HomeViestejäMatt Kahn12.5.2020 - Energiapäivitys

12.5.2020 - Energiapäivitys

ENERGIAPÄIVITYS
 
Kirjoittanut Matt Kahn (www.mattkahn.org)
12.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jatkona viime viikon energiapäivitykseen, tuon joitain tuoreita latauksia universumilta auttamaan teitä ylösnousemusprosessin ymmärtämisessä syvemmällä tasolla.
 
Riippumatta siitä, huomataanko sitä kollektiivisella tai yksilötasolla, ylösnousemusprosessi koostuu kolmesta pääosasta: transformaatio, transmutaatio ja aktivointi.
 
Transformaatio viittaa evoluutioprosessiin, joka tapahtuu siinä suhteessa, miten hahmotat elämän ja mikä näkyvä ympäristö on. Tämä merkitsee, ettei mitään tapahdu sattumalta ja korkeampi älykkyys sisälläsi on järjestänyt kaiken. Se on älykkyyttä, joka on aina läsnä, mutta jota ego ei pysty koskaan konkreettisesti nimeämään, pakottamaan, kontrolloimaan tai saamaan otetta siitä.
 
"Transformaatio" on sana, joka varmistaa sinulle, että vaikka kaikki muuttuu, se voi muuttaa sinua vain paremmaksi, vaikka tuota "parempaa sinua", jota se aiheuttaa, ei voi vielä nähdä. Jotta transformaation evoluutiokasvua ja -laajentumista voi tapahtua, täytyy olla transmutaatio- ja aktivointijaksoja.
 
Transmutaatio on parantumistulos siitä, että täsmälliset olosuhteet laukaisevat sinut ja tuovat menneisyydestä esiin tukahdutettuja tunnerykelmiä, joita ei koskaan täysin tunnettu tai kunnioitettu roolissaan parantumismatkallasi.
 
Transmutaatiovaiheet tuntuvat usein loputtomilta energeettisiltä puhdistuskierroksilta. Se on kuin myrkynpoiston tunnemuoto. Universumin silmin katsottuna, kun olet transmutaation kourissa, olet aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan juuri sitä parantumista varten, joka täytyy laukaista ja vapauttaa.
 
Vaikka monet ihmiset haluavat ohjata niiden tunteiden purkamista, jotka tuntuvat hyvin paljastavilta tai epämukavilta, oppaasi ja enkelisi toteuttavat tunnepuhdistuksen näiden transmutaatiohetkien aikana. Antamaan oppaillesi luvan puhdistaa jokaisen tunnekerroksen, sinun oleellinen roolisi on vapaasta tahdostasi toivottaa tuollaiset tunteet tervetulleeksi evoluution liittolaisena, ei ohittaa niitä vältettävänä vihollisena.
 
Kun hermostosi rentoutuu transmutaatiovaiheiden aikana, pystyt tulkitsemaan jokaisen spontaanin tunnevapautuksen vähemmän traumana tai invaasiona ja enemmän tilaisuutena ystävystyä niiden tunteiden kanssa, jotka odottavat innokkaasti paluuta Lähteeseen, aidoimman hyväksymisesi antamalla luvalla. Taas kerran, kyse ei ole yrityksestä pitää jokaisesta tunteesta tai siitä, miltä tuntuu tuollaisten tunteiden purkautuessa, vaan tarkoitus hyväksyä jokaisen tunteen rooli auttajana ja katalyyttinä ylösnousemusprosessisi transmutaatioprosessissa.
 
Kun suurempi tila avautuu alitajuiseen mieleesi – tunnepuhdistusten selvittäessä sitä tiheyttä, jota on tallennettuna solumuistiisi – transmutaatiosta tulee aktivoinnin vastakokemus, kuin vuodenajan vaihtuminen.
 
Aktivointihetkinä suuremmalla tietoisuudella on enemmän tunnetilaa tulla energiakenttääsi antamaan laajempia perspektiivejä ja inspiraatioita, auttaen sinua tutustumaan tähän vasta päivitettyyn "sinuun". Samaan aikaan kun aktivoinnin mukana tulee usein ilon ja syvällisen selkeyden hetkiä, taustalla tapahtuu tanssia, jossa tämän uuden tietoisuustaajuuden täytyy sulautua harmoniaan hermoston kanssa.
 
Kun hermosto vaatii lisäaikaa toivottaakseen tervetulleeksi tämän aktivoituneen tietoisuustaajuuden, fyysinen keho tulkitsee sen usein jännittyneisyydeksi, ahdistukseksi, kivuksi, rasitukseksi ja/tai tukahdutetuksi immuunijärjestelmäksi. Tästä syystä monet valotyöntekijät ovat usein uupuneita, mitä kuvasin aiemmassa energiapäivityksessä "empaattiväsymykseksi".
 
Ymmärrettävästi voi olla raivostuttavaa horjua edestakaisin intensiivisten tunnevapautusten ja sen oppimisen välillä, miten toimitaan vasta-aktivoiduilla tietoisuustasoilla, hyvin samaan tapaan kuin joku sopeuttaa hengityksensä elämiseen korkeassa ilmanalassa.
 
Ja kuitenkin olet kulkenut tätä matkaa niin ratkaisevassa määrin, ettei ole paluuta, etkä todellisuudessa haluaisi palata takaisin vanhentuneeseen todellisuuteen, johon et enää sovi tai jonka kanssa et resonoi – vaikka se tuntuisi miten haluttavalta tai romanttiselta jälkikäteen ajateltuna.
 
Kun transmutaatio- ja aktivointijaksoja pyörähtelee elämässäsi, joskus päivittäin tai jopa tunneittain, kuluneina viitenä päivänä on nähty monilla ihmisillä valtavaa kolmannen silmän chakrapäivitystä. Vaikka monet ihmiset uskovat, että kolmannen silmän aktivoitumista tapahtuu vain enteellisinä näkyinä tulevaisuudesta, sen suurempi avautuminen tuntuu päinvastaiselta.
 
Monet empaatit jotka ovat käyneet läpi laajoja kolmannen silmän aktivointeja ja päivityksiä, tuntevat mielensä pyörivän. Olet ehkä huomannut tämän kyvyttömyydessä tehdä päätöksiä edes pienimmistä asioista tai häilymisessä edestakaisin eri vaihtoehtojen välillä.
 
Tämä voi tietysti laukaista hetkittäin voimakasta ärsytystä, turhautumista, vihaa, katkeruutta sekä erilaista negatiivista itsepuhelua, mikä sopii täydellisesti yhteen niiden lisätransmutaatiokerrosten kanssa, joita puhdistetaan kentästäsi energia- ja tunnetasolla.
 
Kun on meneillään aktivointeja ja päivityksiä kolmannen silmän chakrassa, on parasta antaa mielen levätä tarpeesta tietää: "Mitä tapahtuu?" … "Mikä on totuus kaikessa tässä?" … "Mitä teen?" … "Minne menen tästä?" Kun näistä kysymyksistä luovutaan antaen energiakentällesi tarpeeksi tilaa prosessoida aktivointeja, voit auttaa prosessia toistamalla tätä mantraa itsellesi niin usein, kun on tarvetta:
 
"En tiedä, mitä tapahtuu, ja se on ok. Olen turvassa ja yhtä valon kanssa juuri sellaisena, kuin olen."
 
Kun empaatit saavat loppuun tämän kolmannen silmän aktivoinnin ja jatkavat tilan puhdistamista solukehossa jatkuvan transmutaatioprosessin myötä, enemmän ja enemmän transformoitunutta todellisuuttasi alkaa kurkkia verhojen läpi sisältä ulos.
 
Kun haluaa katsoa tämän ylösnousemusprosessin läpi, oman matkasi hyödyksi ja inspiroimaan lisää kokonaisuuden laajentumista, on oleellista ottaa jokainen askel eteenpäin niin aidosti ja tietoisesti kuin mahdollista. Tämä merkitsee jokaisen askeleen lähestymistä kunnioittaen ja arvostaen, silloinkin kun koetut tunteet tai käsillä olevat olosuhteet näyttävät kaikkea muuta kuin kunnioitettavilta.
 
On mielesi sitten pyörinyt kyvyttömänä tekemään päätöksiä, arponut edestakaisin, mitä tehdä, kokenut äkillistä migreenipäänsärkyä ja/tai enemmän tunnelaukaisijoita ja suurempaa turhautumista omia kaavojasi tai toisten ehdollistumista kohtaan, vakuutan sinulle, että se kaikki on osa suurempaa kolmannen silmän aktivoitumista, mikä auttaa sinua huomaamaan laajemman kirjon vaihtoehtoja ja perspektiivejä, joita tulee usein tietoisuuteesi silloin, kun päästät irti tarpeesta nähdä tai tuntea enemmän, kuin tämä hetki antaa.
 
Kun tämä syvä irtipäästäminen siivittää suurempaa transmutaatiota järjestämään tilaa, jossa pelkovärähtelyä ei voi enää olla, sinua ohjataan valokäytävän läpi niille mitä jännittävimmille aikajanoille, joille kaikki aiemmat elämät ovat valmistaneet sinua siirtymään.
 
Tämä on aikakauden vaihtuminen. Globaalin henkisen renessanssin aamunkoitto, jota aktivoi transformoituvan ihmiskunnan nopea laajentuminen.
 
Tämä on juuri se tehtävä, jota tulit toteuttamaan Äiti Maan puolesta, tapanamme sanoa "kiitos" kaikesta siitä tilasta, mitä se on pitänyt jokaiselle meille kaikkien syntymä- ja kuolemakiertojen ajan.
 
Riippumatta siitä, koetko edelleen hetkittäin tunnepuhdistumista, empaattista väsymystä, suurempaa tunneherkkyyttä, syvällisiä aktivointeja jotka eivät ole aivan integroituneet toimivaksi olotilaksi, heilahtelua näiden ääripäiden väillä tai kenties epäilet niitä spontaaneja säteily- ja hyvinvointipuuskia, joita tunnet, tämä on eittämättä intensiivisintä aikaa elää maaplaneetalla.
 
Tänä aikana on oleellista olla mukava itsellesi, mahdollisimman kärsivällinen oman ja toisten parantumismatkan suhteen ja pitää elämä juurtuneena yksinkertaiseen rukoukseen, aikomusten asettamiseen, suurempiin antautumishetkiin ja aidon anteeksiannon hetkiin niitä kohtaan, jotka ovat tehneet väärin sinulle tai ihmiskunnalle.
 
Seuraavassa energiapäivityksessäni hahmottelen aikomusten asettamista "askel askeleelta" -prosessina 5D-perspektiivistä. Siihen saakka, hengitä sisään iloa universumin korkeimmasta suunnitelmasta sinua varten, ja hengitä ulos kaikkea, mitä oppaasi ovat valmiita vapauttamaan energiakentästäsi.
 
Moitteettoman armon, horjumattoman vahvuuden ja ehdottoman rakkauden monia siunauksia, minun sydämestäni sinun sydämeesi.
 
Kaikki rakkauden puolesta,
 
Matt Kahn
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >