HomeViestejäDiane Canfield1.8.2016 - Aaltojen jälkeen energia muuttuu nyt jatkuvaksi valovirraksi

1.8.2016 - Aaltojen jälkeen energia muuttuu nyt jatkuvaksi valovirraksi

AALTOJEN JÄLKEEN ENERGIA MUUTTUU NYT JATKUVAKSI VALOVIRRAKSI
 
Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
1.8.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hei rakkaat sieluperhe ja tähtisiemenet.
 
Valoaallot
 
Olen pannut merkille tänä vuonna, tammikuusta alkaen, että kaikki aallot muuttuvat nyt yhdeksi valovirraksi, joka voi kestää viikkoja kerrallaan. Tämä on epätavallista siinä, että ennen meillä oli aalto ja sitten muutamassa päivässä kaikki oli taas "tavallisesti", ja nyt tilanne ei ole tämä. Nyt energia voi virrata viikkoja kerrallaan.
 
Näin kaikki edistys tapahtuu universumissa. Evoluutio alkaa hitaina hyppyinä ja sitten ajan kuluessa hypyt muuttuvat pidemmiksi jaksoiksi, kun tietoisuus pystyy ylläpitämään enemmän ja enemmän valoa. Kun enemmän valoa ylläpidetään, tietoisuus kohoaa enemmän.
 
Evoluutio on valon virtaamista, ylläpitämistä ja etenemistä. Valo on Luoja. Niinpä Luojan kautta meistä voi tulla ja voimme olla kaikki asiat. Meistä on tulossa rajattomia!
 
Kaikki universumissa on olemassa Luojan lähde-energian kautta ja olemme todellisuutemme kanssaluojia. Kun saamme lisää valoa ja pystymme ylläpitämään sitä enemmän pidempiä jaksoja, pystymme yhdistymään enemmän luomiseen. Tämä merkitsee, että pystymme tulemaan reaaliaikaiseksi luomiseksi. Pystymme silloin tekemään monia samoja asioita kuin Luoja. Luoja on kaikki asiat, joita on olemassa – ei mies eikä nainen, vaan molemmat ja kaikki muu.
 
Tämä merkitsee, että ilmentäminen on loputonta ja rajatonta. Näin enemmästä ja enemmästä ilmentämisestä on tullut helpompaa. Aikomuksen ja fokuksen avulla kuka tahansa voi ilmentää. Ilmentäminen ja kaikki muut kyvyt tulevat nyt etualalle monilla, kun he oivaltavat olevansa rajattomia olentoja, jotka kykenevät mihin vaan. Tässä universumissa ei ole rajoja.
 
Oireet
 
Aalto josta puhuin viime artikkelissani, jatkuu nyt kaikkien valo-olentojen kyetessä ylläpitämään enemmän valoa pidemmän aikaa. Tässä on muutamia oireita, joita olemme viipyillen kokeneet:
 
* Voimakas kehon kuumuus. Tätä tapahtuu, koska DNA:mme muuttuu valokehoksi. Kun valokeho on täysin käytössä, silloin kykenemme sisältämään maksimimäärän valoa. Kun ruumiillistamme enemmän valoa, mahdolliseksi tulee enemmän asioita, jotka eivät ole olleet mahdollisia aiemmin.
 
* Väsymys. Prosessoimme edelleen kehorakenteemme muutoksia ja tämä aiheuttaa väsymystä, kun kaikki energia käytetään tähän tarkoitukseen.
 
* Kompastuminen, kaatuminen ja itsemme naarmuttaminen. Tätä tapahtuu, kun laajennumme valokehoksi, mikä on valtava. Emme tunne oman kehomme rajoja.
 
* Voimakkaat unet ja selväjärkiset unet. Aina kun muutamme taajuutta, meillä on paljon voimakasta unennäköä. Silloin kun unet eivät tunnu unilta ja tunnet kuin olevasi niissä ja sinulle annetaan jokin viesti, kyse on paljon enemmästä kuin uni. Tässä lähde-energia yhdistyy sinuun. Siinä voi olla kummallisia elementtejä, jotta muistaisit sen. Muista, että muut maailmat eivät toimi kuin omamme – ne ovat symbolisia ja täytyy varmistaa, että muistat, mitä sinulle näytetään. Tästä syystä voi olla omituisia maisemia, mutta älä katso pääviestin ohi ja joudu draaman vangiksi. Tätä on vain, jotta muistaisit viestin.
 
* Sydämen tykytystä ja jyskytystä. Tätä tapahtuu, kun sydän nopeutuu tehdäkseen tilaa valokeholle. Kun valokeho tulee käyttöön, värähtelymme lisääntyy, joten koko kehomme värähtelee nopeammin.
 
* Viha. En ole itse kokenut tätä viime aikoina, mutta näen tätä ja kuulen tästä asiakkailtani ja muilta. Tänään eräs mies kiilasi eteeni ajaessani parkkipaikalle ja hän törmäsi melkein peruuttavaan autoon. Monien autojen täytyi pysähtyä hänen vuokseen. Kuitenkin hän käyttäytyi niin, ikään kuin minä tekisin jotain väärin. Sitten kun olimme parkkeeranneet ja menin kauppaan, ovella alkoi tappelu kahden muun miehen välillä, ja sitä jatkui jonkin aikaa, kunnes kaupan johtoa tuli keskeyttämään sen. Kun nämä energiat voimistuvat, se on erityisen vaikeaa niille, jotka eivät ole tehneet varjotyötään ja päästäneet irti kaikesta menneisyyden tuskasta ja vihasta. Se tulee nyt pintaan – heidän täytyy käsitellä se.
 
Pyhä vinkki: Ole varovainen, jos koet tämän aspektin. Mene pyhälle alueellesi ja kysy itseltäsi, mitä tämä viha yrittää osoittaa sinulle. Mene syvälle ja tunne menneisyyden tuska, jotta voit tehdä työtä siitä irtipäästämiseksi. Tämä on ainoa tapa poistaa se energiakentästäsi. Sinun täytyy mennä kokemaan se uudestaan parantuaksesi täysin. Jos sinusta tuntuu, että olet päästänyt irti kaikesta menneisyyden tuskastasi, voit vapauttaa lisää pimeyttä kollektiivista. Kun enemmän pimeyttä vapautetaan, lisää valoa ilmestyy esiin.
 
* Ylösnousemusflunssa. Sinulla on kipua ja särkyä tai kuumetta, ikään kuin olisit saanut flunssan tai vilustunut, eikä kuitenkaan ole kyse siitä. Se ei koskaan ilmenny täysimittaisena sairautena. Se voi kestää muutaman tunnin, muutaman päivän ja lähteä sitten pois.
 
* Autuuden tunteet. Etsi autuuden tunnetta, erityisesti illalla auringon laskettua. Muista pysyä nyt-hetkessä tunteaksesi tämän ja kunnioittaaksesi kaikkia tunteita. Tämä on tapa tuntea enemmän ja saada tietoisuus kohoamaan virtaavasta energiasta ja tulevista aalloista.
 
Viimeisenä kahtena viikkona näiden energiatulvien aikana meillä on mieheni kanssa ollut unia vastakkaisena sukupuolena olemisesta. Hän tarkasti kiireisenä uutta feminiinikehoaan ja minulle kokemus oli epämukava. Minusta ei ollut mukavaa mieskehossa – se tuntui tyhjältä ja tyhjiöltä. Tämä johtuu siitä, että tiedostan sen, mitä 3D-maskuliinisuus käy läpi tällä hetkellä, kun se hyppää jumalaiseen rooliinsa. Se osuu ensin epämukavuusvirtaan, kun se hajottaa valheellisen 3D-egorakenteensa, jonka sen on uskonut todeksi. Tämä jättää sen tyhjän päälle ja sen täytyy aloittaa taas alusta astuessaan voimaansa naisten ja lasten suojelijana. Tämän kokemuksen tarkoitus on yhdistää meidät toisen sukupuolemme jumalaiseen puoleen. Ei ole sattumaa, että se tapahtui meille kummallekin lyhyenä aikana. Meille tapahtuu usein tällaisia asioita – olemme nähneet monia asioita muista ulottuvuuksista samanaikaisesti.
 
(Kirjoitan myöhemmin enemmän tästä sieluaspektiyhdistymisestä kumppaniisi.)
 
Lisäksi on aikajanan editointitapahtumia. Esimerkiksi, tiedän kokeneeni tapahtumia aiemmin, eivätkä ne ole deja vuta. Se ei ole tunne, että jotain tapahtuu taas – se on monimutkaisempaa. Se on tunne, että jotain on tapahtunut, mutta eri aikajanalla, ja koin sitä vähän aikaa. Sitten kun palaan tälle aikajanalle, tapahtuu toistuminen ja muistan, että koin sen jo jossain muulla. Kysyn toisilta: "Eikö tämä jo tapahtunut?" He vastaavat "ei", koska he eivät tiedosta sitä eikä sitä tapahtunut heille.
 
On myös turhautumisen tunnetta siinä totuusaallossa, joka on tullut sisään voimakkaammin. Tämä aalto torjuu kaikki valheet ja kaiken pimeyden. Siihen on sisäänrakennettuna hevonpaskamittari ja se pärähtää soimaan, kun kuulemme sitä. Parasta on jatkaa totuuden pyytämistä, kun joku yrittää vetää esiin kyseenalaisia 3D-tekniikkoja. Lopulta hänet pakotetaan kertomaan totuus tai hän siirtyy pois tietoisuudestasi.
 
Viesti Kehittyneeltä planeettojenväliseltä valoneuvostolta (avaruusolentoneuvosto joka on ilmestynyt minulle henkilökohtaisesti):
 
Neuvosto kertoi minulle muutama vuosi sitten, että ihmiskunnan tulevaisuus on yhteisössä. Siihen olemme nyt matkalla. Tästä 70-luvun rakkausliikkeessä oli kyse – se oli pukuharjoitus siinä, mihin olemme matkalla.
 
Olemme yhteisöissä huolehtien toisistamme ja työskennellen yhtenä Luojalähteen ja galaktisten kanssa. Valoneuvostoissa jotka johtavat tietä ihmiskunnalle, on kaltaisiani selvänäkijöitä tekemässä siltaa ihmiskunnan ja galaktisten välille. Tämä on jatkuvien galaktisten vierailujeni tarkoitus – vapauttaa ihmisistä avaruusolentojen pelko, tuoda takaisin yhteisöllisyyden tuntu kaikkien meidän kosmisessa ykseydessä ja ymmärtää, että olemme kaikki osa yhtä suurta avaruusolentoyhteisöä.
 
Teemme tietoisuushyppäyksen, kun tämä tapahtuu, jotta kaikki voivat ymmärtää, mitä tapahtuu galaktisesti. Tämä on kaiken sen edeltäjä. Tästä syystä rakennamme valokehoa liittyäksemme kosmisten sisariemme ja veljiemme joukkoon. Tämä on tulevaisuutemme. Tiedän, että monet ovat tunteneet tämän vuosia minun tapaani. Meillä on se tietämys ja tietoisuus, että tähän olemme matkalla.
 
Psyykkinen vinkki: Muista pysyä keskittyneenä nyt-hetkeen. Älä jää kiinni päivämääriin tai ennustuksiin. Sinulta menee silloin ohi energia-aallot ja galaktiset kutsut, jotka voivat tapahtua vain nyt-hetkessä – ei tulevaisuudessa. Olemme siirtymässä pois vanhasta ennustusmallista ja elämme täysin 5-12 ja ylempien ulottuvuuksien nyt-hetkessä. On hyvin tärkeää siirtyä nyt-hetkeen. Tee se hitaasti tunti päivässä – yritys tehdä se kerralla voi olla ylivoimaista.
 
Rakastan teitä kaikkia! Palvelussa ja rakkaudessa,
 
Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >