HomeViestejäMatt Kahn1.8.2021 - Koodattu taajuus

1.8.2021 - Koodattu taajuus

KOODATTU TAAJUUS

Kirjoittanut Matt Kahn (www.mattkahn.org)
1.8.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Seuraavat sanat kanavoitiin universumista. Ne sisältävät koodatun taajuuden auttamaan sinua päästämääni irti kiinnittymisestä karmamallisiin kaavoihin.

Tämä ei ole ajattelukokemus, vaan tutkimusmatka sen tuntemiseen, mitä tapahtuu, kun luet seuraavat sanat hitaasti ääneen (myös kaksi viimeistä lausetta lopussa).

Jos olet sanaton tai hämmentynyt, se on vain merkki puhdistumisesta solutasolla, vastaanotettujen energioiden tuloksena.

Jos sanat eivät enää kuulosta sanoilta, se merkitsee, että olet päässyt alitajuiseen mieleesi puhdistamaan alitajuisia leimoja ja uskomuksia – jotka on joko luotu lapsuudessa, kuviteltu elämän aikana tai omaksuttu muilta.

Voimakkaimman vaikutuksen saamiseksi, lue seuraavat sanat hitaasti (myös kaksi viimeistä lausetta), pidä tauko lopussa ja lue ne uudestaan vielä hitaammin. Kolme kertaa peräkkäin maksimiparannushyödyn saamiseksi.

Nauti tästä parannuksesta, minun sydämestäni sinun sydämeesi:

Vihaaminen luo lisää vihaamista.

Pelkääminen luo lisää pelkäämistä.

Taisteleminen luo lisää taistelemista.

Puolustautuminen luo lisää puolustautumista.

Kieltäminen luo lisää kieltämistä.

Etsiminen luo lisää etsimistä.

Haluaminen luo lisää haluamista.

Prosessoiminen luo lisää prosessoimista.

Pyytäminen luo lisää pyytämistä.

Epäileminen luo lisää epäilemistä.

Katuminen luo lisää katumista.

Rakastaminen luo lisää rakastamista.

Karmanlain avulla elämä kysyy sinulta hiljaa, mitkä näistä toivottaisit tervetulleeksi ikuisesti. Valitse hyvin ja tiedä, että sinua rakastetaan – juuri sellaisena kuin olet.

Kaikki rakkauden puolesta,

Matt Kahn

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >