HomeViestejäDiane Canfield27.1.2018 - Pimennysportaali

27.1.2018 - Pimennysportaali

PIMENNYSPORTAALI

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
27.1.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas heimo,

Superkuu – sininen kuu – pimennys

Superkuu – sininen kuu – pimennys tulee fyysisyyteemme ja tietoisuuteemme 31.1. klo 5.51 EST. Kun tämä eeppinen tapahtuma lähestyy, meidän täytyy olla valmistautunut, koska muutaman viime viikon energiat ovat olleet jo voimakkaita ja näyttäneet meille paljon itsestämme.

* Tämä erityistapahtuma sattuu vain kerran 150 vuodessa.
* Pimennys alkaa 31.1. klo 5.51 EST.
* Sitä kutsutaan superkuuksi, koska sen aikana kuu on lähimpänä Maata.
* Sitä kutsutaan siniseksi kuuksi, koska se on kuukauden toinen täysikuu.
* Sitä kutsutaan verikuuksi, koska kuu muuttuu punertavaksi pimennyksen aikana.
* Se kestää noin 90 minuuttia.
* Muistakaa, että astumme pimennysportaaliin, koska seuraava, osittainen auringonpimennys, on 15.2. eli kaksi viikkoa tämän jälkeen.

Muutaman viime päivän energiat ovat tuoneet ylimaallisia tuntemuksia, ettei ole täysin yhdessä maailmassa. Sitten tänään ilmestyi autuas tunne, joka tulee aina puhdistavien energioiden jälkeen. Nämä ovat osa niitä siirtymävaihe-energioita, joita tuleva pimennys on aiheuttanut. Kun jotain epämiellyttäviä energiaoireita tulee, mene aina pyhään paikkaasi, äläkä anna niiden viedä voimaasi. Yritä sitten yhdistyä niihin autuaisiin tuntemuksiin, joita tulee aina jälkeenpäin.

Muutama viikko ennen tätä meille tuli intensiivisiä energioita unettomuuden, äärimmäisen väsymyksen ja massiivisten henkilökohtaisten oivallusten kera. Nämä oivallukset ovat kaikkien napattavana – sillä ei ole merkitystä, missä kohtaa on ylösnousemusprosessissa. Muista, että meidän täytyy raivata tiemme näiden energioiden läpi parhaan kykymme mukaan. Meidän ei kannata vastustaa niitä, kun tämä tekee niistä intensiivisempiä. Hyväksymme ja raivaamme tiemme läpi sen tietämyksen voimaannuttamana, että ne tuovat DNA-muutoksia auttamaan meitä siirtymisessä uuden Maan seuraavaan todellisuuteen.

2018 on valon ja totuuden vuosi

2018 on vihdoinkin totuuden vuosi. Näemme tätä jo monien pimeyskerrosten paljastuessa. Olen puhunut tämän tapahtumisesta 2016 ja monta kertaa sen jälkeen. Monet asiat muuttuvat nyt – eivät ainoastaan sisällämme, vaan myös kovasti muutosta kaipaavassa 3D-yhteiskunnassamme. Valoa näytetään nyt kaikkeen, mikä on pimeää – itsessämme ja kaikessa. Se paljastuu nyt, mikä oli ennen piilossa. Paljon on ollut piilossa, joten tämä on pitkähkö prosessi, joka jatkuu koko vuoden ja tulevina vuosina.

Valmistaudu pimennyksessä siihen, että suurempi totuus ja valo osuu kaikkiin ihmisiin planeetalla ja aktivoi heitä. Pimennyksillä on taipumusta suurentaa kaikkea, mitä tapahtuu maan päällä, superkokoiseksi. Pimennysenergia voi tulla päiviä ennen varsinaista tapahtumaa ja kestää päiviä sen jälkeen. Tämä pimennys ei ole poikkeus.

Miten valmistautua

Olet ehkä huomannut, että kaikki planeetan asiat "supervaikuttavat" meihin nyt. Nyt myös aurinkotuulella, ilman korostavia geomagneettimyrskyjä, on vaikutusta tietoisuuteemme. Muista: aloin huomata tämän viime vuonna ja puhua siitä artikkeleissani (aurinkotuuli yksin antaa DNA-aktivointeja).

Ennakoin korkean energian siirtymää tästä pimennysportaalista. Mitä voi tehdä? Neuvon aloittamaan maadoittumisen, jos et ole tehnyt sitä jo tähän portaaliin tullessa. Löydät maadoittumisvideoni täältä. Tämä tekniikka itse asiassa pysäytti kuoleman lähikokemukseni vuoden 2012 puolivälissä – niin tehokas se on. Pystyin tuomaan henkeni takaisin kehoon, kun se oli puolittain ulkona – lähti kruunuchakran kautta siirtääkseen minut seuraavaan ulottuvuuteen.

Neuvon ilmentämään tyynnyttävän ja seesteisen ilmapiirin kotiisi tästä eteenpäin. Tällä tavalla nämä samat energiat voivat kantaa sinut pimennysportaalin läpi, ja tämä asettaa sävyn energialle, jonka haluat luoda/ilmentää.

Jos et meditoi, aloita se nyt. Sinun täytyy meditoida säännöllisesti saadaksesi pitkäaikaisia hyötyjä. Aivan kuten kaikessa, johdonmukaisuus on avain, tekemättä myöskään liikaa. Meidän täytyy luoda harmoninen tasapaino – ei liian vähän eikä liian paljon – kuten kaikessa tässä todellisuudessa. Kun luomme tämän tasapainon, olemme harmoniassa universumin ja Luojan kanssa.

Ala elää nyt-hetkessä, jollet jo tee sitä. Olen puhunut tästä vuodesta 2012 saakka, ja sen aloittaminen on kaikkien ulottuvilla. Tämä parantaa elämääsi hyvin monin tavoin. Miten teet tämän? Et multitaskaa. Hidastat ja kiinnität täysin huomioita kaikkeen, mitä tapahtuu ympärilläsi joka hetki. Annat toisille täyden huomiosi, kun he puhuvat sinulle. Asetat rajoja varmistamaan, että voit tehdä tämän. Toteuttaminen vaatii aikaa, joten anna itsellesi aikaa sen yhdistymiseen järjestelmääsi ja olemistapaasi. Aloita kokeilemalla sitä muutama tunti päivässä ja etene hitaasti. Olen elänyt tällä tavalla vuosia ja toteutan sitä enemmän kuin 10 vuotta sitten. Tämä on tulevaisuuden olemistapa – olla täysin nyt-hetkessä. Puhun siitä yksityiskohtaisemmin myöhemmin pidemmässä artikkelissa.

Mitä odottaa

Mitä odottaa? Meillä saattaa olla geomagneettimyrskyjä tänä aikana sekä maanmuutoksia. Olen huomannut lisäystä näissä kummassakin, kun meillä on ollut taivaallisia tapahtumia muutamana viime vuonna. Tämä vain parantaa ennestään lisääntynyttä energiaamme. Tarkkailen kummankin näiden tapahtumista ja raportoin, jos niitä on.

Pane merkille DNA-muutokset, kun pimennys tulee lähelle ja tapahtuu. Tämä voi olla voimakasta kehon kuumuutta tai lisääntynyttä kehon värähtelyä. Pimennykset voivat aiheuttaa ja aiheuttavat monia ylösnousemusoireita meille, joten tiedosta, että niitä on mahdollista ilmentyä.

Syö kevyesti ja juo enemmän vettä tulevina päivinä. Monet vaihtavat jo vegaaniaterioihin ja useampia liittyy mukaan. Tämä on merkki uuden Maan muodostumisesta, jota me kaikki luomme.

Tiedosta, että todellisuutemme on muuttumassa parempaan näinä aikoina. Tapahtuu kätketyn pimeyden massiivista puhdistamista. Monet eivät ole tienneet sen olemassaolosta. Mutta itse olen aina kyennyt erottamaan valon pimeydestä. Tiedän, että monet opettelevat tätä edelleen, kun lisää ihmisiä tulee mukaan. Olen huomannut tämän kyvyn lisääntymistä henkisessä yhteisössä kuluneiden kahden vuoden aikana. Monet ovat kyllästyneet siihen, että heitä huijataan ja heille valehdellaan, eivätkä he siedä enää pettämistä. Tämä on merkki aktivoidusta DNA:sta ja kyvystä sisältää enemmän valoa valokehomuodossa.

Mitä odottaa pimennysportaalilta? Massiivisia DNA-muutoksia, jotka johtavat meidät korkeampiin valoulottuvuuksiin. Etsi näitä muutoksia tämän portaalin aikana. Pimennykset tunnetaan hyvin voimakkaina valon välittäjinä, ja kun tämä on niin voimakas, kuin on, se saattaa tyrmätä.

Energiaportaalijatkoa

Pidän kaikki informoituna siitä, mitä tapahtuu DNA-aktivoinneissa ja oireissa tämän pimennysikkunan aikana. Tämä portaali kestää 31.1.–15.2. Pysy kuulolla saadaksesi lisää informaatiota minulta, ja tarkista tilanne usein. Tämä on palveluani ihmiskunnalle energia-asiantuntijana, selvänäkijänä ja parantajana – päivystää korkeiden energiatapahtumien aikana ja antaa tukea informaationa energiamuutoksista näinä aktivointiaikoina.

Palvelussa ja rakkaudessa,
Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >