HomeViestejäDiane Canfield27.6.2018 - Energiapäivitys - täysikuu ja ylösnousemusoireita aiheuttavaa aurinkotuulta

27.6.2018 - Energiapäivitys - täysikuu ja ylösnousemusoireita aiheuttavaa aurinkotuulta

ENERGIAPÄIVITYS – TÄYSIKUU JA YLÖSNOUSEMUSOIREITA AIHEUTTAVAA AURINKOTUULTA

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
27.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Täysikuu on 28.6. klo 6.54 (Suomen aikaa). Tätä kuuta kutsutaan mansikkakuuksi. Nykyenergiassa meillä tapahtuu asioita täysikuun ja uuden kuun aikaan. Olet saattanut tuntea tämän energian muutaman päivän. Tämän lisäksi on ollut kovaa aurinkotuulta ja jotain geomagneettimyrskyjä. Päivänseisauksesta 21.6. saakka meillä on ollut kovaa aurinkotuulta melkein joka päivä. Parina päivänä meihin iski geomagneettimyrskyjä.

Sinulla on saattanut olla näitä oireita kuluneen viikon aikana:
* univaikeuksia
* masentavia ajatuksia, ylitunteellisuutta
* menneisyyden ajattelua ja miten sitä voisi muuttaa
* uusia oivalluksia tulevaisuudesta
* lisääntynyttä psyykkistä näkemistä, selkeä näkö

Voimme nähdä numeroista, että meillä on energia lisääntynyt koko viikon kovasta aurinkotuulesta ja kahtena päivänä geomyrskyistä. Huomaa, että normaali aurinkotuuli on noin 300.

22.6./325
23.6./500 + geomyrskyjä
24.6./450
25.6./414
26.6./647 + geomyrskyjä
27.6./528

Näitä oireita aiheuttavat kovat aurinkotuulet yhdessä täysikuun tulevan energian kanssa. Ehdotan maadoittumaan ja juomaan paljon vettä ja tuoremehuja. Maadoittuminen ei merkitse kulkemista maassa avojaloin eikä istumista tuolissa ulkona avojaloin. Maadoittumisen maksimivaikutusten saamiseksi täytyy vetää tietoisuutensa/energiansa/henkensä yläpuolelta takaisin kehoonsa.

Kyllä, se on hyvin tarkoin määriteltyä, kuten kaikissa asioissa jotka tehdään oikealla tekniikalla henkimaailmassa. Jos et ole katsellut videotani oikeasta tekniikasta, käy Youtube-sivullani.

Päivänseisaus toi uusia alkuja, joten nyt on aika ajatella, mihin elämäsi on matkalla ja onko se matkalla mieleiseesi suuntaan. Täysikuu täydentää tätä energiaa ja tekee työtä antaakseen meille, mitä haluamme. Tässä todellisuudessa tehdään aina valintoja siitä, mitä pidämme parempana. Kun täytyy tehdä jokin valinta, älä tee liian nopeasti sitä, kun universumi ei toimi 3D-ajassa. Universumi voi olla paljon hitaampi antaessaan meille pitkäaikaista informaatiota. Nyt jokainen on uusi päivä uusien valintojen tekemiseen ja joka päivä meillä saattaa olla uusi näkemys siitä, mitä haluamme todellisuudessamme.

Huomasin ollessani 3D-maailmassa (liikkeenjohdossa), että minut pakotettiin jatkuvasti tekemään nopeasti päätöksiä eikä se koskaan tuntunut oikealta minusta. Tämä johtuu siitä, ettei se ole oikein. Koska olen ollut nyt vuosia korkeammissa ulottuvuuksissa, teen nyt hyvin hitaasti merkittäviä päätöksiä tietäen, että jokainen päivä voi tuoda uutta tietoisuutta ja uusia oivalluksia. Onhan kyse vain energiasta ja sen antamisesta opastaa meitä, joten muista, että voimme joka päivä herätä ja päättää, että se on päätösten tekemispäivä tai sitten ei – ja kumpikin on ok. Anna energian tehdä taikojaan rajoittamatta tai haluamatta kontrolloida sitä. Universumilla on oma aikajanansa ja se kertoo sinulle, milloin aika on oikea.

Älä pelkää astua pois 3D-maailmasta ja tehdä odottamatonta. 3D-maailma on yksi ihmisen tekemistä yhteiskunnallisista rakenteista, joka ei johda valaistumiseen. Kerron aina kaikille, etteivät psyykkinen tietäminen ja 3D-maailma sovi yhteen. Psyykkinen tiedostaminen toimii täysin tämän todellisuuden ulkopuolella, kun taas 3D-maailma on hyvin rajoittava siinä, mitä sallitaan.

Kun tietoisuutesi laajenee ja tuhoat 3D-kuorikerroksia, aurakenttäsi vahvistuu ja laajenee, mikä antaa sinulle paljon enemmän näkemystä siitä, mitä oikeasti tapahtuu. Tätä todellisuutta meille ei näytetä joka päivä uutisissa tai televisiossa. Jos et ole jo lakannut katsomasta uutisia, nyt on aika tehdä se. Ne aiheuttavat vain alempaa värähtelyä. Työstä näitä asioita hitaasti ja ala vähentää 3D-maailmaa, kun voit, ja laajentaa henkimaailmaa samalla. Aloittamiseen ei ole parempaa aikaa kuin täysikuu!

Teen päivityksiä pitämään kaikki ajan tasalla, kun energiamuutoksia tapahtuu!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >