HomeViestejäDiane Canfield27.4.2017 - Ulottuvuusmuutos on tapahtunut ja jatkuu edelleen

27.4.2017 - Ulottuvuusmuutos on tapahtunut ja jatkuu edelleen

ULOTTUVUUSMUUTOS ON TAPAHTUNUT JA JATKUU EDELLEEN

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
27.4.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas valoheimo,

Ulottuvuusmuutos on tapahtunut ja olemme nyt täysin uudella aikajanalla. Mitä tämä merkitsee?

Se merkitsee, että universumi on singonnut meidät uuteen tietoisuustilaan, uuteen tiedostamiseen. Näin on sen ylitsevuotavan tietoisuuslaajentumisen vuoksi, joka on tapahtunut monissa maaolennoissa. Tämä tapahtui sen ylivoimaisen rakkauden vuoksi, jota on nyt maaulottuvuudessa.

Meillä on ollut geomagneettimyrskyjä melkein jatkuvasti kuluneet kaksi kuukautta, mikä on auttanut meitä saavuttamaan uuden päivitetyn tietoisuustason. Tämä myrskyt auttavat meitä saamaan päivitetyn DNA:n, mikä sitten vuorostaan rakentaa valokehoa, jota tarvitaan kulkemiseen korkeammissa valoulottuvuuksissa. Viimeisten 60 vuorokauden aikana meillä on ollut 34 päivää voimakkaita geomyrskyjä.

Korkeammat valoulottuvuudet perustuvat tietoisuuteen ja siihen tiedostamistasoon, joka olennolla on itsessään. Kun olennosta tulee yhtä aidon itsensä kanssa ja näin se yhdistyy Luoja/Kristus-tietoisuuteen, meistä tulee kristallisempi ja kevyempi/valoisampi kehossa, ajatuksissa ja tajunnassa. Tätä tarvitaan kulkemiseksi korkeammissa tietoisuus- ja valoulottuvuuksissa.

Näin kehitymme pois tästä 3D-ulottuvuudesta pyrähdyksinä ja hyppäyksinä, jotka johtavat meidät lopulta korkeampiin valoulottuvuuksiin. Monia olentoja on jo näissä ulottuvuuksissa. Minulla on ollut henkilökohtainen kontakti moniin maan ulkopuolisiin rotuihin, jotka ovat jo näissä ulottuvuuksissa. He ovat moniulotteisia ja kulkevat ulottuvuuksien välillä, kuten mekin alamme tehdä. Näiden tekniikkojen oppimiseen liittyy prosessi ja siksi paranormaali toiminta lisääntyy, kun liikumme ulottuvuuksissa. Opettelemme navigoimaan näitä uusia ulottuvuuksia.

Ulottuvuusmuutokset voivat aiheuttaa monia ongelmia, kun olemme niiden keskellä. Nämä ongelmat ovat fyysisiä, tunteellisia ja mentaalisia. Välillä on autuaitakin jaksoja. On täysin normaalia tuntea autuutta yhtenä päivänä ja sitten muutoksen vaikutukset seuraavana. Näin universumi toteuttaa aina uudet luomukset … se tehdään aaltoina.

Niillä jotka ovat olleet kivikkoisissa suhteissa ja ehkä eronneet, tämän muutoksen myötä on mahdollisuus sovintoon. Tämä on muuttanut jokaista ihmistä planeetalla, ja nyt olemme täysin uudella aikajanalla. Monet suhteet ovat olleet voimakkaan paineen alla tänä aikana. Kannattaa ehkä katsoa uudestaan eroamista ja ojentaa ystävällinen käsi, jos tämä ero tapahtui hiljattain. Siirtyminen korkeammalle aikajanalle voi muuttaa koko suhdedynamiikan ja uusi alku voi johdattaa kummankin korkeampaan tietoisuuteen.

Ulottuvuuden muuttuessa monia oireita tulee esiin. Näitä ovat intensiivinen unennäkö – emme ikään kuin näe unta, vaan olemme oikeasti eri todellisuudessa. Kova nälkä ja jano. Monien paranormaalien olentojen näkeminen tai paranormaalit kokemukset tai lisääntyneet kokemukset.

Kuluneiden kahden kuukauden aikana omat paranormaalit kokemukseni ovat lisääntyneet valtavasti. Olen nähnyt useampien olentojen putkahtelevan tilaan, jossa olen, ja pois siitä. Joskus ne ovat vain ääriviivoja ja joskus enemmän. Näen asioiden liikkuvan ympäri taloani – sellaisten joiden ei pitäisi liikkua. Kuulen mieheni puhuvan, kun hän ei ole huoneessa kanssani tai hän ei puhu. Voi tapahtua muistinmenetyksiä eikä muista jotain, mikä tuli mieleen vielä muutama minuutti sitten. Monia muita paranormaaleja kokemuksia voi tapahtua psyykkisen näkökyvyn lisääntyessä. Saatat tietää asioita, muttet tiedä miten. Saatat kommunikoida telepaattisesti toisten kanssa. Synkronismi lisääntyy. Tämä ei ole tavatonta. Tätä tapahtuu joka kerta, kun vaihdamme aikajanaa. Vaikka minulla on aina ollut paljon paranormaaleja kokemuksia, ne lisääntyvät aina muutosaikoina, ja tätä tapahtuu myös niille, jotka eivät koe näitä asioita päivittäin.

Aikajanamuutosten aikana kaikki aiemmat negatiiviset aikajanat poistetaan. Positiivisten aikajanojen sallitaan tulla sisään ja ilmentyä. Tämä on hyvin tärkeä ja yksityiskohtainen prosessi. Tämä on ollut valtava hyppy, ja sopeudumme edelleen tähän tietoisuusmuutokseen.

Lopulta kaikki alemmat aikajanat putoavat pois ja meille jää korkeampi aikajana 5D:ssä tai ylempänä. Näinä aikoina ilmentämisestä tulee helpompaa ja nopeampaa. Tämä on hyvää aikaa tavoitella asioita, jotka on ehkä laitettu odottamaan. Tämä on erinomaista aikaa asettaa tavoitteita ja alkaa työstää sen ilmentämistä, mitä sydämesi haluaa. Mikään ei ole ulottumattomissamme nyt, kun siirrymme korkeammille aikajanoille.

Kehittynyt planeettojenvälinen valoneuvosto on maan ulkopuolisten olentojen neuvosto, joka on vieraillut luonani. Se muodostuu monista eri roduista, jotka kaikki tekevät yhteistyötä ihmiskunnan hyväksi. Olen saanut uuden viestin, jonka laitan tähän.

Viesti Kehittyneeltä planeettojenväliseltä valoneuvostolta:

Planeettanne on käynyt juuri läpi muodonmuutoksen sen aikajanamuutoksen myötä, joka on juuri tapahtunut. Kaikki maaolennot, pyydämme teitä lähettämään rakkautta maaplaneetalle auttamaan tämän siirtymän tapahtumisessa. Kuvitelkaa mielessänne valtava sydän täynnä rakkautta ja lähettäkää se Maalle muutaman seuraavan viikon aikana. Kaikki alemmat aikajanat on tuhottu ja tämän tekeminen vaatii työtä Maalta.

Rakastan teitä kaikkia! Palvelussa ja rakkaudessa,
Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >