HomeViestejäAndrea Schulman27.12.2015 - Helppo tapa nostaa värähtelyä (taattu!)

27.12.2015 - Helppo tapa nostaa värähtelyä (taattu!)

HELPPO TAPA NOSTAA VÄRÄHTELYÄ (TAATTU!)
 
Kirjoittanut Andrea Schulman (www.in5D.com)
27.12.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tulin muutama minuutti sitten paikalliseen Starbucks-kahvilaan, jossa kirjoittelen melko paljon. Pidän todella energiasta ihmisten ympärillä, jotka valmistautuvat aloittamaan päivän. Se tuntuu optimistiselta ja toiveikkaalta. Se on hyvin hauskaa minusta.
 
Tämä artikkeli ei kuitenkaan ole siitä, miten Starbucks voi nostaa värähtelyäsi (vaikka rehellisesti sanottuna voisin luultavasti kirjoittaa siitäkin). Asetan vain näyttämöä tässä.
 
Joka tapauksessa, täällä on töissä nuori mies, joka on erittäin energinen ja iloinen. Hän hymyilee aika ja hänellä on ehdottomasti paras asenne asiakaspalveluun. Innostun aina nähdessäni hänet, koska tiedän, että osa tuosta "taiasta" tarttuu minuun ollessani maisemissa.
 
Mutta kun tänä aamuna olin jonossa tilaamassa "inkivääripiparilatteni", tämä nuori mies näytti ahdistuneelta. Hän näytti kiireiseltä, kärsimättömältä ja ärsyyntyneeltä asiakkaisiin, joiden kanssa hän asioi. Kerta toisensa jälkeen hän sai kummallisia tilauksia, töykeitä asiakkaita ja typeriä pikkuongelmia.
 
Säälin häntä, koska tiedän, että hän on ylpeä työstään ja kärsi nyt matalan värähtelyn hetkestä.
 
Kuitenkin tämän nuoren miehen onneksi minulla on peli, jota pelaan tuollaisten ihmisten kanssa. Olen havainnut, että se on helppo tapa auttaa jonkun värähtelyn nostamisessa ja (vielä parempaa) upea tapa nostaa omaani.
 
Se toimii niin hyvin, että se inspiroi tämän päivän artikkeliin, ja toivon todella, että kokeilet sitä omassa elämässäsi.
 
Siis tässä se on!
 
Kun kohtaat jonkun, joka näyttää stressaantuneelta, surulliselta, ärsyyntyneeltä tai jolla on vain vanha kunnon huono päivä, käytä sitä tilaisuutena jakaa vähän valoa.
 
Ilmaise aikomukseksesi inspiroida vähän onnellisuutta toisessa ihmisessä. Sitten hymyile, sano kohteliaisuus, halaa tai ota hetki kuvitellaksesi tämä ihminen parhaimmillaan.
 
Katso sitten, mitä tapahtuu.
 
Kun oli minun vuoroni tilata, sanoin itselleni: "Katson, saanko tämän kaverin hymyilemään."
 
Katsoin häntä suoraan silmiin, hymyilin ja kun hän sanoi: "Voitko odottaa hetken?", vastasin: "Ehdottomasti, ei ole mitään kiirettä!" miellyttävällä, iloisella ja hyväksyvällä äänellä.
 
Kun hän viimeisteli edellistä tilausta, käytin tilaisuuden kuvitellakseni hänet onnellisena ja hymyilevänä.
 
Sitten kun hän kysyi tilaustani, annoin sen hänelle niin ystävällisesti, kuin pystyin, sanoin "ole hyvä" ja "kiitos" ja hymyilin jälleen. Mielessäni sanoin taas: "Aion saada sinut hymyilemään!"
 
Yhtäkkiä tämä nuori mies piristyi ja hymyili takaisin. Hän sanoi": Kiitos kaunis!" ja ojensi tilaukseni tehtäväksi.
 
Kun odotin kahviani noutopisteessä, pidin silmällä tätä nuorta miestä. Ryntäilemisen sijasta hän oli virrassa kuten tavallista, otti tilauksia, hymyili asiakkaille ja antoi hyvää palvelua.
 
Kun näin aikomukseni saaneen tämän nuoren miehen hymyilemään ja tuntemaan olonsa vähän paremmaksi, sain myös itse värähtelylisäyksen. On hyvin hauskaa katsella aikomustensa tapahtuvan reaaliajassa, myös tällaisten pienten.
 
Vielä parempi, tällä hetkellä oli pitkäaikaisia vaikutuksia. Kun viimeistelen tätä artikkelia (noin puoli tuntia myöhemmin), näen tämän nuoren miehen edelleen tavanomaisessa loistossaan. Minusta tuntuu melko hyvältä autettuani häntä löytämään vähän onnellisuutta tänään.
 
Miksi tämä strategia siis toimii niin hyvin? Se on helppo – siksi!
 
Monta kertaa jäämme todella kiinni yritykseen ilmentää suuria asioita ja kun ajattelemme näiden asioiden olevan suuria, tunnemme luonnostaan myös paljon vastustusta niitä kohtaan. Sen tuloksena yritämme usein liikaa ja se estää ilmentymisen.
 
Kuitenkin ilmentäessämme jotain pientä (ja jotain jollekin toiselle), siitä on helppoa saada positiivisia odotuksia. Tiedämme kaikki, että meillä on voima levittää vähän hyvää tuulta, kun haluamme. Tiedämme kaikki, että pieni ystävällisyys ja arvostus voivat pelastaa jonkun päivän.
 
Jos kuitenkin löydät tällaisia pieniä tapoja nostaa värähtelyäsi jatkuvasti, laitat energiasi automaattisesti muiden hyvien asioiden ilmentämistä kohti. Pelkkä onnellisuus ja iloisuus auttaa sinua vetämään puoleesi, mitä haluat – myös isoja asioita! Taas kerran, sinun ei tarvitse yrittää, sinun tarvitsee vain tuntea olosi hyväksi, ja tämä on helppo tekosyy tuntea olonsa hyväksi koska tahansa.
 
Tämä on upea strategia, kun olet töissä (erityisesti jos olet tekemisissä asiakkaiden tai oppilaiden kanssa). Sitä on hauska kokeilla kaupan kassaan tai ihmisiin, jotka seisovat kassajonossa. On mahdollista, että sinulla on monta tilaisuutta ilmentää onnellisuutta toisiin joka päivä. Jatkuvasti käytettynä se nostaa värähtelyäsi säännöllisemmin.
 
Jos siis etsit helppoa tapaa nostaa värähtelyäsi joka päivä, kokeile tätä! Pelasta jonkun päivä. Se on taattu tapa levittää vähän valoa, tuntea olonsa vähän paremmaksi ja saada energiansa vastaanottavampaan tilaan ilmentääkseen kaikkia asioita, joita haluaa. Muuten, sitä on myös kiva tehdä!
 
Onnellista ilmentämistä!
 
XO, Andrea
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >