HomeViestejäMatt Kahn17.5.2020 - Ylösnousemus tapahtuu jo

17.5.2020 - Ylösnousemus tapahtuu jo

YLÖSNOUSEMUS TAPAHTUU JO
 
Kirjoittanut Matt Kahn (www.mattkahn.org)
17.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ylösnousemus tapahtuu jo. Sen loppuunsaattaminen tapahtuu monilla aikajanoilla riippuen siitä, miten linjassa olet luottamuksen versus pelon kanssa.
 
Mitä useammin rakastat viattomimpia osiasi ja hyväksyt epätoivoisimpien ja sietämättömimpien aspektiesi olemassaolon, sitä vakaammin ja taianomaisemmin siirryt ylösnousemusaikajanoilta ylösnousemuksen loppuunsaattamisaikajanoille.
 
Tämä merkitsee, että monia valmistellaan vielä ylösnousemukseen, kun taas toiset ovat ylösnousemusprosessissa. Samaan aikaan jotkut ovat jo ylösnousseet, ovat he oivaltaneet sen tai eivät.
 
Yllättävänä kohtalon oikkuna, sinun ei tarvitse itse asiassa tietää, että olet ylösnoussut, voidaksesi ylösnousta. Sinun täytyy vain viedä se matka, jolla jo olet, löytämään ero todellisen ja kestävän onnellisuuden ja niiden asioiden välillä, joiden luulit tekevän sinut onnellisemmaksi.
 
Nauti tästä sydäntä lämmittävästä uutiskirjeestä ja kaikista sen antamista lahjoista. Lähetän äärettömiä rakkausaaltoja omasta sydämestäni sinun sydämeesi.
 
Kaikki rakkauden puolesta,
 
Matt
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >