HomeViestejäDiane Canfield15.5.2017 - Uusi taajuushyppy selitettynä

15.5.2017 - Uusi taajuushyppy selitettynä

UUSI TAAJUUSHYPPY SELITETTYNÄ

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
15.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas valoheimo,

Jos muistatte viime postaukseni, joissa ilmoitin taajuushypystä 26.4., tiedätte näiden kahden viime viikon perustella, että asiat eivät ole entisellään. Kyllä! Hyppäsimme taajuustasolla tänä aikana. Voit lukea aiemmista postauksistani, mikä johti meidät tähän valtavaan ulottuvuushyppyyn.

Viimeiset kaksi viikkoa ovat indikoineet, että olemme linjassa taajuusnopeutumisen kanssa. Lisää pimeää energiaa poltetaan kaikkialla ympärillämme, kun kuljemme tässä uudessa ulottuvuudessa. Useammat ihmiset käyttäytyvät kummallisesti ja jollain on robottimaisia malleja, joita he eivät pysty harmonisoimaan ajankohtaisen muutoksen kanssa.

Aloin törmätä tähän kuvioon muutama vuosi sitten, mutta se on nyt kiihtynyt meillä, jotka olemme korkeampaa taajuutta ja pystymme ankkuroimaan tämän värähtelyyn. Se on alkanut tulla huomattavammaksi heräämättömässä yhteisössä. Tiedämme, että voi olla muita, jotka "vain esittävät roolia" ja sieluttomia ohjelmia, ja heillä on ongelmia korkeampien taajuuksien kanssa. Heillä ei ole mitään tietoisuutta siitä, kuka olet tai mitä sanot keskustellessasi heidän kanssaan. Tunnet (empaattisena olentona) sen ohjelman, jota he pyörittävät, ja kun puhut heille reaaliajassa kohonneen tietoisuuden kera, he eivät ymmärrä sinua. Minusta tuntuu aina, että puhun eri kieltä, kun heillä on aina ohjelmoidut vastaukset eivätkä he näytä pystyvän ymmärtämään mitään yli sen, mikä ohjelmoidun vastauksen pitäisi olla. Heidät näyttää olevan johdotettu kuulemaan vain tuo ohjelma. Mitään sen ulkopuolelta ei kuulla. He toistavat ohjelmoituja vastauksiaan uudestaan ja uudestaan tiedostamatta yhtään sitä korkeampaa valoa, jota heihin säteillään keskustelun aikana. Monet heistä eivät pysty tekemään, mitä pyydät. He jatkavat saman kuvion toistamista uudestaan ja uudestaan Tässä korkeamman tietoisuuden ajassa voi olla äärimmäisen turhauttavaa olla tekemisissä heidän kanssaan, ja siitä tulee vielä merkittävämpää ja laajemmalle levinnyttä, kun päivät kuluvat.

Miltä korkeampi tietoisuus tuntuu? Se tuntuu täydelliseltä poistamiselta 3D-elintavasta. Olemme korkeammalla tiedostamistasolla. Aikajanat ovat jakautuneet, ja tästä on tullut selvempää jakautumisen jälkeen 26.4.

Monet meistä ovat nyt korkeammassa tietoisuustilassa, jossa pikkumaisia asioita ei ole. Emme osallistu juoruiluun, negatiivisuuden levittämiseen tai riippuvuuskäyttäytymiseen toisia kohtaan. Olemme nyt-hetkessä ja näin teemme päätöksemme ja ilmennämme uuden todellisuutemme. Hyväksymme, mitä meille tapahtuu, ja opimme näistä kokemuksista. Emme jumita vanhoissa uhri- tai mustasukkaisuusohjelmissa. Olemme jumalaisesti yhdistyneet Luojaan ja universumi näyttää meille tietä lisääntyneellä synkronismilla ja lisääntyneillä viesteillä.

Tunnen jumalaisen yhteyden enemmän kuin koskaan. Yhteys on suoraan edessäni eikä sitä voi kieltää. Olen kanssaluoja ja toimin täydessä harmoniassa jumalan kanssa. Tämä uusi tietoisuustaso on autuas ja energinen. Ilmentäminen on nopeaa eikä millään tapaa entisen kaltaista. Yhteys kaikkiin asioihin on uskomaton.

Tässä uudessa korkeamman tietoisuuden todellisuudessa tiedämme, miksi teemme asioita ja päätöksiä, joita teemme. Olemme supertietoisia siitä, mitä teemme, ja syistä sen taustalla. Emme osoita ainoastaan rakkautta itseämme kohtaan, vaan samaan aikaan palvelemme myös toisia. Näiden kahden asian ei tarvitse sulkea pois toisiaan, vaan ne voivat olla kaikenkattavia. Korkeammissa ulottuvuuksissa pidämme huolta itsestämme ja samaan aikaan yhtä paljon myös toisista.

Pidämme huolta toisista, koska toisten kautta voimme oppia vielä lisää itsestämme. Tämä on korkeamman ulottuvuuden tietoisuutta, jota on korkeammilla tasoilla. Pystymme nyt kirjaimellisesti laittamaan itsemme jonkun toisen kenkiin ja olla he muutaman hetken. Tämä on uusi ylösnousemustaito, joka on tullut käyttöön tämän uuden taajuushypyn myötä. Tämä on kiihtynyt muutaman viikon, hypyn tapahtumisesta lähtien. Minun ei tarvitse tuntea henkilöä voidakseni tehdä tämän – sen voi tehdä kenen kanssa tahansa nyt.

Kyetäkseen asumaan korkeammissa taajuuksissa kaikki pimeys täytyy hävittää sisältämme. Emme voi ottaa negatiivisuutta, pimeyttä ja ratkaisemattomia ongelmia mukaamme korkeampiin ulottuvuuksiin. Ne täytyy olla ratkaistu ja selvitetty. Tätä sanotaan "sisäisen työn tekemiseksi" ja puhun siitä päivittäin asiakkaideni kanssa.

Sisäinen työ on kaikkien entisten ongelmien ratkaisemista, jottei ole tunnesiteitä mihinkään tuskaan, jonka läpi olemme kulkeneet. Se on oppimista hyväksymään, miksi asiat tapahtuivat, sekä noista kokemuksista opitut oppitunnit. Se on anteeksiantamista niille, jotka ovat aiheuttaneet tuskaa, ja anteeksiantamista itsellemme, että annoimme toisten saada niin paljon valtaa meihin pitkän aikaa.

Jos sisäistä työtä ei ole tehty, se jättää reiän ihmisen sydämeen ja sieluun ja näin päästää pimeyden tuosta reiästä ottamaan rakkauden paikan. Pimeys haluaa tulla paikkaan, jossa on häpeää, syyllisyyttä, katkeruutta, vihaa ja vihamielisyyttä. Sisäinen työ poistaa tämän pimeyden ja aukolla sydämessä on tilaisuus täyttyä taas rakkaudesta, harmoniasta ja jumaluudesta.

Tulemme tähän todellisuuteen uutena ja täynnä rakkautta korkeammista ulottuvuuksista, joista juuri lähdimme, ja meidän täytyy lähteä tästä todellisuudesta samalla tavalla. Meidän täytyy parantaa kaikki parantamattomat aspektimme. Meidän ei sallita kantaa painolastia mukanamme korkeampiin ulottuvuuksiin. Kaikki sisäinen tuska ja karma täytyy poistaa ensin.

Kun vaihdamme aikajanaa, kuten olemme tehneet kuluneet kaksi kuukautta, menneisyytemme tulee esiin ja antaa meille vielä lisää parantumistilaisuuksia. Huomaamme nyt, että ratkaisemattomat asiat näyttävät, mikä ratkaisun olisi pitänyt olla tuolloin, tapahtuneen sijasta. Hyväksymällä uuden ratkaisun menneisyys voidaan parantaa ja voimme päätyä uudelle aikajanalle, jossa tuota asiaa ei koskaan tapahtunut. Vaikka tämä tuntuu uskomattomalta, näin aikajanayhdistyminen toimii. Tämä on todellista jumalaista parantumista, joka on mahdollista kaikille näiden kohonneiden taajuuksien aikana.

Taajuuksien kohoaminen jatkuu nyt kiihtyneellä tahdilla ja niillä jotka eivät ole tehneet menneiden aikajanojen sisäistä parannustyötä, ilmenee monia ongelmia – monta kertaa sydänchakrassa, koska se on uuden Maan napa. Monet päättävät ehkä lähteä ja katsoa tapahtumia eri näkökulmasta.

Sydämestä täytyy selvittää kaikki tukokset uusien taajuuksien hyväksymiseksi. Emme voi elää menneisyydessä, emme voi hautoa menneisyyden katkeruutta, mustasukkaisuutta, ego-ongelmia tai tuskaa. Kaikki nämä ongelmat täytyy parantaa ja antaa anteeksi kyetäkseen yhdistymään korkeampiin rakkaus- ja valoulottuvuuksiin.

Kun parannamme menneisyyden, parannamme myös tulevaisuuden ja muutamme tulevaisuuden aikajanaoja, koska niitä ei ole kirjoitettu kiveen. Luomme niitä aikomuksillamme ja ilmennyksillämme joka hetki.

Olemme kohtaloidemme luojia ja niitä, jotka ilmentävät uuden Maamme ja uudet luomuksemme. Meillä on rajattomat luomistaidot, mutta nyt meidän täytyy käyttää niitä kaikkien hyväksi :)

Galaktiset olennot tulevat lähemmäs, kun nostamme taajuuttamme. Tämä tapahtuu, koska ne ovat paljon korkeammassa taajuudessa kuin 3D-ihmiset. Voidaksemme ottaa paikkamme tähtirotujen joukossa, ihmisrodun täytyy kollektiivisesti nostaa taajuuttaan sopiakseen paremmin yhteen niiden kanssa.

Rakastan teitä kaikkia!

Palvelussa ja rakkaudessa

Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >