HomeViestejäDiane Canfield12.8.2016 - Vuosittainen juoksu leijonien kanssa 2016

12.8.2016 - Vuosittainen juoksu leijonien kanssa 2016

VUOSITTAINEN JUOKSU LEIJONIEN KANSSA 2016
 
Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
12.8.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Miten meni vuoden 2016 siriuslainen Leijonaporttijaksosi tai "vuosittainen juoksusi leijonien kanssa", kuten siihen rakkaudella viittaan? Tämä Leijonaporttijakso oli äärimmäisen intensiivinen ja pyyhki pois paljon, tarkoitan PALJON, vanhoja alempia sisäisiä energiarakenteita meistä ja korvasi ne samanaikaisesti paljon korkeammalla taajuudella, monimutkaisemmilla energiarakenteilla, DNA:lla, valokoodeilla ja –tietoisuudella jne.
 
Omasta perspektiivistäni tämä kaikki oli mahtavaa, kunhan en liikkunut fyysisesti tai tehnyt juuri mitään. Sillä hetkellä kun ponnistelin mitenkään fyysisesti, koko kehoni tuli kylmänhikiseksi päästä varpaisiin, minusta tuli usein vähän huonovointinen, tuntui erittäin heikolta ja väsyneeltä sekä pyörrytti tai päässä pyöri, kun liikuin tai käännyin liian nopeasti. Kaikilla elämänmuodoilla kattoni alla (minä, äiti ja kissa) oli kohtauksittain ripulia, pahoinvointia, oksentelua, kehosärkyä, pääkipua ja –painetta, huimausta, keuhkojen tukkoisuutta ja yskimistä, ja kuten tavallista, minulla oli voimakasta puristusta osassa selkärankaani vuoden 2016 Leijonaportin energia-aallon ruumiillistamisesta. Puhdistuksesta puheen ollen! Tämä vuosi oli erittäin suurta ja intensiivistä juoksua leijonien kanssa, mutta hyvin kaiken sen arvoista, koska erittäin paljon vanhaa alempaa henkilökohtaista ja kollektiivista kamaa on pysyvästi poistettu ja korvattu uudella.
 
alt
 
(Tähtiglyyfi Siriukselta joka minulle näytettiin 1980)
 
Tämän vuoden Leijonaportin ajan olin hyvin tietoinen joka kerta, kun lisää henkilökohtaista ja kollektiivista vanhaa alempaa kamaa – ongelmia, uskomuksia, huolia, tunnehaavoja jne. – lähti minusta ja kehostani, tietoisuudestani ja todellisuudestani. Se oli hämmästyttävää, nopeaa, helppoa, upeaa ja vielä enemmän, koska olin tietoinen ja tunteeton silminnäkijä ("neutraali tarkkailija") tälle henkilökohtaiselle prosessille, jossa vanhoja alempia energiarakenteita poistui minusta. Hitto, mitä nyt on pari viikkoa on-off puhdistavaa ripulia, kehokipuja, lihaskouristuksia, selkärangan jäykkyyttä, korvien soimista, sydämen/rinnan jysähdyksiä ja liikkeitä, pään pyörimistä, epäselvää näköä, keuhkojen tukkoisuutta ja tahman yskimistä tiivistetyn evoluution nimissä? En valita 6D-siriuslaisia – tämä oli erittäin erityislaatuinen vuosittainen juoksu ja me Maassa olemme kiitollisia tästä massiivisesta energianostosta/tönäisystä/työnnöstä pois menneisyydestä ja enemmän uuteen.
 
Yhdestä inkarnoituneesta perspektiivistä maan päällä, tämä ylösnousemusprosessi on tuskallisesti jatkunut ja jatkunut ja jatkunut. Toisesta perspektiivistä katsottuna on kuitenkin lyhyitä hetkiä, jolloin käymme yksilöinä läpi valtavia sisäisiä evoluutiomuutoksia uskomattoman lyhyessä ajassa, ja tämä vuoden 2016 juoksu leijonien kanssa (25.7.–12.8.) on ollut yksi niistä. Meistä on tämän vuoden Leijonaportin aikana poistettu paljon sellaista, mikä oli vanhaa alempaa sykliä, ja hyvin paljon uutta on asennettu ja ruumiillistettu sen paikalle, ja tämä kaikki tapahtui niin nopeasti ja helposti – yököttäviä puhdistusoireita lukuun ottamatta – ettet ehkä vielä oivalla, miten merkittävän erilainen ja parempi olet nyt tämän vuoksi.
 
Minusta on tuntunut vapaammalta, tyynemmältä, itsevarmemmalta, voimaantuneemmalta, energeettisesti suuremmalta, koskemattomammalta ja irrallisemmalta kaikista vanhoista alemmista jutuista, ihmisistä, olennoista, tietoisuuksista ja toimista kuin koskaan ennen. On suurempaa ja voimakkaampaa henkilökohtaisen täysivaltaisuuden tunnetta tästä Leijonaportissa poistessa kuin siihen mennessä. Tunnetko sinäkin sen? Voitko tuntea, miten sinut on vapautettu tietyistä henkilökohtaisen ja kollektiivisen menneisyyden alemmista järjestelmistä ja energioista jne., ja sen vuoksi sinulla on enemmän energeettistä ja fyysistä täysivaltaisuutta ja tietoinen yhteys jumalaiseen Lähteeseen? Poista vanha ja mädäntynyt roska, ja mitä jää jäljelle? Kaikki upeat jutut!
 
Jos sinusta siis edelleen tuntuu vähän hakatulta, pökertyneeltä ja kipeältä, kuin sinut olisi tallonut suuri juokseva leijonalauma, niin tiedä sen olevan normaalia kaiken sen vuoksi, mitä on tapahtunut tämän vuoden Leijonaportissa. Sitten kun leijonien kanssa juoksemisen jälkeen pöly, kivut ja säryt häviävät, uusi sisäinen maisemasi paljastaa, miten paljon olet itse asiassa muuttunut parin viikon aikana. Seuraavaksi syyskuu ja kaikki, mitä se tuo valmistelemaan meitä lisää vuoden 2016 viimeisiin kuukausiin.
 
Hyvä juoksu, kaikki, todella hyvä juoksu.
 
Denise

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >