HomeViestejäDiane Canfield24.10.2018 - Energiapäivitys - korkeampaa tietoisuutta tulee planeetalle

24.10.2018 - Energiapäivitys - korkeampaa tietoisuutta tulee planeetalle

ENERGIAPÄIVITYS – KORKEAMPAA TIETOISUUTTA TULEE PLANEETALLE

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
24.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Korkeammat tietoisuustilat

Sen aikajanamuutoksen myötä joka tapahtui elokuussa ja jatkui syys-lokakuussa, astuimme porttiin, jossa ylösnousemusoireet muuttuvat. Nämä muutokset ovat dramaattisia ja ovat jatkossa vielä dramaattisempia. Kehoon vaikuttavien oireiden sijasta niitä tulee nyt tietoisuuteemme, joskus päivittäin, laajentamaan tajuntaamme. Tämä on iso juttu, koska ennen saimme monia fyysisiä latauksia, jotka sitten transformoituivat laajentuneeksi tietoisuudeksi. Nyt laajentunut tietoisuus tai korkeampi tiedostaminen virtaavat sieluumme tarvitsematta kestää kovin paljon ankaria fyysisiä oireita.

Fyysiset oireet ovat aina olleet minulla äärimmäisiä, sillä koen aina kaiken äärimmäisemmin: suuremmat oireet ovat kovempia ja hienovaraisille oireille olen ekstraherkkä. Kun saavutamme korkeampia tietoisuustiloja, meistä tulee kaikin tavoin paljon herkempi energialle – fyysisesti, tunteellisesti, mentaalisesti ja henkisesti/psyykkisesti. Se vaikuttaa meihin kaikin tavoin kerralla, ja minulla monta kertaa kaikki se samaan aikaan. (Tämä ei merkitse, että fyysiset oireet loppuvat kokonaan. Se merkitsee, että korkeamman tietoisuuden oireet ovat nyt johtoasemassa.)

Miten nyt tiedät latauksen tulevan, jos et tunne mitään fyysisiä oireita? Tietoisuuden laajentuessa saat massiivisia oivalluksia. Nämä oivallukset antavat sinun muuttaa jotain menneisyyden tilannetta tietoisuudessasi, jotta voit nähdä sen täysin uudella tavalla. Sinulla on pääsy enempään informaatioon menneisyyden tilanteista ja näet uudella tavalla nuo tapahtumat.

Tämän uuden informaation myötä voit tehdä johtopäätöksiä siitä, miksi asiat tapahtuivat tuolla tavalla, ja nähdä tilanteiden salaisia aspekteja, joita tapahtui kulissien takana ja joita et ole koskaan ennen kyennyt näkemään. Tätä kutsutaan korkeammaksi psyykkiseksi tietoisuudeksi. Alat korkeamman tiedostamisen myötä myös tietää asioita, joita et voi mitenkään tietää. Älä epäile tätä, kun sitä alkaa tapahtua. Tiedä, että tätä tapahtuu korkeamman tiedostamisesi vuoksi, ja kehitä sitä sitten vielä paremmiksi kyvyiksi.

Minulla on ollut kovaa kiirettä, kun näitä uusia parannuksia on tapahtunut päivittäin, joten en ole ollut käytettävissä entiseen tapaan. Neuvoisin kaikkia ottamaan aikaa prosessoida kaikki tietoisuusparannukset, kun niitä tulee. Älkää lykätkö niitä toiseen päivään, vaan osallistukaa niihin täysillä nyt-hetkessä, kuten kaikki pitäisi käsitellä.

Moniulotteisia olentoja

Kun meistä tulee moniulotteisia olentoja, tämä on osa sen luksusta: lisääntynyt tietoisuus kyeten näkemään kaikkien asioiden sisään. Miksi uskoa, että olemme vain ihminen, kun se ei ole tilanne tai totuus. Muiden maailmojen rodut kylvivät meidät, ja meillä on inhimillisiä ja maanulkopuolisia ekstrakykyjä, joihin nyt monet vasta alkavat päästä käsiksi. Kyllä, olemme "ihmisen yli". Mitä pikemmin kaikki ottavat tämän tietoisuuteensa, sitä nopeammin voimme lähestyä määränpäätämme – nollapisteylösnousemusta.

Mandela-ilmiö

Meidän täytyy tiedostaa, että kun tietoisuutemme lisääntyy, se nousee kaikkien muiden aikajanojen yläpuolelle. Tässä kohtaa Mandela-ilmiö tulee peliin mukaan. Kun näet ilmestyvän uusia asioita, joita et ole koskaan ennen nähnyt, älä pidä kiireettä uskoa standardiselitykseen. Tuntemamme maailman monet aspektit muuttuvat nopeasti nyt, ja monet pyrkivät uskomaan muihin aikajanoihin, joten pysy uskollisena sille, mitä tiedät olleen olemassa ja mitä ei, jotta tiedät, mikä on totta ja mikä ei. Älä usko "mehiläispesän hoitajiin", jotka sanovat, että se on aina ollut olemassa. Meillä on kyky tietää, mitä muutoksia tapahtuu, miksi ja missä, voidaksemme mitata etenemistämme ja tietää, että olemme tosiaankin ylösnousemuspolulla.

Yksi totuus

Jatkaaksesi tietoisuutesi nostamista universumin avulla, etsi jatkuvasti totuutta. Se ei ole havainto, kuten olen sanonut monta kertaa aiemmin. Ainoa totuus on Luojassa, ja yhdistymällä kaiken voiman ja tietämisen perimmäiseen olentoon meillä on pääsy tähän yhteen totuuteen. Kaikki lahjat annetaan Luojan kautta, ja mitä enemmän tapahtuu yhteensulautumista, sitä enemmän lahjoja annetaan. Olemme yhtä – Luojan kanssa.

Kehittynyt planeettojenvälinen valoneuvosto

Kehittynyt planeettojenvälinen valoneuvosto on viiden maan ulkopuolisen rodun ryhmä, joka on vieraillut luonani ja jonka olen nähnyt henkilökohtaisesti. Viesti siltä:

"Suojelkaa tietoisuutenne epätotuuksilta. Planeetallanne on yhteiskunnan joka osaan tunkeutunut ryhmä, joka pyrkii välittämään väärää informaatiota omaksi hyödykseen. Älkää tulko yhdeksi tuon ryhmän kanssa, tai muuten menette hyvin synkkää tietä pitkin. Etsikää totuutta kaikessa – siellä korkeampi tietoisuus ja me olemme. Kun kehitytte ihmisyyden ohi, kehitytte korkeampiin tietoisuustiloihin, jotka ovat harmoniassa totuuden kanssa. Täällä ei ole petosta, valheita tai manipulointia. Odotamme teidän kaikkien saapumista perille."

Palvelussa ja valossa,
Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >