HomeViestejäDiane Canfield11.12.2017 - Valokeho muodostuu sydämen kautta ja aktivoituu jumalaisella feminiinisyydellä

11.12.2017 - Valokeho muodostuu sydämen kautta ja aktivoituu jumalaisella feminiinisyydellä

VALOKEHO MUODOSTUU SYDÄMEN KAUTTA JA AKTIVOITUU JUMALAISELLA FEMINIINISYYDELLÄ

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
11.12.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas heimo,

Tänä nopeutumisen aikana ihmiskehon transformoituminen valokehoksi nopeutuu myös. Valokeho muodostuu pyhän sydämen kautta. Valokehon muodostuminen alkaa sydänchakran avautumisesta. Kun se avautuu, se työskentelee avautuakseen vielä lisää päästämään enemmän rakkautta sisään, mikä sitten rakentuu ja sallii lisää valoa kehittyä sen sisälle. Kun lisää valoa tunkeutuu jumalaiseen sydämeen, kehittyy enemmän myötätuntoa kaikkia aistivia olentoja kohtaan. Tähän voidaan viitata myös jumalaisen feminiinisyyden aktivoitumisena. Jumalaista feminiinisyyttä on kaikissa olennoissa.

Jumalaisen feminiinisyyden päätoiminta tapahtuu sydämen ja sydänchakran kautta. Tämän energiakeskuksen avautuminen antaa enemmän rakkautta, myötätuntoa ja yhteyden kaikkiin asioihin, joita tapahtuu. Tämä on Lähdeyhteys luomisen kautta, koska jumalainen feminiinisyys on jumalaista tietoisuutta, joka luo ja ylläpitää elämän. Tässä pyhässä yhteydessä lepää yhteys koko universumiin ja koko todellisuuteen.

Oma sydänchakrani aktivoitui täysin 12.12.2012 psyykkisellä selvänäkökokemuksella. Kun istuin olohuoneen sohvalla, huomasin valkoisen välähdyksen tulevan ikkunan läpi. Se muuttui sitten valkoiseksi tikariksi, joka lävisti sydänkeskukseni ja avasi sen täysin. Kun se iski minuun, minulla oli uskomatonta kipua ja lysähdin kyljelleni muutamaksi minuutiksi. Yritin koota itseni virittyäkseni siihen, mitä oli juuri tapahtunut. Lyhyen ajan kuluttua kipu oli poissa ja tunsin oloni virkistyneeksi ja energisemmäksi. Korkeampien maailmojen tiimini kertoi minulle, että tämä oli jumalaisen Lähteen tikari, joka avasi sydänchakrani täysin, jotta voisin opettaa ylösnousemuksesta ja ylösnousemusprosessista. Kaikki kokemukseni ovat hyvin dramaattisia psyykkisen selvänäön kautta. Näin päätin kokea tämän elämän.

Korkean sydämen kipu on ollut tavallinen ylösnousemusoire ja epämiellyttävä tunne. Tämä on merkki sydämen laajenemisesta, tuomaan sisään lisää rakkautta ja valoa ja aloittamaan valokehon transformaatioprosessin tällä sydänchakran avautumisella.

Chakra-avautumiset

Kehon jokaisen chakran täytyy laajentua ja avautua täysin ylösnousemusprosessissa. Saatat tuntea kipua ja värähtelyä, kun chakrat avautuvat sallimaan enemmän rakkautta ja valokehoa, jokaisen energiakeskuksen DNA:n järjestämiseksi uudelleen. Kun värähtely alkaa, se voi jatkua ja jatkuu päiväkausia, kun chakrat aloittavat aktivointijaksonsa. Minulla oli tätä chakrojen värähtelyä 2011–2013. Kunkin chakran avautuessa tunsin värähtelyä, joka kesti viikkoja ja kuukausia kerrallaan. Se ei ehkä tapahdu tällä tavalla kaikilla – taas kerran, koen aina asiat dramaattisemmin ja tapahtumarikkaammin. Riippuu omasta totuustasosta ja siitä, missä kohtaa on kehityksessään ylösnousemusprosessissa, miten kokee chakra-aktivoitumiset, mutta kunkin chakran täytyy olla täysin auki valokehon muodostumiseksi. Pidä silmällä chakrakeskuksen aktivointeja korkean energian aikoina. (Värähtely joka chakrassa on edistynyt oire, joka merkitsee, että valokeho transformoituu.)

Kun jokainen chakra avautuu, sydänchakra laajenee vielä lisää, mikä päästää sisään vielä enemmän valoa ja rakkautta. Kaikki järjestelmät ovat yhteydessä sydänchakraan, koska tämä on valokehon muodostumisen perusta.

Korkeamman ulottuvuuden aktivointeja on tullut hiljattain jatkamaan valokehon rakentumista. Kun tunnet näitä, sinut kohotetaan korkeampiin autuustiloihin. Teillä jotka koette autuutta, tämä on tunne 5D–12D-olemassaolotasoista. Tuo tunne on täydellinen ykseys jumalaisen Lähteen kanssa. Näitä autuuden kokemisaikoja on nyt useammin kuin koskaan.

Jos et ole tuntenut sitä, tee työtä pitääksesi värähtelysi korkeana koko ajan. Älä kuuntele uutisia, älä osallistu politiikkaan (kaikki menee nyt jumalaisen suunnitelman mukaan, meidän ei tarvitse enää osallistua) ja pysy loitolla kaikesta valtavirtamediasta, koska se ei ole harmoniassa totuuden kanssa. Yritä irrottautua 3D-maailmasta mahdollisimman paljon – tämä auttaa värähtelysi nostamisessa.

Kun ihmislaji kehittyy valokehoksi, sillä on suurempi pääsy eläin- ja keijuvaltakuntaan, jotka ovat hiljattain kehittyneet myös seuraavalle tasolle. Olet ehkä tuntenut tämän viimeiset puoli vuotta, kuten olen puhunut siitä aiemmin artikkeleissani. Saatat nyt kyetä enemmän kuin koskaan virittymään lemmikkiisi tai eläimeen, jonka näet kuvassa. Tätä tapahtuu, kun olemme siirtyneet korkeampiin ulottuvuuksiin – näemme nyt yhteyden kaiken elämän välillä. Kun katsot lemmikkiäsi silmiin, tunnet enemmän kuin koskaan ennen. Tunnet sen erityistietoisuuden ja pakahdut tunteesta suojella sitä. Meillä on kaikilla ollut tämä tunne lemmikkiämme kohtaan, mutta ei näin paljon korkeammalla tietoisuustasolla. Eläinteni myötätuntoisena huoltajana, olen lapsuudesta saakka tiennyt, että ne ovat erityislaatuisia ja niitä pitää käsitellä varovasti. Ne ovat ehdottoman rakkauden kantajia ja opettavat sitä ihmisille tässä ulottuvuudessa.

Olet ehkä halunnut tulla myös vegaaniksi tai kasvissyöjäksi. Tätä tapahtuu spontaanisti monille, kuten olen puhunut muutamassa viime artikkelissani. Kun se tapahtuu, tiedät sen, eikä sitä voi pakottaa – joko tunnet sen tai et. Kun tämä tapahtuu, saavutetaan korkeampi tietoisuustila. Se tapahtuu lopulta kaikille.

Keijuvaltakunta on avautunut myös ja tulee nyt esiin valokehon rakentumisen myötä. Ne toimivat aktiivisesti ihmisten rinnalla. Monissa asiakassessioissani näen nyt monien asiakkaiden keijuyhteyden. On erittäin jännittävää, kun virittyessäni asiakkaisiin näen jatkuvasti keijuja ilmestyvän heidän energiakenttäänsä.

Kun valokeho rakentuu sydän chakran kautta, tämä aktivoi lisää vastaanottajan kykyä sisältää myötätuntoa, rakkautta ja valoa. Kun valo lisääntyy jokaisessa ihmisessä, tulemme lähemmäs korkeampia maailmoja, koska korkeammat maailmat ovat pelkkää valoa. Siellä ei ole pimeyttä eikä kaksinaisuutta.

Voidaksesi sisältää enemmän valoa, tee työtä poistaaksesi kaiken pimeyden olemuksestasi. Älä syleile sitä, vaan muunna se valoksi parantamalla kaikki pimeytesi ja parantamattomat aspektisi. Etsi totuutta, kun se sisältää suurimman määrän valoa, ja näin yhdistymme kaiken olevaisen Luojaan.

Valokehon kautta laajennumme viidenteen ulottuvuuteen ja sen yli. Tämä laajentuminen tapahtuu totuuden, myötätunnon ja rakkauden avulla. Sydänkeskuksen, sydänchakran, kautta tämä kaikki on mahdollista. Sydänchakran kautta jumalainen feminiinisyys ilmestyy esiin transformoimaan tämän maailman uudeksi Maaksi.

Joulukuun tulevia päivämääriä – puhun näistä lisää tulevina päivinä.
Joulukuun 12. päivä: 12-12-tähtiporttiportaali
- tee työtä sydänchakran avaamiseksi tänä pyhänä päivänä ja menneisyyden haavajäänteiden parantamiseksi

Joulukuun 21. päivä: päivänseisauksen jumalainen sydänportaali
- lisää yksityiskohtia seuraa.

Palvelussa ja rakkaudessa,
Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >