HomeViestejäAndrea Schulman14.7.2015 - Kolme askelta intohimon löytämiseen

14.7.2015 - Kolme askelta intohimon löytämiseen

KOLME ASKELTA INTOHIMON LÖYTÄMISEEN
 
Kirjoittanut Andrea Schulman (www.in5D.com)
14.7.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
On monia asioita, joita ihmiset haluaisivat löytää elämässä. Raha, terveys ja rakkaus ovat tavallisia tavoitteita. Kuitenkin myös oman intohimonsa löytäminen voi olla kärkitavoitteena. Kuka ei haluaisi työskennellä unelmatyössä tai saada inspiroivaa uraa?
 
Jotkut vain putoavat unelmatyöpaikkaansa varhain elämässä, mutta monet muut huomaavat haaskaavansa aikaa ammatissa, joka tuntuu kuluttavalta tai epätyydyttävältä. Jos tämä kuvaa sinua, jatka lukemista, koska intohimonsa voi löytää helposti.
 
Seison näiden kolmen askeleen takana, koska juuri tätä reseptiä käytin löytääkseni työn, mitä teen nyt. Polku nykyammattiini kirjaimellisesti "tavasi itsensä" minulle seurattuani näitä askelia. Toivon sinulla samaa menestystä!
 
1. Lakkaa yrittämästä määritellä, mikä intohimosi on
 
Yritys pakottaa itsensä keksimään idea intohimoisesta ammatista ei luultavasti onnistu. Sen sijaan oikea työ voi tulla sinulle luonnostaan, kun päästät irti liika-ajattelusta ja siirryt vain seuraaviin kahteen askeleeseen. Universumi voi tuoda sinulle intohimosi ilman tarvetta selvittää kaikkea.
 
On siis ok unohtaa tutkimusten tai ammattisopivuustestien tekeminen. On ok päästää täysin irti oikean ammatin etsimisestä. Intohimosi löytäminen voi olla paljon, paljon helpompaa.
 
2. Nosta värähtelyäsi
 
Mitä korkeampi värähtelysi on, sitä todennäköisemmin vedät puoleesi ammatin tai intohimon, mikä tekee sinusta todella onnellisen. Vetovoimanlain myötä saat elämässä sen, mitä energiasi lähettää siihen. Korkeavärähteinen energia on intohimoista, innostavaa ja hauskaa energiaa. Niinpä lähettäessäsi korkealla värähtelevää energiaa, vedät puoleesi intohimoja ja työpaikkoja, jotka saavat olosi tuntumaan hyvältä.
 
Jos haluat helppoja vinkkejä värähtelysi nostamiseen, käy katsomassa tämä sivu nettisivuiltani. Voit myös tsekata tämän artikkelin saadaksesi lisäinformaatiota Why Is It Important to Raise Your Vibration?
 
3. Tee, mitä haluat tehdä, silloin kun haluat tehdä sitä
 
Tämän ajatuksen selitti Bashar, Darryl Anka –nimisen miehen oletettavasti kanavoima olento. Riippumatta siitä, uskotko kanavointeihin vai et, tämä ajatus osuu nappiin.
 
Sen sijaan, että rämmit päiväsi tehden, mitä uskot sinun pitävän tehdä, silloin kun sinun pitää tehdä se, riko rutiinisi ja seuraa sitä, mikä tuntuu oikealta. Kysy jatkuvasti päivän aikana itseltäsi, mitä haluat tehdä.
 
Vaikka tämän päivän tehtävälistasi on täynnä asioita, jotka tuntuvat vähemmän innostavilta, voit silti päättää tehdä päivän työn tavalla, joka tuntuu houkuttelevimmalta sinulle hetkessä.
 
Sanotaan esimerkiksi, että tänään sinulla on monia askareita, sinun täytyy soittaa äidillesi ja haluat kuntoilla. Jos äidille soittaminen tuntuu houkuttelevimmalta asialta listallasi, aloita siitä. Kun olet valmis, kysy itseltäsi, mitä haluaisit tehdä seuraavaksi jne. jne.
 
Tietysti hauskojen ja innostavien tilaisuuksien putkahtaessa esiin, varmista, että tartut niihin! Mitä enemmän hauskuutta ja innostusta saat elämääsi, sitä parempi.
 
Jos seuraat tätä polkua, alat nauttia enemmän tekemisprosessista. Kun nautit tekemisprosessista enemmän, vedät puoleesi enemmän tapahtumia ja olosuhteita, joista nautit ja jotka saavat olosi tuntumaan hyvältä. Aikanaan tämä johtaa sinua intohimosi suuntaan.
 
Saatat saada yhtäkkiä oivalluksen tai kenties joku tarjoaa sinulla upeaa työtä. Kenties saat makeen ylennyksen tai törmäät johonkuhun, joka antaa sinulle mahtavan idean jostain liikkeestä urallasi. Intohimosi voi tulla sinulle äärettömillä tavoilla ja universumin tehtävänä on päättää, miten se toimitetaan.
 
(Minulle unelmatyö tuli oivalluksena. Yhtenä päivänä vanhassa työpaikassa tiesin yhtäkkiä, että minun pitäisi pyörittää nettisivuja ja opettaa ihmisille vetovoimanlakia. Se oli äkillinen ja voimakas "tietäminen".)
 
Sääntö on tämä: tee mitä haluat tehdä, silloin kun haluat tehdä sitä, ja vetovoimanlain on tuotava sinulle elämäntyö, mitä haluat tehdä. Saat sitä, mitä projisoit universumiin, joten sinun täytyy oikeasti vain projisoida sellaisen ihmisen värähtelyä, joka tekee, mitä haluaa tehdä, ja se mitä haluat, tulee luoksesi.
 
Tämä on itse asiassa melko yksinkertainen vetovoimanlain strategia – se vaatii vain joustavuutta ja tunteidensa tiedostamista.
 
Jos siis olet kiinnostunut löytämään intohimosi, ole rohkea, koska sen voi tehdä! Muista: lakkaa selvittämästä, mikä unelmatyöpaikkasi on, jatka värähtelysi nostamista ja tee, mitä haluat tehdä, silloin kun haluat tehdä sitä. Tällä reseptillä annat mennä ja saat energiasi harmoniaan oikean elämäntyösi kanssa.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< Prev