HomeViestejäMatt Kahn5.5.2020 - Energiapäivitys

5.5.2020 - Energiapäivitys

ENERGIAPÄIVITYS
 
Kirjoittanut Matt Kahn (www.mattkahn.org)
5.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Auttakoon tämä energiapäivitys vahvistamaan kokemuksesi ja selkeyttämään hämmennystä, kun elää empaattina ihmisevoluution ratkaisevimmassa muutoksessa Maan historiassa. Nämä ennenkuulumattomat ajat voivat tosiaankin tehdä elämästä hyvin haastavaa valotyöntekijöille, erityisesti hyvin monien meistä edelleen sopeutuessa ja tottuessa elämään korkeammassa värähtelyssä. Viimeisimmässä ylösnousemuspäivityksessä nähdään Äiti Maan asettuvan harmoniaan 5D-tietoisuuden kanssa, samalla kun merkittävä määrä Maan ihmisistä sopeutuu elämään korkeammassa tietoisuustaajuudessa.
 
On mielenkiintoista huomata, sydämen myötätunnolla, se prosenttiosuus maailman väestöstä joka vasta nyt opettelee, miten toimitaan siinä epävarmassa ilmapiirissä, jossa monet henkiset olennot ovat jo vuosia kohdanneet erilaisia parantavia prosesseja ja sielun pimeä yön kokemuksia. Yhtä lailla, samalla kun valotyöntekijät ovat saaneet pienen maistiaisen siitä kollektiivista, jota he auttaisivat muuttumaan, lapsuus- ja murrosikävuosiensa leimautumisen avulla, monet valotyöntekijät sopeutuvat edelleen syvemmin olemaan läsnä, kun he ruumiillistavat tietoisuuden ja sydänkeskeisyyden korkeamman tason, Maan ylösnousemuksen ankkureina.
 
Tämä merkitsee, että monet valotyöntekijät kokevat empaattiväsymyksen vuoristorataa, jolloin yksinkertaisimmat ihmistehtävät aiheuttavat uupumusaaltoja, eikä pysty tekemään näissä epävarmoissa oloissa yhtä paljon, kuin normaalisi tekisi. Vaikka jotkut ajattelevat, että siitä on syyttäminen itsekaranteenia tai sosiaalisen etäisyyden ottamista, kyse on itse asiassa psyykkisen kestävyyden rakentamisesta, jotta värähtelysi voi olla niin täysin tietoinen rajoittuneesta tehokkuudestaan ja voimastaan, että se pystyy vaivattomasti pitämään tilaa koko planeetalle tarvitsematta ajatella tai mikrojohtaa sitä mitenkään. Kun on psyykkisen kestävyyden rakentamisprosessissa, on normaalia tuntea sen vaikutukset vastakkaisena kokemuksena, johon voisi sisältyä väsymystä, tyhjyyttä, tylsyyttä ja uupumusta. Jos egosi on alkanut sisäistää tämän prosessin ja samaistua siihen, se voidaan tuntea suruna, syyllisyytenä, häpeänä, masennuksena ja erilaisina ahdistus-, yksinäisyys- ja pelkoaaltoina.
 
Avain siirtymiseen pois egon taipumuksesta sisäistää jokainen tunne todisteeksi olemisesta alin versio itsestään, on nähdä se korkeamman tietoisuuden näkökulmasta.
 
Kokeaksesi sellaisen helpotuksen, toista seuraavat sanat:
 
"Hyväksyn, että epämukavimmat tunteeni eivät ole todiste tai osoitus alemmasta värähtelytaajuudesta, riippumatta siitä mitä egoni ehkä ehdottaa, päättelee tai olettaa. Jos on jokin alempi värähtelytaajuus, kyse on tunnetiheyskerroksista, joita puhdistetaan kollektiivista ja jotka hidastavat päättäväisyyttä aina, kun liityn egoon tulkitsemaan elämän evoluution tuomioksi itseäni tai muita kohtaa.
 
Jos ihmiskunta puhdistaa suuren määrän tiheyttä, se voi olla vain merkki korkeamman värähtelyn esiintulemisesta. Ja koska olen valotyöntekijä, joka on jo harmoniassa valon kanssa, saanen tukea ihmiskunnan parantumisprosessia ehdottomasti akaasisten tiedostojen jumalaisen tahdon mukaisesti, tunnustamalla kokemukseni ja tunteeni portiksi suurempaan psyykkiseen kestävyyteen.
 
Riippumatta siitä mitä egoni väittää, hyväksyn, että rakennan psyykkistä kestävyyttäni pitämällä tilaa maailmalle, joka herää sisälläni. Hyväksymällä tämän tulkinnan kokemuksesta, sallin psyykkisen kestävyyteni lisääntyä, pysyen samalla luonnollisesti harmoniassa ja maadoittuneena sieluni syvimmän totuuden viisauteen.
 
Tämä on ylösnousemus, ja johdan tietä osana ylösnousemuksen ensimmäistä aaltoa. Olen ansainnut oikeuteni olla täällä pelkästään syntymisen armosta, eikä ole mitään enää todistettavana ja on vain puhtain valoni säteiltävänä. Ja niin se on!"
 
Auttakoon tämän "toista perässäni" -viisaus sinua välttämään taipumusta väitellä egon kanssa tai yrittää auttaa sitä näkemään selkeämmän näkökulman. On paljon enemmän harmoniassa ja hyödyllisempää evoluutiollesi sallia egon pitää uskomuksensa, huolensa ja näkökulmansa, tietäen samalla sydämessäsi, ettei ego voi nähdä tätä evoluutiohyötynä, koska se merkitsisi, että tarvitset vähemmän egoasi sen sijaan, että olet enemmän kiinni siinä. Päättääksesi näin, laita vain käsi sydämelle ja kerro egollesi:
 
"Arvostan tukeasi ja kaikkea, mitä kerrot. Sinulla on tärkeä tarkoitus, mutta se ei löydy minun korjaamisestani. Näen tämän jakamisen pyyntönä rakkauteen, ja näin ollen rakastan sinua tavalla, johon muut eivät ole kyenneet aiemmin. Näen sinut. Hyväksyn sinut. Rakastan sinua – juuri sellaisena kuin olet."
 
Kun maailma sopeutuu vähitellen heränneen tietoisuuden ilmapiiriin ja samalla empaatit rakentavat lisää psyykkistä kestävyyttä kokea oma valotaajuutensa, joutumatta vedetyksi takaisin läheisriippuvuusvärähtelyyn, olet saattanut huomata mielenkiintoisia kuviota muutamana kuluneena viikkona:
 
Monet valotyöntekijät ovat raportoineet tunnelaukaisijoiden voimistumisesta itsessään ja läheisissään.
 
Näin on, koska nämä tarkentavat ajat tuovat maailman tiedostamissuurennuslasin alle. Ne jotka rakentavat suurempaa psyykkistä kestävyyttä, huomaavat pääsevänsä enemmän sielunsa rauhallisen läsnäoloon, vaikka vain lyhyinä ja spontaaneina kokemusaaltoina. Samaan aikaan tämä kollektiivisen parantumisen syveneminen voi saada ystävät, perheenjäsenet tai pienemmät osasi ilmaisemaan egomallien eri tasoja tavalla, joka saattaa näyttää yliampuvalta tai eloisalta omasta näkökulmastasi. Jos riittävä psyykkinen kestävyys on vakiintunut, alat huomata tuollaiset kuviot ilman, että sinut vedetään mukaan. Jos suurempaa psyykkistä kestävyyttä ollaan vielä kehittämässä, vaistosi on taistella, paeta, jähmettyä, karata tai mielistellä, reaktiona toisiin alitajuisena tunneuhkana.
 
Vaikka empaattien on tärkeää tietää, milloin heillä on tarpeeksi energia- ja tunneresursseja pitää tilaa toisille, on tärkeää myös tietää, milloin tarvitsee ladata olemalla yksin. Tämä pysyy hyvin tärkeänä erottelukyvyn taitona, riippumatta siitä kenen ego saattaa tuntea itsensä hylätyksi, koska tarvitset suurempaa itsehoitoa. Jos huomaat vaikeaksi olla tiettyjen henkilöiden lähellä todellisuudessasi, voit aina päättää tietoisesti jäädä heidän seuraansa vielä 30–60 sekunniksi, samalla hidastaen hengitystä ja rakentaen näin vähitellen psyykkistä kestävyyttäsi, ennen rajan vetämistä – menemällä kävelylle, ottamalla kylvyn, kirjoittamalla päiväkirjaan, joogaamalla, tanssimalla hurmioituneena, meditoimalla tai ottamalla torkut. Kuten aina, uskalla antaa itsellesi ekstratukea ja -kannustusta, koska teet aina parhaan, minkä voit, riippumatta siitä miten paljon paremmin ajattelet sinun pitävän tehdä.
 
Kun päätät nähdä itsesi tietoisuusevoluutiona toiminnassa versus alimpana ja toivottomimpana versionasi, joka pelkää yksinoloa tai jää taakse, tiedät aina intuitiivisella tasolla täsmälleen, mitä tarvitset suurempaa tunneravintoa, energiatasapainoa ja yleistä hyvinvointia varten.
 
Tämän päivän ollessa 5.5.2020, laskemme numerot yhteen (10+4) ja saamme alkuluvun 5.
 
Tämä kertoo meille, että vaikka sinusta on saattanut tuntua, että tukahdutettujen tunnekaavojen parantaminen henkilökohtaisella tai kollektiivitasolla on heitellyt tai uuvuttanut sinua, alkuluku 5 merkitsee tämän viikon aikomusta antaa sinulle laajempi kurkistus 5D-tietoisuuteen. Tunnetaan se sitten suuremman yhteyden hetkinä, opastuksen kuulemisena tai tuntemisena enkelioppailtasi, syvemmän inspiraation kuplimisena pintaan, rauhoittavana läsnäolona joka vahvistaa telepaattisesti, että kaikki on ok, tai edesmenneiden rakkaiden ihmisten vierailuina, tämä on valotyöntekijöille viikko kokea enemmän lahjojaan, superherkkyyden lisäksi toisten kokemuksille. Toivota nämä välähdykset tervetulleeksi rentoutuneilla hengityksillä, jatkuvammalla rakkaudella integroituvaa egoa kohtaan ja myötätunnolla itseäsi ja muita kohtaan.
 
Riippumatta kokemuksista, joita sinulla tällä hetkellä on, universumin puolesta on todella kunnia palvella evoluutiotasi – matkan joka askeleella. Voitto valolle asuu kaikissa sydämissä. Voitto sille "minä olen" -valo-olemukselle, joka olet.
 
Kaikki rakkauden puolesta,
Matt Kahn
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >