HomeViestejäDiane Canfield4.9.2016 - Geomagneettista myrskyä kolme päivää - DNA-aktivointeja

4.9.2016 - Geomagneettista myrskyä kolme päivää - DNA-aktivointeja

GEOMAGNEETTISTA MYRSKYÄ KOLME PÄIVÄÄ – DNA-AKTIVOINTEJA TULEE NIILLE, JOTKA OVAT AVOIMIA VASTAANOTTAMAAN
 
Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
4.9.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
On ollut kolme päivää voimakasta geomagneettista myrskyä, samalla kun olemme saaneet myös pimennysenergioita. Nämä aiheuttavat monia ylösnousemusoireita, kuten
* äärimmäinen väsymys
* unettomuus
* pääkipu
* niskakipu
* kova korvien soiminen
* kehosäryt
* äärimmäinen huimaus tai huoneen pyöriminen
 
Näiden oireiden rinnalla tulee DNA-aktivointeja, kuten
* siirtyminen tietoisuuden korkeampaan ulottuvuuteen
* menneisyyden ja asioiden tapahtumissyyn ymmärtäminen
* kyky nähdä kaiken suurempi kuva
* siirtyminen eteenpäin onnellisten tulevaisuudensuunnitelmien tekemisessä
* yhteyden tunne – olemme kaikki yhtä
 
alt
 
Kun näitä uusia oivalluksia tulee, ehdotan, että kirjoitat ne muistiin. Niitä tulee joskus niin nopeasti, että on vaikea pysyä perässä. Kun tämä hyöky on ohi, tarvitset näitä uusia oivalluksia toimiaksesi niiden mukaisesti ja ymmärtääksesi, mitä tapahtuu suuremmassa kuvassa.
 
Nämä ovat hyvin paljolti psyykkisiä oivalluksia ja näkyjä. Sellaisilla joilla ei normaalisti ole näitä, on nyt tilaisuus saada tämä kokemus, jos he ovat avoimia vastaanottamaan ja kiinnittämään huomiota siihen, mitä heille näytetään universumin ja Luojan kautta.
 
Tapahtuu myös paljon paranormaalia toimintaa. Minulle näytettiin aviomieheni eräänlaisena kissana – Bengalin tiikerinä tietokoneella – ja hetkeä myöhemmin näin valtavan kissahengen kulkevan sänkyni yli.
 
Pidä silmällä asioiden ilmestymistä toisista ulottuvuuksista. Kuten olen sanonut kaikissa postauksissani, älä ala pelätä tai yritä tarttua kameraan. Ole täysin tuossa kokemuksessa, nyt-hetkessä, jotta henki näkee, että kunnioitat sen läsnäoloa ja arvostat sen näyttäytymistä sinulle.
 
Ne päivät ovat ohi, että otetaan kuvia ja tarvitsee todistaa jollekin, että nähdään asioita toisilta todellisuustasoilta. Tämä on vanha toimintamalli, jonka olemme nopeasti jättämässä.
 
Tapahtuu paljon maamuutoksia ja tämä liittyy monta kertaa avaruussäähän ja geomyrskyihin. Nämä maamuutokset herättävät lisää ihmisiä siihen jatkuvasti muuttuvaan todellisuuteen, johon olemme nopeasti siirtymässä. Ne indikoivat myös aikajanamuutoksia, joita voi tapahtua geomyrskyjen aikana.
 
Näinä aikoina voi tapahtua myös aikaluiskahduksia. Aika näyttää nestemäisemmältä nyt. Monet saattavat kokea jaksoja, jolloin aika näyttää pysähtyvän. Minulla on ollut tätä nyt muutaman päivän.
 
Kuten sanoin viime artikkelissani, maadoitu, juo paljon vettä, syö enemmän kalsium- ja magnesiumpitoisia ruokia unensaantiin, odota odottamatonta ja etsi iloa kaikesta ja kaikista.
 
Rakastan teitä kaikkia! Palvelussa ja rakkaudessa,
 
Diane Canfield
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >