HomeViestejäDiane Canfield9.6.2017 - Valtava energia-aalto tulee nyt ja kaikki verkot avataan aikajananopeutumiselle

9.6.2017 - Valtava energia-aalto tulee nyt ja kaikki verkot avataan aikajananopeutumiselle

ENERGIAPÄIVITYS: VALTAVA ENERGIA-AALTO TULEE NYT JA KAIKKI VERKOT AVATAAN AIKAJANANOPEUTUMISELLE

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
9.6.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat,

Valtava energia-aalto ampuu meitä tällä hetkellä. Sen tuntee tietoisuudessaan. Tuntuu, kuin vedettäisiin pois tästä todellisuudesta.

Tänään oli väsymyksen ja matalan energiatason päivä. Tämä uusi aalto tuli noin puoli tuntia sitten ja se on vain lisääntynyt. Voi tuntua horjuvalta eikä ikään kuin pysty kävelemään suoraan.

Pääsi saattaa tuntua sumuiselta, kun aalto iskee tietoisuuteesi. Silmäsi saattavat olla supersumeat. Sinulla saattaa olla voimakas tunne, ettet kuulu enää tähän todellisuuteen. Sinusta saattaa olla vaikea tehdä mitään, edes levätä. Sinulla saattaa olla se uusi oire, josta kerroin viime haastattelussani – ei tiedä, mitä tekee itsensä kanssa.

Tämä energia irrottaa siteemme tähän todellisuuteen, kun se yhdistää meidät korkeampiin maailmoihin. Se avaa kaikki verkot ja kylvettää niitä valossa, heräämisemme ja evoluutiomme nopeuttamiseksi. Se irrottaa kaikki tukokset ja vanhan energian, jota ei enää tarvita. Uusia aikajanoja alkaa nyt ilmestyä esiin ja ne pystyvät kulkemaan läpi.

Parasta tekemistä näissä tilanteissa on mennä ulos ja maadoittua paljasjaloin. Tämä auttaa oireiden vähentämisessä. Rentoudu ja virtaa energian kanssa, kun se tulee sisään. Älä vastusta tai ala pelätä. Hyväksy energia ja anna sen jäädä niin pitkäksi aikaa, kuin sen täytyy.

Päivitän myöhemmin tarpeen mukaan. Minua paiskotaan energioilla tällä hetkellä ja teen parhaani saadakseni tämän raportin ulos kaikille!

Rakastan teitä kaikkia!

Palvelussa ja rakkaudessa

Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >