HomeViestejäDiane Canfield11.8.2016 - Leijonaporttiaaltoja - päivityksiä korkeampaan taajuuteen

11.8.2016 - Leijonaporttiaaltoja - päivityksiä korkeampaan taajuuteen

LEIJONAPORTTIAALTOJA – PÄIVITYKSIÄ KORKEAMPAAN TAAJUUTEEN
 
Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
11.8.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hei kauniit valotähtisiemensielut.
 
Viime yönä meille tuli kaunis aalto korkeampaa tietoisuutta ja valoa. Se muistutti minusta vesiaaltoa – se oli pehmeä ja kevyt.
 
Kruunuchakra aktivoitiin kykeneväksi sisältämään enemmän korkeampien ulottuvuuksien taajuuksia. Monet meistä toimivat nyt tietoisuudessa, joka on viidennen ulottuvuuden yläpuolella – ulottuvuudet 5-12 henkilön tietoisuustasosta riippuen. Saatat tuntea etäisyyttä niihin, jotka toimivat edelleen 3D-tietoisuudessa. Olen huomannut kuitenkin, että nyt on monia, jotka eivät tiedä olevansa ylösnousemusprosessissa, mutta he ovat. Tämä vaikutus ylösnousemuksella ja valoaalloilla on kaikkiin. Ne tulevat tasapuolisesti kaikkien ulottuville – täytyy vain avautua ja hyväksyä ne sydämeensä.
 
Tämä korkeampi valoaalto tulee monien oireiden kera, myös korkeammissa maailmoissa oleville. Kun etenemme, pystymme pääsemään korkeampien valomaailmojen ja galaktisen ajattelutavan suurempaan informaatiomäärään. Tämä valmistelee meitä yhdistymään galaktisten kanssa. Ensimmäinen askel on avautua vastaanottamaan sitä rakkautta, jota heillä on meitä kohtaan. Olemme heidän sukulaissielujaan, joiden perään he ovat katsoneet tuhat vuotta.
 
Kun taajuutemme nousee, meistä tulee enemmän galaktisia, kosmisia olentoja, voimme nähdä suuremman kuvan kaikessa, mitä tapahtuu, ja meillä on toisten palvelemisen ajattelutapa, joka vaaditaan siirtymiseksi ylemmäs evoluutioprosessissa. Kun omaksuu toisten palvelemisen ajattelutavan, mitään ei voi tehdä tämän pysäyttämiseksi eikä ole paluutta taaksepäin. Kutsumus Luojalta ja yhdistyminen universumiin saa meidät jatkamaan kaikesta riippumatta. Sitä kutsumusta on kuunneltava.
 
Olemme käsitelleet avaruussäätä pari viikkoa – muutama M-luokan purkaus ja yhdeksän päivää geomagneettimyrskyjä. Nämä tuovat tarvittavia päivityksiä DNA:han ja valokehoon, mutta ne voivat olla myös hankalia käsitellä fyysisessä ihmisaspektissa.
 
Näiden myrskyjen joitain oireita ovat olleet: unettomuus, eri kehoalueiden värinä, kevyt pahoinvointi, tarve syödä mutta sitten ei haluakaan, kun ruoka on edessä, päänsärky, raskaat jalat, tunne kulkemisesta kahdessa ulottuvuudessa (kuten tapahtuukin), väsymys ja korvien soiminen. (Korvien soiminen ei lopu. Sen aiheuttaa magneettikilven heikkeneminen, josta olen puhunut ja jota olen selittänyt monissa aiemmissa artikkeleissani.)
 
Sinulla saattaa olla myös lisääntynyt tietoisuus toisista ulottuvuuksista ja näet toisten ulottuvuuksien toimintaa. Tätä tapahtuu aikajanamuutoksissa, joita voi olla yhtä aikaa geomyrskyjen kanssa. Muutamana viime viikkona olen kokenut tavaroiden liikkuvan itsestään. Minulla on makuuhuoneen oven takana teline, jossa pidän kaikki yövaatteeni, ja ne ovat liikkuneet spontaanisti itsekseen. Ne liikkuvat ikään kuin aaltoina. Kun huomaan sen ja käännyn katsomaan, se lakkaa, ja alkaa taas, kun täysi huomioni ei ole siinä. Nämä asiat ovat hyvin yleisiä ja niistä tulee yleisempiä kaikilla niillä, jotka osallistuvat ylösnousemusprosessiin. Tämä on useiden todellisuuksien sulautumista yhteen. Älä ala pelätä, kun näet jotain, johon et ole tottunut. Tämä estää koko evoluutioprosessia tapahtumasta.
 
Kaikki nämä päivitykset ja aallot tarvitaan herättämään ne, jotka edelleen nukkuvat 3D:ssä, ja jatkamaan valokehon rakentumista. Meidän täytyy tehdä oma osamme valokehon ruumiillistamiseksi lisäämällä myötätuntoa, palvelemalla toisia ja rakkaudella, joka on puhdasta itseä ja toisia kohtaan – galaktista rakkautta.
 
Näiden päivitysten myötä telepaattiset kykymme tulevat käyttöön. Älä epäile itseäsi, kun tätä tapahtuu, seuraa sitä totena ja katso, mitä tapahtuu. Eläinkunta herää jo näiden muutosten myötä ja voimme virittyä nyt helpommin siihen, mitä ne haluavat. Monta kertaa meidän ei enää tarvitse odottaa niiden näkemistä – tiedämme, milloin niiden on nälkä tai miltä niistä tuntuu. Niiden näkeminen on virittymistä vielä täydemmin ymmärtämään niiden ajatuksia. Tämä auttaa pikkuaskelien ottamisessa kyetäksemme kommunikoimaan selkeämmin eläinten kanssa – seuraava askel on toiset ihmiset ja sitten galaktinen valtakunta.
 
Kun kommunikoin kaikkien valtakuntien kanssa, on enemmän universumin autuutta, rauhaa ja tietoisuutta. Tämä on uusi maa paljastumassa suoraan silmiemme eteen.
 
Minulla on edelleen monia artikkeleita tekeillä, kuten olen luvannut: edistyneen ylösnousemuksen oireet, Mandela-ilmiö (monet pyytävät tätä) ja muita …
 
Rakastan teitä kaikkia! Palveluksessa ja rakkaudessa,
 
Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >