HomeViestejäDiane Canfield26.5.2017 - Ylösnousemuksen valtavaa kiihtymistä taajuusaallon vuoksi

26.5.2017 - Ylösnousemuksen valtavaa kiihtymistä taajuusaallon vuoksi

YLÖSNOUSEMUKSEN VALTAVAA KIIHTYMISTÄ TAAJUUSAALLON VUOKSI

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
26.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas valoheimo,

Meillä on ollut nopeutuneita aikajanoja viimeiset kaksi viikkoa, sen valtavan aallon kera, joka tuli eilen illalla 25.5. Olemme edelleen tässä ylösnousemuskäytävässä/portissa.

Saatat tuntea hämmennystä ja irrallisuutta 3D-todellisuudesta jonkin aika. Nämä tuntemukset vain lisääntyvät. Näemme myös selvänäön lisääntymistä. Paljon enemmän toisten ulottuvuuksien olentoja ja esineitä ilmestyy eteeni, ja tämä kulkee aina käsi kädessä jatkuvien taajuuspäivitysten kanssa.

Meidän täytyy pysyä jatkuvasti hetkessä, jotta tunnemme nämä päivitykset, kun niitä tapahtuu. Jos olemme keskittynyt johonkin tulevaan tapahtumaan, emme ole enää hetkessä. Jos olet keskittynyt ennustuksiin muista tapahtumista, tämä vie sinut pois nyt-hetkestä.

Jos haluat tuntea enemmän aallot ja enemmän energian, sinun täytyy hypätä täysin nyt-hetkeen. Miten teemme sen? Olemme täysin läsnä kaikessa, mitä teemme. Kun keskitymme johonkin asiaan, olemme täysin tietoinen siitä. Emme multitaskaa, koska se on 3D-orjajärjestelmän piirre, joka on alentamassa tietoisuuttamme, jottemme ole virittynyt jumalaisen Luojan toimintaan ja inspirointiin.

Ylösnousemuksessa on kyse nimenomaan aaltojen, latausten ja päivitysten tuntemisesta, kun niitä tulee. Mitä enemmän laajennamme tietoisuuttamme, sitä enemmän tunnemme. Ei koskaan "vaiheilla" aaltojen tuntemisesta – itse asiassa täysin päinvastoin. Mitä virittyneempi on universumiin, sitä enemmän tuntee ylösnousemuksen tapahtuvan.

Tässä prosessissa on monia askelia ja ensimmäinen on harjoitella olemaan täysin nyt-hetkessä. Anna sille, jonka kanssa puhut, täysi huomiosi, ja pysy keskittyneenä ajatuksiisi nyt-hetkessä, ei menneisyydessä tai tulevaisuudessa. Mitä tahansa projektia työstät, tee sitä täysillä. Maadoitu ja varmista, että ajatuksesi ovat vakaat.

Emme koskaan kehity pois ylösnousemusoireista. Jokainen aalto jonka tunnemme, on koodattu omilla dynaamisilla päivityksillään DNA:hamme. Ei ole koskaan kahta samalaista aaltoa.

Jokainen on omalla tasollaan tässä ylösnousemusprosessissa ja aallot antavat sinulle juuri sitä, mitä tarvitset. Jos sinulla on samoja oireita kuin muilla, tämä osoittaa, että värähtelytasonne on lähimain samaa taajuutta.

Tavoitteena on tuntea enemmän, ei vähemmän. Me jotka tunnemme aallot, kun niitä tulee, olemme tehneet paljon työtä päästäksemme siihen pisteeseen, että pystymme tuntemaan ne, eikä se ole mikään pieni homma. Tätä ylösnousemusprosessi on, tuntemista.

Ylösnousemus on uudestisyntymäprosessi, joten tämä merkitsee, että on joskus tuskallista, kuten syntymässä. Ylösnousemus on valmistumista puhtaaseen iloon ollessamme tässä prosessissa. Meillä on puhtaan autuuden aikoja ja toisinaan tunnemme oireita DNA-aktivoinnistamme. Mitä enemmän tunnet, sitä enemmän edistyt prosessissa.

Eilisillan aalto oli yksi voimakkaimmista, joita olemme kohdanneet. Siihen liittyi maaninen tunne sekä sellainen, ettei tiedä, mitä tekee itsensä kanssa. Sitä on jatkunut yön ja tänään. Vaikutuksia tulee edelleen.

Joistakin tuntui, että heidän oli mentävä sänkyyn, kun ei ollut muuta tapaa käsitellä sitä. Jotkut tunsivat, että aivot olivat kuin munakokkelia. Oli tunne, ettei pystynyt järjestämään ajatuksiaan. Kehon tärinää ja nukkumisvaikeuksia. Voimasta verenpainetta. Tahattomia lihasliikkeitä. Silmien kutinaa, päänsärkyä. Jotkut tunsivat masennusta ja surua, kun taas toiset voimakasta iloa ja onnellisuutta. Värähtelyä ja esineiden näkemistä värähtelevän. Sydämenlyönnin nopeutumista. Kovaa nälkää. Kuumia aaltoja. Sydämen tykytystä. Tunnemme vielä tänäänkin energialisäyksen vaikutuksia, ja se jatkuu.

Näiden voimakkaiden aaltojen aikana on parasta rentoutua ja hyväksyä tuleva aalto. Maadoittuminen ja ylimääräinen vedenjuonti toimivat erittäin hyvin oireisiin. Älä vastusta nopeutumisia. Rentoudu, löydä onnellinen tila ja ratsasta aallolla, kun se tulee. Jokainen aalto jonka olen tuntenut vuodesta 2010 saakka, on ollut ainutlaatuinen. Niitä kaikkia pitää arvosta, kunnioittaa ja olla niistä kiitollinen, koska juuri nämä aallot antavat polttoainetta ylösnousemuksellemme. Olemme ylösnousemusprosessin vartijoita ja suorittamassa täällä tehtävää, jonka jumalainen Luoja antoi meille.

Rakastan teitä kaikkia!

Palvelussa ja rakkaudessa,

Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >