HomeViestejäDiane Canfield17.6.2017 - Energiapäivitys: Aidon itsemme jumalainen yhdistyminen sielusirpaleiden palatessa

17.6.2017 - Energiapäivitys: Aidon itsemme jumalainen yhdistyminen sielusirpaleiden palatessa

ENERGIAPÄIVITYS: AIDON ITSEMME JUMALAINEN YHDISTYINEN SIELUSIRPALEIDEN PALATESSA

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
17.6.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat,

Tulemme luoksenne tänään kertomaan aidon itsemme jumalaisesta yhdistymisestä, joka tapahtuu nyt-hetkessä. Mitä se merkitsee ja miltä se näyttää?

Energiapäivitykset joita on ollut viimeisen kahden viikon aikana, ovat olleet hyvin hienovaraisia, mutta hyvin voimakkaita ilmentyessään. Tämä energia on yhteydessä päivänseisaukseen 21.6., joka on jumalaisen yhdistymisen porttitapahtuma. Nämä aallot hyväilevät herkästi sieluamme muistuttaen meille päivittäin, keitä OIKESTI olemme. Ne näyttävät meille, missä eksyimme raiteilta, ja tönäisevät meitä lempeästi päästäksemme takaisin raiteille ja sielumme aitouteen.

Monet meistä ovat kadottaneet osan sielustaan tällä matkalla 3D-maailmoihin. Tätä kutsutaan "sielun pirstoutumiseksi". Tämä voi tapahtua, kun joku muu nujertaa sielun omalla energiallaan ja vaatii kaiken menevän omalla tavallaan. Valotyöntekijäsielu pirstoutuu silloin, koska se tietää, millä polulla sen pitäisi olla, mutta olosuhteiden vuoksi jotka eivät ole sen hallinnassa, se pakotetaan pois polultaan.

Joka kerta kun elämässä joku muu päättää, mihin suuntaan meidän pitäisi mennä, päädymme kauemmas ja kauemmas aidolta polultamme. Tämä on hyvin SELVÄÄ nyt, eikö vain?

Kun sielupirstoutuminen tapahtuu, saattaa tuntua siltä, että on menettänyt osan itsestään eikä kuulu joukkoon. Tätä tapahtuu, koska olemme astuneet tästä todellisuudesta toiseen, joka ei ole omamme.

Pystymme hyppäämään omaan todellisuuteemme parantumalla ja saamalla takaisin sielumenetykset. Sielumenetykseen on monia syitä, mm. shokki, kaltoinkohtelu, voimakas suru, voiman vieminen ja monet muut.

Tällä hetkellä sielusirpaleemme tulevat takaisin meihin yksitellen. Nämä sirpaleet ovat oleellisia edistymisellemme ylösnousemusprosessissa. Ilman niitä jumitamme jatkuvassa kehässä emmekä siirry koskaan eteenpäin. Tämä voi ilmentyä sellaisina sanoina kuin "en kuulu tänne". Monet meistä ovat tunteneet näin. Tätä tapahtuu, kun päädymme eri aikajanalle.

JUMALUUS lahjoittaa meille nyt sielusirpaleidemme paluun lisääntyneillä latauksilla, joita tapahtuu. Nämä sirpaleet vievät meidät takaisin todellisuuteen, jossa alun perin suunnittelimme olla inkarnoituessamme tänne.

Meidän täytyy olla AVOIN hyväksymään nämä sirpaleet ja menetykset, kun ne tulevat takaisin. Emme saa nyt pelätä menneisyyttä. Meidän täytyy oppia elämään sen kanssa, mikä on tuonut meidät paikkaan, jossa olemme nyt, ja pyytämään voimaantumistamme johtamaan meidät takaisin AITOON jumalaiseen itseemme.

Miten tämän ilmentyminen tapahtuu? Meille annetaan nyt kurkistuksia menneisyyteemme ja pystymme näkemään, mikä oli pois harmoniasta ja miten se tapahtui. Meille näytetään kohtauksia menneisyydestämme joko hereillä tai unessa. Voimme sitten parantaa nämä tapahtumat ja päästä takaisin raiteille kohtalomme täyttämisessä. Meidän täytyy oppia elämään kaiken kanssa, mitä meille on tapahtunut, ja parantamaan elämämme jokainen aspekti. Tämä kaikki on osa ylösnousemusprosessia, ja teen sitä päivittäin asiakkaiden kanssa.

Mitä voimme odottaa nyt, kun jumalainen sielumme palautetaan meille? Voimme odottaa enemmän fokusta, enemmän aitoutta ja enemmän yhdistymistä jumalaisen itsen kanssa, kun tulemme harmoniaan sen kanssa, kuka olemme ja miksi olemme täällä. Olemme täällä tänä aikana kohottamassa maaplaneetan ja ihmiskunnan tietoisuutta. Kun sielumme on taas kasassa … matkoistamme korkeammissa maailmoissa tulee paljon helpompia kaikille kristallivalotyöntekijöille.

Liity mukaan päivänseisausaktivointiini 21.6. ja rekisteröidy täällä.

Liity mukaan tulevaan haastatteluuni Charlotte View'ssä, jossa puhun tulevasta auringonpimennysportista. Rekisteröidy täällä.

Rakastan teitä kaikkia!

Palvelussa ja rakkaudessa

Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >