HomeViestejäAndrea Schulman19.3.2016 - Tärkein syy miksi sielunkumppani on edelleen saamatta

19.3.2016 - Tärkein syy miksi sielunkumppani on edelleen saamatta

TÄRKEIN SYY MIKSI SIELUNKUMPPANI ON EDELLEEN SAAMATTA
 
Kirjoittanut Andrea Schulman (www.in5D.com)
19.3.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Odotatko edelleen sielunkumppanisi saamista? Herättääkö mikään seuraavista tilanteista vastakaikua sinussa?
 
1. Olet juuttunut herra tai rouva Vääriin, yksi toisensa jälkeen.
 
2. Ajattelet ehkä löytäneesi sielunkumppanin, muttei hän ole kiinnostunut sitoutumaan tai ajoitus on pielessä.
 
3. Olet jumittanut saman herra tai rouva Väärän kanssa pitkään etkä näytä pääsevän pois tuosta suhteesta.
 
4. Ei näytä olevan yhtään herra tai rouva Oikeaa tai Väärää missään ja olet ollut pitkään jumissa herra tai rouva Olemattoman kanssa.
 
Jos jokin näistä tilanteista puhuttelee sinua, kuuntele. Kerron sinulle tärkeimmän syyn, miksi et ole vielä pyydystänyt sielunkumppaniasi, jos olet halunnut sitä. Tämä ei päde niihin, jotka ovat sinkkuja ja rakastavat sitä.
 
Syy siis on?
 
Itsensä rakastaminen.
 
Jep, siinä kaikki. Itsensä rakastaminen. Vai pitäisikö minun paremminkin sanoa rakkaudettomuus itseään kohtaan. Tässä syy:
 
Elämme universumissa, jota hallitsee ns. vetovoimanlaki. Sen avulla saamme enemmän sitä, mihin keskitymme ja uskomme, ja vähemmän sitä, mihin emme. Vedämme puoleemme odotuksillamme ja uskomuksillamme todellisuudesta ja tästä syystä rikkaista tulee rikkaampia ja köyhistä köyhempiä ja kun sataa, niin sataa kaatamalla.
 
Kun emme rakasta itseämme, teemme universumille mahdottomaksi toimittaa sellaisen, joka rakastaa meitä täysin ja haluamallamme tavalla.
 
Kun emme rakasta itseämme, projisoimme universumiin viestiä, joka huutaa "en ole rakastettava!", ja näin universumi reagoi tuomalla meille todellisuuden, missä meistä tuntuu ei-rakastetulta.
 
Sen sijaan että vedämme puoleemme kumppania, joka tyydyttää meidät sielunkumppanina, vedämme puoleemme väärää kumppania tai kumppania, joka ei sitoudu, tai emme kumppania lainkaan.
 
Siis jos olet yrittänyt löytää sielunkumppanisi, ehdotukseni sinulle on panostaa siihen, että rakastat itseäsi enemmän. Etsi asioita, joista pidät itsessäsi, kehu itseäsi ja ole paras huutosakinjohtajasi elämässä. Ole ystävällinen itsellesi ja kohtele itseäsi juuri niin, kuin odottaisit täydellisen kumppanin kohtelevan sinua.
 
Lähetä universumille viestiä, että olet rakastettava, ja vetovoimanlaki vastaa vuorostaan. Se on laki.
 
XO, Andrea
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >