HomeViestejäDiane Canfield29.8.2016 - Syyskuun aikajana-aallot

29.8.2016 - Syyskuun aikajana-aallot

SYYSKUUN AIKAJANA-AALLOT
 
Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
29.8.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
2016 on ollut ylösnousemusenergia-aaltojen mainosvuosi. Meille on tullut jo yli 10 aaltoa, joista olen kirjoittanut artikkeleita, ja kyse on vain puolesta vuodesta.
 
Kerron 1.8., että energia-aallot kasvoivat yhdeksi jatkuvaksi valovirraksi. Löydät artikkelin sivuiltani.
 
Olemme sen jälkeen saavuttaneet uuden harmoniataajuuden. Energiapäivityksiä on tullut lähellä toisiaan, mikä tekee niistä melko jatkuvia, ja tämä jatkuu.
 
Olin elokuussa kaksi viikkoa hyvin sairaana flunssasta ja sitten hengitystieinfektiosta. Pystyin kuitenkin tuntemaan aaltoja ja päivityksiä tulevan joka päivä. Minussa tapahtui merkittävä puhdistuminen, jota ei voinut pysäyttää edes kova sairaus. Tämä osoittaa niiden aaltojen jatkuvan voiman, joita osuu nyt meihin ja planeettaan ylösnousemusta varten.
 
Energia-aallot
 
Mikä siis on energia-aalto? Aalto on tietoinen energiavirta, joka on suunniteltu kohottamaan jokaista tietoista olentoa universumissa. Sen generoivat fotonivyöhyke, Keskusaurinko, Luoja ja kosmiset ystävämme.
 
Miltä energia-aalto tuntuu? Minulla on lahja tuntea ne sekä energeettisesti että fyysisesti. Fyysisesti kuvaan sitä energiasykkeenä, joka kulkee kehoni läpi. Tämä alkusyke on tavallisesti lyhytaikainen ja kulkee kehoni läpi minuuteissa. Jälkivaikutuksia voi olla muutamasta tunnista muutamaan päivään energiasta riippuen. Kun syke tulee läpi, julkaisen tavallisesti nopeasti informaation, että aalto on saapunut.
 
Olen seurannut näitä aaltoja sen jälkeen, kun niitä alkoi tulla minulle spontaanisti 2010. Kun jotain niin kaunista alkaa tapahtua, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin sekoittua universumiin ja sen luomiseen ja lahjoihin.
 
Entä syyskuu?
 
Syyskuu voi tuoda meille lisää energiapäivityksiä ja –aaltoja alla olevien kosmisten tapahtumien myötä. Muista olla roikkumatta kiinni päivämäärissä, mutta tiedosta, että nämä voivat tuoda kohonneita energioita. Pysy nyt-hetkessä.
 
1.9. rengasmainen auringonpimennys
16.9. osittainen kuunpimennys
22.9. syyspäiväntasaus
 
Viime pimennyksemme ovat olleet voimakkaita kosmisia tapahtumia, joiden energiatulva kesti päiviä sen jälkeen. Päivänseisausten ja –tasausten tiedetään tuovan päivityksiä ja latauksia.
 
Kiinnitä huomiota näihin päivämääriin, mutta tiedosta myös, että energia-aaltoja voi tulla koska tahansa eivätkä ne ole riippuvaisia päivämääristä ja ajoista. Universumi toimii omalla ajallaan ja koska olen aaltoekspertti, näin se on aina toiminut.
 
Syyskuun aallot alkavat tuoda spontaania parantumista, mikä ei lopu. Tätä on jo tapahtunut minulle. Täytyy vain pyytää ja jatkaa parantumisen pyytämistä, ja nyt on energiaa parantumisen tapahtumiseksi. Koska siirryimme korkeampaan taajuuteen elokuussa, tämä energia on nyt ladattavissa valokehoomme.
 
Saatat tuntea yhteyden voimistuneen kaikkiin ihmisiin ja tietoisiin olentoihin. Olen puhunut aiemmin, että kommunikointi eläinten kanssa lisääntyy. Pystyt nyt laittamaan itsesi täysin toisen paikalle, ja sitä tapahtuu spontaanisti. Tunnet, mitä hän tuntee, ja pystyt näkemään selvästi, miksi hän toimii niin, kuin toimii. Jos psyykkiset kykysi on päivitetty, pystyt menemään hänen menneisyyteensä ja tietämään, miksi hän käyttäytyy niin, kuin käyttäytyy. Tämä antaa sinulle suurempaa myötätuntoa, mikä yhdistää sinut sitten Luojaan kehittyäksesi vielä lisää.
 
Kun siirrymme vielä korkeampiin valotaajuuksiin, voimme nähdä, miten ne jotka riistävät toisia, tulivat sellaiseksi. Voimme nähdä, miten ne jotka vedettiin pimeyteen, tulivat sellaiseksi. Meistä tulee enemmän Luojan kaltainen siinä mielessä, että pystymme antamaan heille anteeksi ja tiedämme, että sen on sallittu tapahtua vain rakkaudenpuutteesta itseä kohtaan.
 
Itserakkaus lisääntyy korkeammissa taajuuksissa, joten emme halua enää pahoinpidellä itseämme millään tapaa, emmekä halua ulkopuolisten voimien tekevän sitä meille. Tarkkaile tilanteita, jolloin emme rakasta itseämme, ja pysäytä ne, ennen kuin ne alkavat.
 
Haluamme vapautemme takaisin kyetäksemme olemaan täysin se, joka tulimme kehittyneenä valo-olentona tänne olemaan. Näemme, että voimme auttaa monia muita yhteisössämme, ja autamme aina tilaisuuden tullen. Valotyöntekijäyhteisöistä on tarkoitus tulla normi, kun siirrymme Luojamoodiin.
 
Lisääntynyt luovuus kukkii nyt ja tämäkin on jatkuvaa. Lapsia jotka ajattelevat ratkaisuja ongelmiin, joita ihmiskunta on kohdannut vuosisatoja. Kristallilapset tulevat mukaan. Olemme odottaneet tätä aikaa.
 
Persoonallisuusmuutoksia, kun muunnumme takaisin siksi, kuka olemme. Voimakkaita luojia ilman rajoja ja rajoituksia. Rakastavia valo- ja rakkausolentoja valmiina opastamaan toisia korkeampiin tiedostamisulottuvuuksiin. Lapsenkaltainen asenne, kun alamme taas uskoa, että kaikki on mahdollista – koska nyt on.
 
Elokuun energiat ja kokemukset
 
Koko kulunut kuukausi on ollut täynnä päivityksiä ja latauksia.
 
Yhtenä päivänä kadotin 20 minuuttia, kun tapahtui aikajanaluiskahdus. Olin tietokoneella ja katsoin sekä tietokoneen kelloa että seinäkelloa. Menin keittiöön hoitamaan muutaman asian ja olin poissa 20 minuuttia. Tulin takaisin tietokoneelle ja kello oli täsmälleen yhtä paljon kuin lähtiessäni. Tätä on tapahtunut minulle monta kertaa viimeisten viiden, kuuden vuoden aikana ja se kertoo minulle aina, että olemme taajuusmuutoksen keskellä.
 
Yhtenä yönä, kun ei ollut geomyrskyä eikä purkauksia, minulla oli voimakasta kihelmöintiä kruunuchakran ympärillä. Tämä on päivitys, joka voi tapahtua koska vaan. Monilla meistä on ollut tätä purkausten aikana, mutta yksin tullessaan ne ovat harvinaisia.
 
Monena iltana minulla on ollut autuaita energiatiloja, liian monia mainittavaksi. On maanpäällinen taivas kokea tämä autuus. Nämä autuaat tietoisuustilat ovat yksi indikaattori kohonneista taajuuksista.
 
Kahden sairausviikkoni aikana minua ladattiin energialla joka päivä, päivitysten singotessa minut uuteen tietoisuuteen ja uusiin oivalluksiin. Myös kyky virittyä energiaan sairaana on uusi aspekti tapahtuvasta muutoksesta. On upeaa kokea valaistumista, vaikka onkin juuttunut makuuhuoneeseen ja on liian kipeä tekemään mitään muuta.
 
Viesti Kehittyneeltä planeettojenväliseltä valoneuvostolta (ryhmä maapallon ulkopuolisia olentoja, jotka tulevat luokseni henkilökohtaisesti):
 
"Pysy nyt-hetkessä evoluutiotasi varten. Kehittyminen tapahtuu tämän hetken kautta. Luomisen ylemmillä tasoilla ei ole aikaa, joten pysyäksesi nyt-hetkessä pakotat itsesi ylös korkeampien tietoisuusulottuvuuksien kautta. Sitten kun olet harjoitellut pysymistä nyt-hetkessä, monia muita valaistumisportaaleja avautuu auttamaan sinua. Me olemme myös tässä hetkessä, emmekä käsittele aikaa tai paikkaa. Mekin pystymme auttamaan kehittymisessäsi, kun kuljet yhdenvertaista polkua kanssamme tapaamalla meidät siellä, missä elämme. Odotamme innolla vuorovaikutusta kanssasi! Nyt-hetki on poistumiskohtasi ylösnousemukseen ja olemiseen kanssamme korkeammissa maailmoissa."
 
Rakastan teitä kaikkia! Palvelussa ja rakkaudessa,
 
Diane Canfield
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >