HomeViestejäDiane Canfield1.11.2018 - Energiapäivitys - ajankohtaisia ylösnousemusoireita

1.11.2018 - Energiapäivitys - ajankohtaisia ylösnousemusoireita

ENERGIAPÄIVITYS – AJANKOHTAISIA YLÖSNOUSEMUSOIREITA

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
1.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Nopea energiapäivitys. Työstän paljon pidempää artikkelia siitä, mitä tapahtuu energeettisesti ja tietoisuutta nostavilla aikajanoilla, mutta halusin kirjoittaa nopean artikkelin ajankohtaisista ylösnousemusoireista, joita olemme tunteneet.

Tänä iltana olen äärimmäisen janoinen. Tämä tuli aivan yhtäkkiä, kuten monet oireet tulevat, ja minun täytyi estää itseäni juomasta liikaa. Kyllä, tätä on tapahtunut monta kertaa aiemminkin.

Muutaman viime päivän olen kokenut ns. kajastuksia, kuten kutsun niitä. Näitä kajastuksia voi tuntua kaikkialla kehossa, ja tuntuu siltä, kuin olisi kylmä, mutta erilaiselta. Ne tuntuvat siltä, kuin olisi "harsomaisella" kananlihalla, kuten pään kruunuchakra-aktivoinneissa, mutta niitä voi olla missä tahansa keholla. Minulla on ollut niitä monissa paikoissa viime aikoina.

Toinen oire jota meillä on ollut viime viikot, on keskeytynyt uni. Tätä on jatkunut jonkin aikaa – en muista nyt, milloin uneni ei olisi keskeytynyt.

Kehon kuumuus ja kylmyys vaihtelevat nyt edestakaisin monilla meistä. Tämä voi olla turhauttavaa, koska juuri kun keholämpötila on normalisoitunut, toinen ääripää ilmestyy.

Kaikki nämä liittyvät valokehoon – niille jotka kysyvät minulta joka päivä: "Miksi minusta tuntuu tältä?" Valokehoa muodostetaan, ja meidän täytyy ymmärtää, että näin sitä tehdään. Tietoisuus kohoaa, ja sitten valokeho tekee taikojaan ihmiskehomme transformoitumiseksi moniulotteiseksi kehoksi – samanlainen kuin monilla galaktisilla roduilla. Liitymme näihin galaktisiin rotuihin, kun tämä prosessi on valmis. Galaktisilla on aina ollut kätensä mukana ihmisen transformoimisessa – tämä ei ole uutta. He ovat olleet paikalla alusta saakka, koska näin korkeampi tietoisuus saavutetaan – kylvämisprosessin avulla.

Kerron kaikille, kun pidempi artikkelini on ulkona. Rakkautta kaikille ja siunauksia.

Palvelussa ja valossa,
Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >