HomeViestejäMatt Kahn30.7.2021 - Ego

30.7.2021 - Ego

EGO

Kirjoittanut Matt Kahn (www.mattkahn.org)
30.7.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ego kaipaa aina jotain loppupeliä. "Miten lopetan tämän, pääsen eroon tuosta, poistan tämän ja nousen tuon yläpuolelle?" Niin kauan kun tämä on lähestymistapa, uudistaa vain egon uudella asulla, joka on tehty samasta ehdollistumisesta.

Siinä missä ego etsii aina lopetettavia asioita, se ei pysty aloittamaan mitään uutta. Tämä on valinta, jonka vain sielu voi tehdä. Uskaltamalla fokusoitua uusiin valintoihin – yksi voimaantunut vaihtoehto kerrallaan – alkaa yhdistyä sieluunsa, samanaikaisesti eroten kiinnikkeistä egoon kunnioituksen, nöyryyden, myötätunnon ja rakkauden kera.

Siinä missä egounessa vietetty aika epäilemättä aiheuttaa vaihtelevassa määrin laiskuutta, apatiaa ja uupumusta, halukkuutesi tehdä uusia valintoja harmonisoi sinut sieluun, sen viisauteen ja inspiraatioon valita viisaasti impulsiivisuuden sijasta.

Sellainen inspiraatio ei hyödytä ainoastaan sinua, vaan auttaa myös muita kehittymään, kun olet valmis ensimmäisenä muuttumaan parempaan suuntaan. Tämä on esimerkillä johtamisen voima.

Alussa sielusta käsin valitseminen poistaa sinusta ego-otteen myrkkyjä. Vaikka se saattaa olla helvetillistä tai tuntua, ettei se voi mitenkään olla oikea tie kulkea, niin jos pysyt kurssissa, tuollainen myrkynpoisto tuo mukanaan eksistentiaalisen uudistumistilan, joka ylistää valosi ilmestymistä toteutuneeseen muotoon.

Myös raivatessasi tietä fyysisen, tunne- tai energeettisen parantumisen läpi, avaimena on fokusoitua vastikään voimaantuneiden, rakastavien valintojen alkamisen, alkamatta sotia niiden asioiden kanssa, jotka egosi haluaa lopettaa.

On kyse sitten terveellisestä syömisestä johdonmukaisemmin, liikkumisesta useammin, tulemisesta nesteytetymmäksi, päivittäisten aikomusten ilmaisemisesta, kiitollisuuspäiväkirjan pitämisestä, menemisestä luontoon, vaikka vain kävelylle naapurustoon, taideprojektien aloittamisesta tai lopettamisesta tai jostain muusta, mitä et usko voivasi tehdä, ennen kuin muut häiriötekijät tai havaitut esteet on saatu pois päiväjärjestyksestä.

Kun poistat egomyrkkyä, pane merkille, että sanominen: "Ei nyt. En voi tehdä tätä. Se on liian vaikeaa", on egon integroimista.

Ei ego tietenkään voi tehdä sitä. Sielu tekee sen sisältäsi käsin.

Ego ei tee mitään, vaan tulee "tekemättömäksi" sillä tahdilla, kuin kuulet sellaisia ajatuksia kuin: "Ei nyt. En voi tehdä tätä. Se on liian vaikeaa", pysyen samalla fokusoituneena viisaampien valintojen tekemiseen. Koko ajan pitäen hengitystaukoja säätelemään hermostoa, avaamaan itserakkautta ja puhdistamaan sydäntä, uskaltaen rukoilla itsesi ja muiden hyvinvointia, silloin kun tuomitsemisia herää, ja antaen kannustavia sanoja sinussa sille, joka kasvaa, laajenee ja kehittyy hyvin rohkeasti.

Huolimatta pelosta jäädä vaille joitain, mitä ego on ehkä luvannut, tämä on käsillä oleva työ – riippumatta siitä, miten pieneltä jokainen uusi valinta ehkä tuntuu ja vaikka sen tekeminen tuntuisi tuskalliselta.

Kysymyksesi jää, miten syvästi täytyy rakastaa itseään ja miten johdonmukaisesti täytyy valita eri tavalla voidakseen olla innostunut muutoksesta, sen pelkäämisen tai kammoamisen sijasta.

Lukiessaan tällaiset sanat ego epäilemättä miettii välittömästi: "Miten voin poistaa pelon ja kammon, jottei mikään ole tielläni?"

Tiedä, että tuollainen kysymys on vain fasadi, mikä pitää sinut fokusoituneena asioihin, joista ego uskoo, että sen täytyy lopettaa ne – vaikka itse asiassa kaikki nuo asiat häviävät itsestään sillä hetkellä, kun uudet valinnat sarastavat.

Kaikki rakkauden puolesta,

Matt

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >