HomeViestejäDiane Canfield22.7.2016 - Energiapäivitykset vaikuttavat edelleen

22.7.2016 - Energiapäivitykset vaikuttavat edelleen

ENERGIAPÄIVITYKSET VAIKUTTAVAT EDELLEEN
 
Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
22.7.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hyvää iltaa, kauniit valo-olennot!
 
Energia-aalto joka tuli viikko sitten, vaikuttaa edelleen. Löydät tuon artikkelin täältä (englanniksi). Olemme saaneet monia päivityksiä ja latauksia sen jälkeen, kun raportoin tuosta aallosta. Monia oireita tulee fyysisen 3D-kehon epämukavuutena. Jotkut näistä ovat kummallisia tuntemuksia ympäri kehoa. Minulla on ollut outoa kihelmöintiä suun ympärillä ja lämmön tunnetta jaloissa. Huimausta, pyörrytystä ja yleistä poissaolevuutta. Voimakkaita unia astraalimaailmassa, kun siirrymme jatkuvasti enemmän valokehon rakentamiseen.
 
Näin valokeho rakennetaan: päivitetään hitaasti DNA:ta ja muutetaan kehorakennetta. Tämä on tapahtunut muille sivilisaatioille ennen meitä, kun ne kasvoivat yli 3D-todellisuudestaan. Prosessi ei ole helppo ja se vaatii aikaa, mutta on loppujen lopuksi kuitenkin sen arvoinen, kun meistä tulee täysin moniulotteisia.
 
Eilen tuli yksi M-luokan purkaus lyhyen geomyrskyn kera, mikä toi vielä lisää oireita ja päivityksiä meille. Tämä on ensimmäinen purkaus kuukausiin, jolla on minkäänlaista vaikutusta.
 
Täysikuu oli erittäin voimakas, mitä moninkertaisti tuo muutaman päivän takainen aalto. Meillä on saattanut olla hutera ja sekava olo, ahdistusta, kyvyttömyyttä nukkua, äärimmäistä väsymystä. Aallosta saakka on ollut myös tunnetta, ettei ole tässä maailmassa. Joskus saattaa tuntua siltä, että leijuu kehonsa yläpuolella eikä ole täysin yhteydessä Maahan. Tänään on taas poissaolevuutta, alhainen energiataso ja aivot sumussa. Näinä aikoina voi olla vaikea saada juuri mitään tehtyä. Lepää, kun voit, ja se auttaa sopeutumisessa.
 
Olet saanut ehkä monia uusia oivalluksia ja tiedät asioita, joita et tiennyt aiemmin. Saatat ajatella itseksesi: "Miksi ei ole jo nähnyt tätä?" Et ole nähnyt sitä, koska et voinut ilman saamiamme päivityksiä. Pystymme nyt näkemään enemmän koko kuvasta ja pääsemme käsiksi informaatioon, tietoon ja viisauteen, jota meillä ei ole ollut aiemmin. Tämä on suurten oivallusten ja uuteen olemistapaan sopeutumisen aikaa. Näin korkeammat ulottuvuudet toimivat – ei kysytä mitään, kaikki vastaukset ovat suoraan siinä. Tälle aikajanalle olemme siirtymässä ja monet alkavat tuntea sen. Lisääntyvässä määrin emme myöskään halua enää pelata 3D-pelejä. Kaiken pitäisi olla näkyvää ja totta. Tämä saattaa olla turhauttavaa joillekin, koska kohtaamme edelleen monia, jotka eivät ole heränneet.
 
Muista jatkaa maadoittumista, kuten olen sanonut monta vuotta – vuodesta 2011 lähtien, jolloin energiat alkoivat todella lisääntyä. Juo paljon puhdasta vettä ja lepää, kun voit. Älä taistele oireita vastaan, kun niitä tulee, vaan toivota ne tervetulleeksi, koska ne rakentavat valokehoa moniulotteisuuttamme varten.
 
Minulla on nyt tekeillä useita artikkeleita. Tässä on joitain aiheita:
- ylösnousemuksen edistyneet oireet
- kehittynyt eläminen 5D:ssä
- Mandela-ilmiö (monet ovat pyytäneet minua menemään yksityiskohtiin) ja
- henkilökohtaiset kokemukseni maan ulkopuolisten kanssa (monet odottavat näitä).
 
Olen kirjoittanut joistain aiheista aiemminkin, mutta menen nyt enemmän yksityiskohtiin ja lähestyn niitä uudella tavalla, koska elämme uudella aikajanalla.
 
Muista, että maan ulkopuoliset ystävämme ovat totta ja auttavat meitä tässä ylösnousemusprosessissa. Ne rakastavat sitä, että ne muistetaan ja saavat tunnustusta siitä avusta, jota ne antavat meille päivityksissämme valokehotietoisuuteen. Ne ovat elintärkeitä prosessillemme.
 
Rakastan sinua! Rakastan teitä kaikkia!
 
Rakkaudessa ja valossa
Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >