HomeViestejäAndrea Schulman23.7.2016 - 12 merkkiä, että hallitset vetovoimanlain

23.7.2016 - 12 merkkiä, että hallitset vetovoimanlain

12 MERKKIÄ, ETTÄ HALLITSET VETOVOIMANLAIN
 
Kirjoittanut Andrea Schulman (www.in5D.com)
23.7.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Miten tietää, että hallitsee vetovoimanlain?
 
Kun aluksi kuulee vetovoimanlaista, se on melko jännittävää aikaa. Oivaltaa yhtäkkiä, että kohtalo on omissa käsissä ja on kyky luoda, mitä haluaa.
 
Totuus asiasta on, että olet JO vetovoimanlain mestari. Miksi? koska luot jo oman todellisuutesi.
 
Sinulla on luontainen kyky keskittää ajatuksesi, uskomuksesi ja odotuksesi. Tämä keskittymiskyky kerää todellisuuden ympärillesi. Olet tehnyt tätä syntymästäsi saakka, ja olet siinä erittäin, erittäin hyvä.
 
Monet ihmiset haluavat kuitenkin oppia, miten vetovoimanlakia käytetään tarkoituksella, ei pelkästään tahtomattaan. Miten luodaan tietoisesti, keskittymällä erityisesti siihen elämänkokemukseen, jonka haluaa saada.
 
Miten monet ihmiset näkevät "mestaruuden"
 
Olen huomannut, että useimmat ihmiset joille vetovoimanlaki on suhteellisen uutta, arvioivat mestaruutta pelkästään ilmentämisellä. Eli saatko tuloksia? Onko sinulla tuo kiva auto, suuri talo, unelmatyö ja täydellinen suhde? Täytätkö yhteiskunnan menestymisstandardit?
 
Omasta mielestäni vetovoimanlain hallitsemisessa on kuitenkin vähemmän kyse tuloksista ja enemmän siitä menetelmästä, jota sovellamme vetovoimanlakiin.
 
Kuka tahansa voi harmonisoitua kivan auton tai jonkin rahasumman kanssa. Tulosten saaminen ei välttämättä tarkoita, että käytät vetovoimanlakia tietoisesti, koska on mahdollista harmonisoitua tulosten kanssa tahtomattaan. Eihän suurta valtaosaa asioista joiden kanssa olemme harmoniassa, ole ilmennetty tietoisesti keskittymällä.
 
Lisäksi, ansana tässä ajattelussa on, että on tietyt asiat, jotka meidän täytyy ilmentää voidaksemme olla taitava luoja. Tämä ei ole totta, koska toiveemme ovat paljon erilaistuneempia ja monimutkaisempia kuin auto, raha ja ura.
 
Tietoista ilmentämistä tapahtuu rajattomilla tavoilla. Se voi olla fyysinen asia, kuten auto tai talo. Se voi olla parantunut kipu tai tunnetila (kuten suurempi rentous tai ilo). Se voi olla parempi suhde, lyhyempi jono kaupan kassalla tai jokin parempi taito tai kyky. Se voi tulla myös parempina ajatuksina ja uskomusjärjestelminä, selkeytenä ja harmoniana tarkoituksen tai merkityksen kanssa yksilön elämässä.
 
Loppujen lopuksi tietoiseen ilmentämiseen sisältyvät kaikki nämä asiat ja paljon, paljon muuta!
 
Mitä vetovoimanlain todellinen tietoinen mestaruus merkitsee …
 
Vetovoimanlain tietoiseen käyttöön sisältyy paljon enemmän kuin vain ne tyypilliset tulokset, joita ihmiset tavallisesti etsivät. Tietoisessa mestaruudessa on kyse siitä ymmärryksestä, miten muutetaan ajatuksia, uskomuksia ja käyttäytymistä. Siinä on kyse sen oppimisesta, miten navigoidaan elämää korkeimmasta perspektiivistä joka hetki.
 
Olen valmentanut tietoisia luojia ja työskennellyt heidän kanssaan jonkin aikaa ja olen oppinut, että menestyksekkäillä tietoisilla luojilla on usein tiettyjä ominaisuuksia. On tiettyjä merkkejä siitä, että ihminen oppii, miten vetovoimanlakia käytetään omaksi hyödykseen.
 
Tässä on muutama merkki siitä, että hallitset vetovoimanlain tietoisen käytön:
 
1. Sinulla on suuret odotukset.
 
Taitavat tietoiset luojat ovat ammattilaisia rajoittavien ajatusten, uskomusten ja odotusten karistamisessa. Sen tuloksena he kykenevät kuvittelemaan paljon suurisuuntaisempia ja epätavallisempia todellisuuksia.
 
Tietoinen luoja ei ehkä ole vielä harmoniassa jokin fantastisen kanssa – kuten matkustaminen maailman ympäri ilmaiseksi tai lentäminen Marsiin – mutta hänellä on mielessään tällaisia hulluja unelmia ja hän uskoo ne mahdolliseksi.
 
Useimmat aikuiset ovat tulleet hyvin realistiseksi harjoiteltuaan vuosia rajoittavia uskomusjärjestelmiä. Taitava tietoinen luoja on kuitenkin paljon idealistisempi ja pystyy näkemään paljon suurempia mahdollisuuksia kuin suuri osa yhteiskunnasta.
 
2. Käytät tavallisesti positiivista kieltä ja vältät juoruilua ja valittamista.
 
Taitavat luojat ymmärtävät, että he ovat vastuussa omasta todellisuudestaan. Tämän tuloksena nämä luojat ymmärtävät, että he luovat oman draamansa riippumatta siitä, mistä se näyttää "tulevan".
 
Hän ei enää usko, että hän voi syyttää ongelmistaan ja epäsuotuisista olosuhteistaan toisia ihmisiä. Niinpä yrittäessään parantaa elämänsä laatua, nämä luojat tekevät usein parhaansa pysyäkseen positiivisena. He eivät ehkä ole positiivisia koko aikaa, mutta aikomus positiivisuuteen on ehdottomasti olemassa.
 
3. Tulet toimeen useampien ja useampien ihmisten kanssa.
 
Ei mikään yllätys, että välttäessäsi keskittymästä juoruiluun ja draamaan elämässäsi, huomaat useammin tulevasi toimeen ihmisten kanssa.
 
Taitavat ilmentäjät kuuluvat planeetan ystävällisimpiin ihmisiin. Jos et usko minua, sinun pitäisi tavata asiakkaitani ja ihmisiä, jotka lähestyvät minua nettisivuillani. On melko merkillepantavaa, miten mukavia nämä ihmiset ovat.
 
4. Pystyt irrottautumaan lopputuloksista.
 
Siinä on suuri ero, että keskittyy positiivisesti siihen, mitä haluaa, tai on huolissaan siitä, saako koskaan haluamansa. Hyvin taitavat ilmentäjät tietävät tuon eron. Lisäksi he ymmärtävät, että jos he ovat huolissaan tai stressaavat ilmentämisestä, on parasta päästää irti ja keskittyä muuhun (ainakin tällä hetkellä!).
 
Taitavat ilmentäjät ymmärtävät sen arvon, että on irti lopputuloksista, eivätkä näin ole huolissaan, että irrallisuus estää heitä saamasta haluamaansa. Taitava ilmentäjä ymmärtää, että kyse on unelmien vastaanottamisesta, ei niiden pakottamisesta toteutumaan. Hän uskoo universumin kykyyn toimittaa, joten hän antautuu toistuvasti toiveissaan, ajattelematta niitä liikaa.
 
5. Ensisijainen tavoitteesi on harmonisoituminen.
 
Taitava ilmentäjä ymmärtää, että keskittyminen vain tiettyihin tavoitteisiin "saadakseen ne tapahtumaan" on lyhytnäköistä ja hyvin haitallista. Taika mitä tapahtuu ollessamme harmoniassa, korvaa kaiken lyhytnäköisen ilmentämisen, kuten auto tai lottovoitto.
 
Tietoinen ilmentäjä panee suurimman painonsa harmoniaan ja tekee harmoniasta ensisijaisen tavoitteensa. Hän ymmärtää, että tuossa harmonisessa tilassa kaikki asiat ovat mahdollisia.
 
Harmonia kannattaa aina. Siihen keskittyminen, mitä haluaa, saattaa kannattaa tai olla kannattamatta siitä riippuen, onko hyvin harmoniassa sen kanssa. Tietoinen luoja tietää olla laittamatta rattaita hevosen eteen ilmentämisessä. Hevonen on värähtelyharmonia.
 
6. Sinulla on paljon synkronismia.
 
Kun taitavat luojat viettävät enemmän ja enemmän aikaa tullakseen värähtelyharmoniaan, heillä on suurempaa ja suurempaa synkronismia.
 
Synkronismi on taianomaisia yhteensattumia, esim. ajattelet ystävää ja yhtäkkiä saat häneltä tekstiviestin. Silloin kun olemme harmoniassa, positiiviset ajatukset ilmentyvät todellisuuteemme hyvin, hyvin nopeasti, joten taitava luoja kokee paljon näitä epätavallisia ja hauskoja ilmentymiä hyvin säännöllisesti.
 
7. Tapasi nähdä maailma muuttuu dramaattisesti.
 
Vetovoimanlain tietoinen mestari päästää poikkeuksetta irti monista rajoittavista uskomusjärjestelmistä, joille hän on altistunut.
 
Tietoinen luoja ymmärtää, että kaikki asiat ovat mahdollisia ja rajoitukset joita hänellä on, ovat rajoituksia vain hänen omassa mielessään. Tämä saa usein tietoisen luojan kokemaan dramaattisen muutoksen siinä tavassa, jolla hän näkee suhteet, säännöt, työpaikat, normit, terveyden, talouden, hallitukset ja yhteiskunnan laajemmin.
 
8. Elämä ei ole enää entisensä.
 
Taitava tietoinen luoja kokee usein monia suuria muutoksia elämässään. Taitavalle ilmentäjälle on hyvin yleistä kokea dramaattista uudelleenjärjestelyä kotielämässään, urassaan, suhteissaan tai persoonallisuudessa.
 
Tämä tulee niiden rajoittavien uskomusrakenteiden karistamisesta, jotka aiemmin pitivät hänet kiinni vähemmän ihanteellisissa olosuhteissa. Usein nämä muutokset ovat tarkoituksellisia, mutta joskus niitä tulee odottamatta heijastamaan sisäistä muutosta.
 
Esimerkiksi, jos alat uskoa olevasi vapaa, et enää sovi työhön, joka saa olosi tuntumaan vangilta. Tästä syystä inspiroidut ehkä lähtemään työstäsi jonkin uuden perään, tai huomaat yhtäkkiä, että sinut irtisanotaan tai lomautetaan. Vanha paikkasi haihtuu ilmaan ja huomaat olevasi harmoniassa uuden työn kanssa, joka heijastaa paremmin sisäistä uskomustasi vapaudesta.
 
Vaikka irtisanominen voi tuolla hetkellä tuntua hyvin lannistavalta, mestariluojat huomaavat pian päätyvänsä paikkaan, joka saa heidät sanomaan: "Vau! Olen todella iloinen, että minut irtisanottiin. Tämä uusi työpaikka on paljon parempi!"
 
9. Näet hyödyn ongelmissasi ja negatiivisissa hetkissä.
 
Vaikka monet tietoiset luojat näkevät negatiiviset ajatukset ja ilmentymät merkiksi jonkin tekemisestä väärin, hyvin taitava mestari ei tee sitä. Hyvin taitava luoja ymmärtää, että negatiiviset hetket antavat arvokasta opastusta.
 
Esimerkiksi, oletetaan, että tietoisella luojalla on ollut riitaa äitinsä kanssa ja hän on hyvin tolaltaan. Taitavana luojana hän luultavasti ymmärtää, että hänen omat negatiiviset odotuksensa aiheuttavat vihan (ei äiti). Paljastettuaan negatiiviset odotuksensa, tietoisella luojalla on tilaisuus muuttaa odotukset ja parantaa elämänsä laatua.
 
Kenties tuo luoja alkaa oivaltaa, että hän on nähnyt äitinsä kontrolloivana ja hallitsevana, ja tästä syystä heillä on ollut riitaa. Hän haluaa olla vapaa, mutta odottaa olevansa kontrolloitu, ja äiti täyttää tuon odotuksen.
 
Tässä tapauksessa riidasta tulee luojalle katalyytti päästää käsiksi uskomukseen, että hän on vapaa eikä häntä voi kontrolloida. Hän harjoittelee rajattomuusvärähtelyä ja sallii sen päästä vauhtiin. Silloin äidin on lakattava kontrolloimasta ja hallitsemasta häntä, koska luoja ei ole enää yhteensopiva hallittuna olemisen kanssa. Hän on yhteensopiva vain niiden suhteiden kanssa, jotka sallivat hänen tuntea vapautta.
 
Kun se uskomus on poistettu, että luojaa voi hallita tai kontrolloida, suhteesta tulee paljon parempi, mitä se olisi voinut olla aiemmin. Riita antoi luojalle selkeyttä siitä, mitä hän tarvitsi parantaakseen suhdetta (ja toiset pitävät siitä!). Luoja käytti negatiivista hetkeä luodakseen loppuelämäkseen suuremman vapaudentunteen.
 
Monet ihmiset jäävät kiinni ongelmaan ja hukkaavat täysin laajentumistilaisuuden. Tästä syystä monet ihmiset pysyvät samoissa rajoittavissa uskomusjärjestelmissä koko elämänsä. Hyvin taitava tietoinen luoja ei kuitenkaan tee sitä!
 
10. Ymmärrät, että kyse on matkasta, ei määränpäästä.
 
Taitava tietoinen luoja ymmärtää usein syvällä tasolla, että elämä on jatkuvasti kehittyvä matka. Jokaisen uuden ilmennyksen ja jokaisen uuden todellisuuden myötä, on aina tilaisuuksia luoda jotain uutta. Siksi taitava luoja ymmärtää, ettei hänen menestyksensä riipu täydellisen paikan saavuttamisesta.
 
Taitava luoja arvostaa matkaa enemmän kuin määränpäätä. Eihän määränpäätä oikeasti ole – se on vain seuraavan ilmentymän ensimmäinen askel.
 
11. Ymmärrät paikkasi yhtälössä.
 
Mestariluoja ymmärtää tehtävänsä luomisprosessissa. Mestariluoja pitäytyy ainoassa asiassa, jonka hän osaa: toiveiden määrittely ja värähtelyharmoniaan pääseminen. Mestariluoja sallii universumin (tai Jumalan, Lähde-energian, kaiken olevaisen jne.) tehdä hommansa: toimittaa ilmentymät.
 
Tietoinen mestariluoja ei yritä selvittää, miten jokin tulee. Hän tietää, että hänen täytyy vain tunnistaa toive ja harmonisoitua, ja ilmentymä tuodaan hänelle. Taitava ilmentäjä tietää, että asiat joita hän haluaa, voivat tulla epätavallisella tavalla.
 
Mestariluoja ei todellakaan murehdi liikaa siitä, miten se tapahtuu, koska hän tietää, että "miten" on korkeamman lähteen asia.
 
12. Ymmärrät, mitä haluat, ja välität aina vain vähemmän siitä, mitä ihmisten mielestä pitäisi haluta.
 
Monet ihmiset ajattelevat ehkä, että pitäisi olla rikas, kuuluisa, hoikka ja rakastunut, jotta voidaan pitää menestyneenä luojana. Todellinen tietoinen luoja ottaa kuitenkin paljon persoonallisemman lähestymistavan oman elämänsä luomiseen.
 
Tästä syystä taitavat tietoiset luojat saattavat joskus tavoitella asioita, jotka näyttävät ehkä kummallisilta tai merkityksettömiltä toisille ihmisille. He saattavat vaikuttaa vähemmän huolestuneilta vallitsevan tilan säilyttämisestä.
 
Taitava luoja on henkilökohtaisella laajentumismatkalla, ei todistamassa omaa voimaansa kenellekään toiselle. Taitava luoja on nauttimassa elämästään. Piste.
 
Koetko mitään näistä merkeistä?
 
Nämä ovat vain kourallinen merkkejä siitä, että hallitset vetovoimanlain tietoisena luojana. Jos koet joitain näistä muutoksista, teet upeaa työtä elämäsi luomisessa tarkoituksen ja aikomuksen kera. Laajennut joka päivä tarkoituksella enemmän siihen, mitä haluat olla.
 
Onko luettelo vielä työn alla? Ei huolta! Taas kerran, kyse on matkasta, ei määränpäästä.
 
Vetovoimanlain hallitsemisessa ei ole kilpailua. Ei ole diplomeja eikä todistuksia. Voit aina tulla paremmaksi siinä. Voit aina ilmentää uusia asioita uusilla tavoilla. Voit aina saada suurempaa selkeyttä, ja teet sen!
 
Todelliset mestarit ovat jatkuvasti laajentuvalla mestaruuspolulla. He tekevät löytöjä vetovoimanlaista ja tarkoituksellisia parannuksia elämäänsä, kun kulkevat eteenpäin. He kurkottavat alati suurempiin korkeuksiin.
 
Muista …
 
Perimmiltään olemme kaikki hyvin taitavia luojia, kun luomme kukin todellisuuttamme helposti. Taitava tietoinen luoja vie kuitenkin roolinsa askeleen pidemmälle ja luo todellisuutta tarkoituksella, ei pelkästään tahtomattaan.
 
Monet ihmiset arvioivat luojaa sellaisten tekijöiden perusteella, kuin talon koko tai miten monta luksusautoa hänellä on. Todellinen mestariluoja luo kuitenkin jotain paljon merkittävämpää ja palkitsevampaa: elämän, jota todella eletään ja josta nautitaan.
 
Onko sinulla muita menestysmerkkejä, joita haluaisit lisätä tähän luetteloon. Kommentoikaa vapaasti alla ja jakakaa ajatuksianne. Rakastaisin kuulla, mitä te ajattelette!
 
XO, Andrea

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

Next >