HomeViestejäDiane Canfield19.3.2017 - Maaliskuun päiväntasaus, ajankohtaiset energiat ja suhteiden loppuminen ja alkaminen

19.3.2017 - Maaliskuun päiväntasaus, ajankohtaiset energiat ja suhteiden loppuminen ja alkaminen

MAALISKUUN PÄIVÄNTASAUS, AJANKOHTAISET ENERGIAT JA SUHTEIDEN LOPPUMINEN JA ALKAMINEN
 
Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
19.3.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine'
 
Rakkaat kauniit sielut,
 
Olemme maaliskuun päiväntasausenergioiden pyörteessä. Pyörre on 10 päivää ennen päiväntasausta ja 10 päivää sen jälkeen. Tämä on tyypillinen aika, jolloin päiväntasaukseen liittyvät energiat voidaan tuntea. Aloin raportoida päiväntasauksista ja päivänseisauksista vuoden 2010 paikkeilla, kun huomasin, että tuon energian voi tuntea monta päivää ennen itse tapahtumaa ja monta päivää sen jälkeen. Tämä pätee myös täysikuuhun ja muihin planetaarisiin tapahtumiin.
 
Tämä pyörre ja portti on keskittynyt sielukehitykseen. Sielu meissä jokaisessa tuli Maaplaneetalle kehittymään. On nimittäin paljon helpompaa kehittyä kaksinaisuudessa kuin puhtaassa valossa, jota on korkeammissa ulottuvuuksissa. Niin paljon kuin monet valotyöntekijät valittavatkin kaksinaisuudesta, se on tässä ulottuvuudessa syystä, ja tuo syy on, että voimme helposti nähdä tekojemme seuraamukset reaaliajassa täällä. Voimme nähdä jokaisen tekemämme valinnen positiiviset tai negatiiviset aspektit ja sen, miten se vaikuttaa myös toisiin ympärillämme.
 
Sielusuhteet
 
Tätä on tapahtunut erityisesti suhteissa tänä vuonna. Monet suhteet katkeavat nyt. Niiden kaikkien ei kuitenkaan tarvitse. Kun teemme omaa matkaamme aitoon Itseemme, meistä on tullut tietoisempi siitä, miten toiset eivät sovi yhteen sen kanssa, keitä luulimme heidän olevan. Saatamme tuntea heidän tukahduttavan, kun he vaikuttavat ehkä liian tarvitsevilta tai he eivät ole meitä varten, kun tarvitsemme heitä.
 
Suhteessa oleminen on nopein tapa saada selville, kuka aito itsemme on. Se on nopein tapa oppia rajoista – miten niitä asetetaan ja miten kunnioitetaan toisten rajoja. Se on paras tapa oppia kompromissista ja neuvottelusta. Se on upea tapa nähdä itsemme heijastettuna takaisin sen kautta, joka kertoo rakastavansa meitä ehdottomasti.
 
Suhteen avulla teemme eniten työtä itsemme kanssa. Suhteen avulla havaitsemme, että toinen ei ole kaltaisemme ja voimme rakastaa häntä silti. Suhteessa meillä on paras tilaisuus edetä eniten ja tulla ulos voimakkaampana ja aidompana ihmisenä.
 
Monien erojen ei tarvitse olla eroja. Suhteita täytyy auttaa pääsemään läpi vaikeista kohdista, kun ei ymmärretä sukupuolien ja kumppanin ja itsen välisiä eroavuuksia. Tässä kohtaa suhteessa voidaan ottaa kriittisiä askelia ja aikaa päästä taas kosketukseen sielun kanssa.
 
Voimme nyt myös elää ehdottomasti kumppanimme kanssa – vanhoilla ohjelmilla ei tarvitse olla enää tiukkaa otetta. On kaikenlaisia suhteita, jotka perustuvat kaikenlaiseen rakkauteen. Meidän ei tarvitse mukautua menneisyyden stereotypioihin siitä, mitä suhde on ja mitä ei.
 
Ajankohtaiset energiat
 
Ajankohtaiset energiat tulevat voimakkaasti, ja odotan niiden jatkuvan päiväntasauksessa ja maaliskuun loppuun saakka. Kohonnut energia-aalto tulee tänään. Se on luovaa energiaa, mutta kuitenkin myös hyvin voimakas aalto, joka voi sysätä meidät kierteeseen, erityisesti vuorovaikutuksessa toisten kanssa. Se koettelee kärsivällisyyttämme. Pidä tiukasti kiinni – pääsemme tästä läpi yhdessä.
 
Viime viikolla on ollut energiasekoitus: äärimmäinen väsymys ja tunne, ettei ole täysin kehossaan. En tiedä, miten monta kertaa olen kolhaissut jalkani tavaroihin, ja kaikki nämä tavarat ovat aina olleet samassa paikassa. Tunnen ikään kuin leijuvani maanpinnan yläpuolella.
 
Päiväntasaus tuo massiivisia oivalluksia ja läpimurtoja meille tänä vuonna. Ole valmistautunut tekemään muutoksia itsessäsi ja siinä, miten näet maailman. Monia asioita oivalletaan. Valmistaudu ryhtymään toimeen ja toteuttamaan nämä oivallukset. Oivallukset ilman toimintaa eivät johda minnekään.
 
Näihin oivalluksiin sisältyvät myös suhteemme toisiin, erityisesti kumppaniin. Yksi päiväntasauksen tuoma piirre on lisääntynyt myötätunto rakkaitamme kohtaan. Meidän täytyy olla aito itsemme koko ajan ja antaa kumppanimme olla myös aito itsensä. Nämä ovat ylösnousemustikkaat – kyky "keplotella" sekä itsemme että kumppanimme aitouden kanssa samanaikaisesti. Tämä on tehtävissä, ja se voi johtaa onnellisempaan suhteeseen kaikkien kannalta.
 
Rakastan teitä kaikkia! Palveluksessa ja valossa,
Diane Canfield
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >