HomeViestejäDiane Canfield2.1.2017 - Energiapäivitys: aikajanaenergia on lisääntynyt

2.1.2017 - Energiapäivitys: aikajanaenergia on lisääntynyt

ENERGIAPÄIVITYS: AIKAJANAENERGIA ON LISÄÄNTYNYT – POSITIIVISUUS LISÄÄ POSITIIVISEMPIA ILMENTYMIÄ NOPEASTI
 
Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
2.1.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat kauniit sielut,
 
Olen pitänyt teidät aina ajan tasalla siitä, mitä tässä siirtymässä tapahtuu energeettisesti. Olemme saavuttaneet uuden tiedostamistason kuluneina kahtena viikkona. Aikajanat ovat muuttuneet taas ylösnousemusprosessissa. Ne jatkavat muuttumista joka päivä, kun etenemme 2017. Maailma ja todellisuus ovat muuttuneet – ne eivät ole enää samoja, kuin ennen.
 
Yksi asia josta tiedämme muuttuneemme, on lisääntynyt tiedostaminen. Tämä on merkki kaikille ylösnousemusprosessiin osallistuville. Meillä on päivityksiä ja aaltoja, mutta lisääntynyt tiedostaminen tulee tänä aikana tai myöhemmin, ottaen nykyään monta kertaa aaltojen paikan, kuten olemme ne ennen tunteneet.
 
Kun vaihdamme ulottuvuutta, olemme lähempänä Luojaa, joka on kaikkien asioiden jumalainen tietäjä ja luoja. Tämän yhteyden kautta pystymme pääsemään käsiksi enemmän tietoon, viisauteen ja selkeyteen. Voimme katsoa menneisyyteen ja huomata joitain asioita, jotka olisi voinut käsitellä paremmin. Meillä ei kuitenkaan ollut lisääntynyttä tietoisuutta silloin. Se on hyvin samanlaista kuin niillä, jotka kuolevat ja heillä on menneen elämän tarkastelu. Nyt meillä on vain tilaisuus tehdä tämä siirtymän kautta.
 
Kun katsomme taaksepäin, meillä on tilaisuus parantaa parantamattomat haavat menneisyydestämme, kun pystymme nyt näkemään suuremman kuvan kuin aiemmin. Tämän prosessin avulla parannamme itsemme tuskasta ja kaaoksesta, joka on ollut osanamme tässä näytelmässä. Meidän täytyy ehkä palata takaisin muutaman kerran uusien ottojen ja näkemysten kera, kyetäksemme pääsemään enemmän harmoniaan sen kanssa, mitä tapahtui. Joskus saatamme heilua edestakaisin, ennen kuin lopulta pääsemme keskelle ja pystymme ymmärtämään, miksi käsittelimme asioita niin, kuin käsittelimme, ja mikä tärkeää, miksi meillä oli näitä kokemuksia ja mitä ne tarkoittivat meille elämämme koko suunnitelmassa. Tässä tapahtuu syvää parantumista ja sitten se on parannettu iäksi. Sitten voimme tehdä tarvittavat päivitykset ja ankkuroida ne tietoisuuteemme sen lisääntyneen näkemyksen avulla, jota meillä nyt on.
 
Monia uusia oivalluksia on tullut viime päivinä. Yhdistymme nyt enemmän ja enemmän valokehoomme. Kun yhdistymme, tiedämme asioita, joita emme ole aiemmin tienneet. Näemme nyt ikään kuin kaikki asiat 360 asteesta sen rajoittuneen näkökulman sijasta, joka meillä oli aiemmin.
 
Yöllä 26.12. avautui portaali ja monet pimeät olennot lähtivät tästä todellisuudesta. Sain oman hyvin syvällisen kokemukseni, kun näin kolmannen silmäni portaalin kautta näiden olentoja lähtevän. Monentyyppisiä olentoja teki tämän siirtymän pois ulottuvuudestamme. Tämä jatkuu, kun siirrymme korkeampiin tietoisuusulottuvuuksiin. Valo on nyt liian voimakasta, jotta nämä pimeät energiat jatkaisivat vaikuttamista ihmiskuntaan.
 
Monia julkkiksia on lähtenyt viime aikoina, ja tämä johtuu osittain lisääntyneistä energioista sekä niistä sopimuksista, jotka heidän täytyi täyttää. He tekivät ennen tänne tulemistaan sopimuksen siitä todellisuudesta, missä he olisivat tämän siirtymän aikana. Monet heistä auttavat meitä tässä päivitysprosessissa kulissien takana, kuoleman jälkeisessä elämässä. Heistä on enemmän apua siellä kuin täällä, kuten olen puhunut monta vuotta. Emme ole nähneet vielä viimeisiä – lisää tulee tulevina kuukausina. Julkkiksia näyttää myös palaavan takaisin kuoltuaan, kun aikajanojen yhdistyminen jatkuu.
 
Kun saatamme surra joitain näistä julkkiksista, niin yksi suurimmista tietoisuusmuutoksista joka voidaan tehdä, on oivaltaa, ettei ole kuolemaa. Ihminen joka tekee siirtymän, menee todellisuudesta toiseen. Sillä hetkellä kun hän lähtee tästä todellisuudesta, hän on seuraavassa – juuri sillä sekunnilla kun hän on poissa täältä. Ei ole aikaviivettä. Kun teemme siirtymämme, meitä pyydetään ymmärtämään nämä totuudet täydemmin, jotta hyväksymme sen uuden maailman, jota luomme. Tämä on yksi vaikeimmista käsityksistä monille. Mutta monien täytyy ymmärtää, ettei ole kuolemaa – on vain siirtymä.
 
Monet suhteet loppuvat nyt, kun menemme tämän voimallisen käytävän läpi. Se mikä oli piilossa, paljastuu nyt. Sitä mikä siedettiin ja suvaittiin aiemmin, ei enää suvaita korkeammissa taajuuksissa. Luota sisäiseen tunteeseesi ja intuitioosi näinä edessä olevina aikoina – näin rakennamme luottamusta intuitioomme ja psyykkisiin aisteihimme. Jos tunnet jonkin olevan pielessä, kysy tuolta henkilöltä, jonka kanssa olet suhteessa. Älä pelkää puolustaa itseäsi ja puhua totuuttasi. Korkeammat ulottuvuudet haluavat meidän käsittelevän totuutta, ei petosta. Tämä on ainoa tapa siirtyä eteenpäin suhteissa.
 
Energian lisääntyessä tärkeintä on siirtyä täysin positiivisiin ilmentymiin kaikkien osalta, joiden kanssa olemme tekemisissä. Älä anna taajuuden laskea alempiin värähtelyihin toisten kanssa. Ole tietoinen toisen ihmisen taajuustasosta ja tee muutoksia hänen nostamisekseen, itsesi alentamisen sijasta.
 
Muutaman viime viikon energialisäys johtaa kohonneisiin energialisäyksiin ihmisten välillä. Tästä syystä meidän täytyy pitää kanssakäymisissämme toisten kanssa positiivinen sävy, jotta sitä voidaan kohottaa. Jos se jää negatiiviseksi, sekin voi korostua hyvin nopeasti ja vaikuttaa energeettisesti toiseen ihmiseen nopeammin kuin koskaan ennen. Tämä on uusi ylösnousemusoire. Saatat huomata kaiken negatiivisuuden eskaloituvan nopeasti nyt, aivan kuten positiivisuudellekin tapahtuu. Meidän kannattaa varmistaa, että päivitämme itsemme uuteen todellisuuteen emmekä pysy alemmilla tasoilla. Ole tietoinen tästä muutoksesta äläkä vatvo nyt negatiivisuutta. Kaikkien täytyy olla muutoksessa mukana.
 
Korvien soiminen ja päänsärky sekä niska- ja selkäkipu jatkuvat ajankohtaisina ylösnousemusoireina. Korvien soiminen johtuu magneettikilven heikentymisestä, mistä olen puhunut monta kertaa. Tämä ei lopu, ennen kuin siirtymä on valmis. Kaikkien ihmisten täytyy olla mukana tässä siirtymässä. Kun valokeho käy läpi monia muutoksia, niin tapahtuu kaikelle muullekin tässä todellisuudessa. Meitä pyydetään pysymään muutosten tasalla ja sopeutumaan mahdollisimman nopeasti nyt.
 
Intensiivisiä unia on aina taajuuden noustessa ja aikajanojen yhdistyessä. Tämä kerta ei ole erilainen. Unia tulee nopeasti ja rajusti ja ne näyttävät todellisemmilta. Aikajanat hämärtyvät nyt … kysyen, mikä on totta ja mikä ei.
 
Ajasta on tulossa vähemmän joustamatonta, kuten olen puhunut monissa aiemmissa artikkeleissani. Olemme siirtymässä täysin pois ajasta emmekä pian käytä enää kelloa mihinkään, koska se ei ole enää ajan pätevä indikoija. Aika voi kulkea nyt nopeammin kuin kello tai hitaammin, kun energiavirrat muuttuvat, joten sitä ei enää tarvita.
 
Kaiken sen myötä mitä on tapahtunut vuoden 2016 aikana, on helppoa uskoa, että ylösnousemuksemme lähenee. Lopen uupuneet ja kyllästyneet, pitäkää pintanne. Tietäkää, että se tulee lähemmäs jokaisen planeetalta poistuvan pimeän voiman myötä. Galaktiset ja jumalainen kosminen Kristus tekevät ylitöitä saavuttaakseen tämän tavoitteen, ei vain meidän vuoksemme, vaan kaikkien tietoisten olentojen vuoksi kaikkialla. Kaikki universumissa ylösnousee nyt – on kyse kaiken universaalista päivityksestä. Yhtäkään ihmistä ei jätetä taakse. Lähde-energiaan yhdistyminen on avain ylösnousemukseen.
 
Rakastan teitä kaikkia! Palvelussa ja rakkaudessa,
 
Diane Canfield
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >