HomeViestejäAndrea Schulman23.1.2016 - Viisi mahdollista syytä, miksi olet edelleen sinkku

23.1.2016 - Viisi mahdollista syytä, miksi olet edelleen sinkku

VIISI MAHDOLLISTA SYYTÄ, MIKSI OLET EDELLEEN SINKKU
 
Kirjoittanut Andrea Schulman (www.in5D.com)
23.1.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Oletko edelleen sinkku? Tiedän, että monet lukijani ovat kiinnostuneita oppimaan, miten sovelletaan vetovoimanlakia rakkauden houkuttelemiseen elämäänsä. Jos mietit, miksi olet edelleen sinkku, tämä on sinulle!
 
Olen tänään hahmotellut viisi yleisintä syytä, miksi ihmisillä on vaikeuksia ilmentää rakastavia ja kestäviä suhteita vetovoimanlain avulla. Tarkista alla olevista kysymyksistä mahdollisia syitä, miksi olet edelleen sinkku.
 
1. Puhutko negatiivisesti suhteista ja rakkaudesta?
 
Tämä on yksi yleisimmistä syistä, miksi ihmisillä on vaikeuksia ilmentää suhteita, ja se on myös yksi helpoimmista korjata!
 
Monta kertaa ihmisillä jotka yrittävät vetää puoleensa rakkautta, on negatiivisia mantroja rakkaudesta ja suhteista. Esimerkiksi "hyvää miestä on vaikea löytää", "kaikki hyvät on jo varattu", "miehiin/naisiin ei voi luottaa", "sydämeni särkyy aina" tai "minulla on sitoutumisen pelkoa".
 
Kun korostamme keskustelussa, mikä menee pieleen rakkauselämässämme, vedämme vain lisää näitä ei-haluttuja asioita puoleemme.
 
Olen varma, että olet nähnyt tämän ilmiön. Tunnemme kaikki muutaman ihmisen, jotka valittavat aina siitä, millaisia kumppaneita heillä on. Sitten – ei mitenkään yllättävästi – heti kun he pääsevät pois yhdestä huonosta suhteesta, he sukeltavat suoraan toiseen.
 
Negatiivinen keskustelu voi saada jonkun harmoniaan pettäjien, tyhjäntoimittajien, hyväksikäyttäjien tai sydäntensärkijöiden kanssa. Sitä tapahtuu koko ajan!
 
Jos siis huomaat, että toteat usein negatiivisia uskomuksia suhteista ja rakkaudesta, tee sopimus itsesi kanssa ja lakkaa sanomasta näitä asioita mahdollisimman paljon. Tämä auttaa vähentämään paljon sitä negatiivista vastustusta, jota sinulla on ollut aihetta kohtaan.
 
2. Yritätkö liikaa?
 
Olen huomannut, että monet ihmiset jotka haluavat ilmentää rakkauden vetovoimanlain avulla, tekevät usein kovasti työtä sen eteen.
 
Esimerkiksi, saattaa huomata, että jollain tämän tyyppisellä ihmisellä on hyvin kurinalainen "rakkauden houkuttelurutiini" – kenties hän visualisoi päivittäin, meditoi päivittäin ja sanoo säännöllisesti suhdeaffirmaatioita. Hän saattaa tehdä myös monia muita asioita, kuten käy paljon treffeillä ja lukee paljon suhdekirjoja.
 
Vaikka tiedät näiden strategioiden voivan olla hyödyllisiä työkaluja, ne eivät kuitenkaan näytä toimivan. Miksi näin on?
 
No, kun meillä on dramaattisia menetelmiä kumppanin houkutteluun, universumille lähettämämme alitajuinen viesti on: "Luulen, että tämä prosessi on vaikea!", "Minun on pakotettava tätä asiaa!" tai vielä pahempi, "Milloin hän oikein ilmestyy?"
 
Koska universumi vastaa samalla, mitä lähetämme sinne, tällaiset alitajuiset viestit estävät mitään ilmestymästä.
 
Nimittäin jonkin houkuttelemisessa on kyse olemisesta virrassa ja sen sallimisesta tulla pinnistelemättä, mitä haluaa. Kuten laulaja joka "eksyy" lauluun ja tekee kauniin esityksen, rakkauden löytämisessä on kyse eksymisestä hetken energiaan.
 
Ajattele sitä. Emme odottaisi, että laulu olisi niin hyvä, jos laulaja olisi stressaantunut ja ponnistelisi tiensä sen läpi – emmehän? No, sama pätee asioihin elämän kaikilla alueilla. Meidän täytyy antaa energian kantaa itseämme, jos haluamme löytää tien taikaan.
 
Jos siis yrität liikaa, pidä tauko! Lopeta kaikki, mitä olet tehnyt rakkauden löytämiseksi ja mikä saa sinut stressaantumaan tai väsymään. Kuluta sen sijaan enemmän aikaa hauskanpitoon ja läsnä olevasta hetkestä nauttimiseen.
 
3. Roikutko romanttisissa kiinnostuksenkohteissa?
 
Tämä voi kulkea käsi kädessä liian yrittämisen kanssa, mutta se on erityistapa yrittää liikaa, joka on hyvin, hyvin tavallinen, ja se kannattaa ehdottomasti mainita.
 
Roikkumista tapahtuu, kun joku soittaa romanttiselle kiinnostuksenkohteelle liian usein, tekstailee koko ajan tai kehittää jonkinlaisen selvästi tasapainottoman yhteyden toisen ihmisen kanssa.
 
Ongelmana roikkumisessa on, että lähetämme tällä käyttäytymisellä universumille viestin: "Pelkään, että jätät minut!" ja tällä on kamalia seuraamuksia mahdolliselle suhteelle.
 
Kun odotamme, että suhde kestää, meillä on paljon tasapainoisempi "anna ja saa" –asenne asioissa.
 
Emme ajattele kumppanimme jättävän meitä, joten on ok, jos häneltä vie muutaman tunnin vastata meille. Emme huolestu siitä, milloin hän soittaa tai milloin näemme hänet seuraavan kerran.
 
Sitten koska projisoimme tällä tavalla varmuutta suhteesta, se kestää paljon todennäköisemmin.
 
Jos siis horisontissa on joku, josta pidät, ota iisisti. Toki voit silti soittaa tai tekstata, mutta kysy itseltäsi: "Tekstaisinko/soittaisinko näin paljon, jos olisin rakastavassa ja kestävässä suhteessa tämän ihmisen kanssa?" Anna vastauksen tähän kysymykseen olla oppaasi siinä, miten kohtelet tuota toista ihmistä.
 
Muista, että vetääksesi puoleen suhteen, joka kestää, sinun täytyy lähettää viestiä, että odotat suhteen kestävän, ja käyttäytymisesi on yksi tapa tehdä tämä.
 
4. Valitsetko kumppaneita sen perusteella, mitä ihmiset ajattelevat?
 
Rakkaus on hassu asia. Se voi tulla hyvin odottamattomista paikoista!
 
Joskus ihmiset kamppailevat rakkauden löytämisen kanssa, koska he sallivat ihmisten mielipiteiden sekaantua henkilökohtaiseen intuitioonsa ja haluunsa. Valitettavasti monet ihmiset sulkevat rakkauden pois elämästään, koska he ovat enemmän huolissaan siitä, mitä muut ihmiset ajattelevat, kuin siitä, mitä oikeasti haluavat!
 
Jos siis haluat rakkautta ja tunnet vetoa tiettyyn ihmiseen, joka sopii sinulle, muttei ystävillesi tai sukulaisillesi, pidä mieli avoimena! Älä sulje pois jotakuta, joka saa sydämesi laulamaan, pelkästään siksi että hänellä on väärä ikä, rotu, uskonto, pituus tai muu ominaisuus, joka on tärkeä jollekin toiselle, muttei sinulle.
 
Kenenkään toisen mielipiteellä ei ole merkitystä elämässäsi. Jos pidät jostakusta, vain sillä on merkitystä. Luota omiin tunteisiisi ja tuntemuksiisi ja ne näyttävät sinulle tien rakkauteen!
 
5. Oletko epäystävällinen itsellesi?
 
Vetovoimanlain mukaan saamme sitä, mitä projisoimme universumiin. Silloin kun rakastamme itseämme, toisetkin ihmiset rakastavat meitä! Valitettavasti kuitenkin silloin kun poimimme vikojamme ja kohtelemme itseämme epäystävällisesti, toisetkin tekevät niin.
 
Itsesi rakastaminen on luultavasti tärkein asia mietittäväksi, jos haluat tietää, miksi olet edelleen sinkku. Kohtele itseäsi samalla ystävällisyydellä ja kunnioituksella, mitä haluat saada kumppanilta. Tämä tekee sinusta magneetin sellaiselle rakkaudelle, mitä oikeasti haluat toiselta ihmiseltä.
 
Jos siis olet edelleen sinkku, mitä ajattelet? Resonoiko minkään näistä syistä kanssasi? Jos resonoi, se on todella hyvä asia, koska tietäessämme, mitä teemme rakkauden työntämiseksi pois luotamme, voimme valita vaihtoehtoisen toimintamuodon!
 
Muista, että rakkaus on aina vain askeleen päässä. Ihmisiä rakastuu kaiken aikaa mitä sattumanvaraisimmissa paikoissa ja sattumanvaraisimmilla tavoilla, ja jos se voi tapahtua niin monille ihmisille, se voi ehdottomasti tapahtua myös sinulle!
 
Jos haluat vetää rakkautta elämääsi, ota vapaasti yhteyttä minuun ja kerro, miten voin auttaa. Olen vetovoimanlain valmentaja ja rakastan ihmisten auttamista löytämään helpon (ja hauskan!) rakkaudenilmentämisfiiliksen. Se on yksi lempiaiheistani keskustella ja työstää.
 
Onnellista ilmentämistä!
 
XO, Andrea
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >