HomeViestejäDiane Canfield9.7.2016 - Pikapäivitys - geomyrsky on käynnissä ja tuo ylösnousemusongelmia

9.7.2016 - Pikapäivitys - geomyrsky on käynnissä ja tuo ylösnousemusongelmia

PIKAPÄIVITYS – GEOMYRSKY ON KÄYNNISSÄ JA TUO YLÖSNOUSEMUSONGELMIA
 
Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
9.7.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
alt
 
Meillä on ollut taas geomagneettimyrskyä kuluneina päivinä. Nämä myrskyt voivat tuoda meille kaikenlaisia ylösnousemusongelmia ja antavat meille lisää DNA-koodeja ja aktivointeja ylösnousemusprosessissamme. (Ei ole ollut mitään purkauksia, joilla on seurauksia. Mitään alle M- tai X-luokan purkausten ei kannata mainita, koska C-luokan purkauksia tapahtuu koko ajan.)
 
Viime päivien merkittäviä ongelmia ovat olleet unettomuus, uupumus ja päänsärky. Eilen aamulla heräsin pahoinvoivana ja vatsaani koski siinä määrin, että pystyin hädin tuskin toimimaan noin tuntiin, ja sitten se hävisi yhtä nopeasti, kuin oli tullutkin. Joillakin saattaa myös olla kipua niskassa, hartioissa ja selässä. Näiden myrskyjen aikana tulee myös intensiivisiä unia, koska jatkamme kulkemista kahdessa maailmassa kerralla.
 
Saatamme kokea myös autuaita aikoja, jolloin kaikki näyttää täydelliseltä ja maailma on niin, kuin pitäisikin olla. Minulla on ollut tätä kohottavaa tunnetta muutaman päivän. Nämä myrskyt voivat tuoda kaikenlaisia asioita, ja olen puhunut ja raportoinut niistä yli viisi vuotta. Yksi piirre on useammat psyykkiset kyvyt ja aikajanamuutokset.
 
(Vinkki: Jos joku puhuu aikajanamuutoksesta, varmista, mikä se on, koska siitä on tullut hyvin yleisesti käytetty sana ja monilla ei ole aavistustakaan, mitä se todellisuudessa merkitsee.) Aloin itse käyttää tätä termiä vuosia sitten aikalivahduksissa ja –tauoissa selittämään, mitä itse ajalle tapahtuu.
 
Kuten olemme nähneet viimeaikaisissa uutistapahtumissa, viha voi leimahtaa näinä aikoina ja epäoikeudenmukaisuuksia tuodaan valoon. Monet jotka eivät oivalla, että heillä on tukahdutettua vihaa, saattavat hyökätä vieraiden, ystävien tai perheen kimppuun. Tästä syystä on hyvin tärkeää olla harmoniassa aidon itsemme kanssa 24/7 ja hoitaa esiin nousevat ongelmat niiden kanssa, joiden tunnemme aiheuttavan niitä, eikä niiden, joilla ei ole osaa eikä arpaa koko asiassa.
 
Rakastan teitä kaikkia! Palvellen ja rakasten
 
Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >