HomeViestejäDiane Canfield25.5.2017 - Massiivinen energia-aalto osuu Maahan nyt ja nostaa tietoisuuttamme!

25.5.2017 - Massiivinen energia-aalto osuu Maahan nyt ja nostaa tietoisuuttamme!

MASSIIVINEN ENERGIA-AALTO OSUU MAAHAN NYT JA NOSTAA TIETOISUUTTAMME!

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
25.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas valoheimo,

Nopea päivitys: massiivinen energia-aalto on iskenyt tänään. Olen kirjoittanut muutaman kuukauden ylösnousemuksen kiihtymisestä ja siitä, miten se on ollut voimakasta muutamana kuluneena viikkona. Meitä kaikkia aktivoidaan nyt erittäin korkealla tasolla.

Tunsin korkean energian koko päivän ja se pujotteli sisään ja ulos. Illalla se alkoi toden teolla, eikä sitä voinut enää kieltää. Se oli intensiivinen energia-aalto, joka nosti kaikkien värähtelyä planeetalla.

Olet ehkä tuntenut levottomuutta ja kiihkeyttä – tietämättä, mitä tehdä tai miten kontrolloida voimakkaita aistimuksia. Energiaeksperttinä olen tuntenut monia tällaisia aaltoja, mutta tämä aalto oli hyvin erilainen pelkästään intensiivisyytensä vuoksi.

Sinulla on saattanut olla sen myötä monia erilaisia tunteita, koska se päivittää jokaista siellä, missä päivitystä tällä hetkellä tarvitaan.

Olemme astuneet nyt hyvin intensiiviseen jaksoon, joten valmistaudu useampiin tällaisiin aaltoihin seuraavina päivinä ja viikkoina.

Nämä eivät liity geomyrskyihin tai auringon soihtuihin. Niitä ei ole tällä hetkellä.

Rakastan teitä kaikki!

Palvelussa ja rakkaudessa,

Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >