HomeViestejäMatt Kahn29.1.2020 - Tämä on ylösnousemusta

29.1.2020 - Tämä on ylösnousemusta

TÄMÄ ON YLÖSNOUSEMUSTA
 
Kirjoittanut Matt Kahn (www.mattkahn.org)
29.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Toivotan sinut tervetulleeksi tänään tähän energiapäivitykseen, joka ei ole lisää merkkejä siitä, miten universumi valmistelee sinua ylösnousemaan, vaan vahvistusta, että ylösnousemusprosessi on täydessä vauhdissa ja hyvin käynnissä.
 
12-12-tähtiportin aikana joka oli selvemmin auki 12.12.–21.12.2019, aloin tuntea ylösnousemusprosessissa erilaista nopeutumista, mitä olin missään muussa kurkistuksesta tai ennalta näkemisessä aiemmin aistinut.
 
Tämän varsinaisen ylösnousemuksen aikana on hyvin surrealistista, kuin kulkisi maailmojen välillä. Kenties tuntuu siltä, että olet jo kuoleman jälkeisessä elämässä, samalla kun elämän tarinajuonia tapahtuu ympärilläsi. Kenties huomaat tunnetason kiinnostumattomuutta moniin addiktoiviin selviytymismekanismeihin, joita usein käytettiin 3D:ssä turruttamaan sitä tuskaa, jonka olet oppimassa kohtaamaan, hyväksymään, toivottamaan tervetulleeksi ja jota opit rakastamaan.
 
Kenties ystävien, perheen ja kumppaneiden massapoistuminen on antanut tilaa tälle moniulotteisen vision etsinnälle, jossa et voi nojautua muihin saadaksesi viihdykettä tai et tarvitse jatkuvaa vahvistusta tai vakuuttelua, ja sinut on laitettu pysähtyneisyyden tilaan, jossa saat kohdata ne aistimukset, muistot ja tunteet, jotka saavat sinut turruttamaan tuskasi tai kätkemään oman voimasi toisen ihmisen tahtoon.
 
Tämä pysähtyneisyys joka on osa suurta alkuhyppyä parhaillaan tapahtuvassa ylösnousemuksessa, antaa sinulle tilaisuuden transformoida suhteesi paikallaanoloon – sen sijaan, että tunnet olevasi jumissa, voimaton tai pelkäät jotain jäävän väliin elämän pysähtyessä paikalleen.
 
Tässä voit nähdä, miten nokkelasti elämä auttaa sinua transformoimaan perheeseen kietoutumisen kuviot uusiksi voimaantuneiksi todellisuuksiksi, pelkästään muuttamalla kokemuksesi paikallaanolosta – yksinäisestä vetäytymisestä todelliseksi autonomiaksi ja seesteisyydeksi, kun on yhtä kaiken kanssa.
 
Jos tämä pysähtyneisyysenergia tuntuu enemmänkin musertavalta kuin voimannuttavalta, älä ole huolissasi. Se merkitsee suurta solupuhdistusta, jossa hyvin samaan tapaan kuin raskaan ankkurin nostaminen, jolloin laiva voi lähteä uudelle ja jännittävällä matkalleen, solukeho tyhjentää varastomme, jossa on vanhentuneita muistoja, rajoittavia uskomuksia ja toisilta otettuja energioita, aina kohdussa vietetystä ajasta saakka.
 
Se määrä kuinka paljon energiajohtoja on katkaistu 12-12-tähtiportin avautumisen jälkeen, osoittaa todella, miten kovasti universumi tekee puolestasi työtä keventämään taakkaa, kun aloitat kvanttihyppelyn todellisuustasolta toiselle.
 
Merkkeihin siitä, että olet saanut loppuun tämän johtojen katkaisuprosessin, tyhjentänyt suuren puhdistumisen solujätteen ja raivaat jo tietäsi 3D-aikajanoilta uuteen 5D-todellisuuteen, sisältyy mm. seuraavia oireita:
 
* Tarve levätä normaalia enemmän, myös häiritsevät nukkumistavat ja kyvyttömyys nukkua sikeästi, sekä uupumus, väsymys ja hämmennys siitä, missä olet polullasi ja mihin asiat ovat menossa.
 
* Korostunut herkkyys laukaiseville tekijöille, omillesi tai toisten, ja vähemmän draivia tai halua olla niiden lähellä, joiden kaavat voit tuntea empaattisessa energiakentässäsi.
 
* Vähemmän halua ihmisiin, paikkoihin tai asioihin suuremman onnellisuuden lähteenä, mihin voi myös sisältyä haluttomuuden rinnalla pelkoa, että sinun "pitäisi" haluta jotain. Usein haluton paikka, vaikkakin väliaikainen, merkitsee siirtymistä muotoon samaistumisesta muodottomaksi silminnäkijäksi, joka kokee itseään kehossa.
 
* Immuunijärjestelmän heikentynyt toiminta, kuten "lisämunuaisväsymys", lisääntyneet ruoka-aineallergiat, ruuansulatusvaikeudet sekä tavallisen vilustumisen tai flunssan parantuminen huomattavasti hitaammin. Tämä johtuu siitä, että valtaosa elämänvoimasta tai chistä käytetään siirtymiseen ylösnousemuksen läpi, mikä jättää vähemmän energiaa muiden alueiden tasapainottamiseen. Mitä auliimpi olet astumaan tuntemattomaan ja luottamaan ylösnousemusprosessiin, sitä vähemmän energiaa tarvitaan siirtämään sinut 5D:hen, jotta muille hienoenergiakehoille voidaan antaa enemmän tukea.
 
* Täydellinen alistuminen kollektiivin tilaan, johtuu se sitten ympäristöhuolista, poliittisen elitismin uhasta tai liiallisen ajan käyttämisestä elämän tulkitsemiseen salaliittoteorioiden kautta. Tuollainen järjettömyys jota näkee ja toiset ympärillä toteuttavat, merkitsee niiden potkaisua takaisin, jotka ovat kuluttaneet niin paljon aikaa syvällä 3D-uskomusrakenteissa, että he taistelevat pysyäkseen 3D:ssä, ikään kuin ylösnousemus olisi epäreilu häätö, eikä eksistentiaalinen pelastustehtävä.
 
* Kasvava tietoisuus riippuvuusmalleista todellisen ihmiskärsimyksen lähteenä.
 
* Syvä kaipaus palata kotiin, löytää sieluheimonsa ja olla valmis sen osalta, mikä vaikuttaa vanhentuneelta ja kuolevalta ihmistoimintamallilta.  
 
Kun alat nähdä, miten monet näistä oireista sopivat yhteen oman kokemuksesi kanssa, se vahvistaa, että ylösnousemus tapahtuu jo. On tärkeää huomata, että elämä maan päällä ainoastaan vaikuttaa Harmagedonin tulemiselta, koska kollektiivin egorakenne on niin tietämätön henkisestä evoluutioprosessista, ettei se voi muuta kuin fiksoitua kaikkeen, minkä menettämisellä uhataan. Sen sijaan että näkisi luotavan avoimempaa tilaa uusien henkisesti maadoittuneiden todellisuuksien ilmestymiselle.
 
Yksinkertaisesti ilmaistuna, erona Harmagedon- ja ylösnousemusaikajanojen välillä on tiedostamistaso. Ja kuitenkin kummatkin aikajanat tapahtuvat siinä samassa todellisuushypersfäärissä, jota kutsumme kollektiivisesti maaplaneetaksi.
 
Tämä auttaa sinua myös oivaltamaan, että Harmagedon-aikajanoillakin olevat kokevat ylösnousemusprosessia, mutta pelon, puutteen ja niukkuuden perspektiivistä sen tiedostamisen sijasta, minkä on tarkoitus hajota, jotta henkilökohtaisia voittoja ja tappioita suurempi totuus voidaan vastaanottaa ja ankkuroida muotoon.
 
Ei tule aikaa, jolloin sinun täytyy erota rakkaista ihmisistä Harmagedon-aikajanoilla voidaksesi ylösnousta. Se on laajasti uskottu henkinen myytti. Sen sijaan elämässäsi on niitä, jotka kokevat samoja muutoksia kuin sinä, mutta pelon, läheisriippuvuuden, kietoutumisen, riippuvuuksien ja itsekeskeisyyden tilasta ja joita voidaan tukea vain valolla, jota säteilet johtaessasi esimerkillä, et yrittämällä muuttaa ihmisiä jatkuvasti mielesi mukaiseksi.
 
Muista, että se näyttää hullulta vain tiedostamattomalle mallintamiselle, joka ei osaa antautua, mutta universumi laittaa sen antautumaan, koska se voi hyväksyä Maan kohtaloksi vain tietoisuusevoluution. Auttamaan sinua pidemmälle tässä ylösnousemuksen alkuhypyssä, on täydellinen aika elämänmatkallasi seuraaville asioille:
 
*** Ympäröi itsesi niillä, jotka pitävät arvossa ja kunnioittavat sinua. Älä täytä elämääsi ihmisillä ainoastaan saadaksesi kehoja ympärillesi. Vaikka olisit ainoa, joka pystyy arvostamaan valoasi, pärjäät paljon paremmin täyttämällä aikasi hetkillä luonnossa, liikunnalla, luovalla ilmaisulla ja hyvin integroivilla henkisillä harjoituksilla, kuin ruokkimalla kietoutumis- tai läheisriippuvuusmalleja piiloutuaksesi yksinäisyydentunteelta.
 
*** Vaikka vain muutaman päivän kerrallaan, pidä taukoja uutisotsikoiden metsästämisestä tai pelkopohjaisten valeuutistarinoiden ja salaliittoteorioiden kuluttamisesta. Tänä ylösnousemusaikana sillä ei ole merkitystä, miten paljon tiedät, vaan sillä on merkitystä, miten harmoniassa olet sen korkeimman viisauden kanssa, jonka olet jo omaksunut.
 
* Jos tunnet pelkoa, että jäät taakse, et ole tietoinen jostain asiasta tai olet tiedostamattomien agendojen kohteena, tiedä, että yhteytesi Lähteeseen, kaikkien asioiden pyhänä Luojana tietoisuusasteikolta toiselle, paljastaa aidon itsenäisen turvallisuutesi, näkyvissä olevista uhkista huolimatta.
 
* Epäillessäsi muista aina: uhka on vain niin pelottava ja musertava kuin yhteytesi puute Lähteeseen. Yhtä lailla sellaisten pimeiden voimien tahto on tuhota ne piilopaikat, joissa useimmat ihmiset elävät, muodostamaan tietoisuusyhteyden, mikä ohjaa ihmisiä ykseystietoisuuden ennalta määrättyyn armoon ja täydellisyyteen.
 
* Salaliittoteoriat voivat olla kiehtovia kuin mysteeri- tai kauhuelokuvat, joita on pakko katsoa. Ja kuitenkaan mikään salaisuus tai varjoagenda ei voi koskaan estää tietoisuutta laajentumasta. Tämä voi auttaa sinua muistamaan, että suurin vahvuutesi, kaiken valossa, on halukkuus muuttua paremmaksi ja sopeutua niihin supistumisiin ja laajentumisiin, jotka palvelevat korkeimman elämispotentiaalisi energeettisenä laukaisualustana.
 
* Jos olet aina valmis muuttumaan eikä sinulle ole liian hankalaa sopeutua, niin ei ole mitään uhkaa tai agendaa, joka voi saavuttaa valosi tai päästä lähellekään sinua. Koska pimeyden agenda on "kontrolloida, jottei tule kontrolloiduksi", se ei ehdottomasti halua olla missään tekemisissä sellaisen kanssa, jonka sopeutumiskyvyn valo säteilee hyvin kirkkaasti.
 
*** Rakasta itseäsi tarpeeksi sanoaksesi hyvästi pitkäaikaisille riippuvuuksille. Älä käytä itserakkautta suvaitsevaisena tapana sallia egon pyörittää todellisuuttasi pakkomielteisillä valinnoilla, jotka tekevät nälkäisistä haamuista vain kyltymättömämpiä. On riippuvuuskuviosi sitten sokeri, alkoholi, seksi, porno, kasvilääkkeiden säännöllinen käyttö, satunnainen kannabis, elokuvien tai tv-ohjelmien ahmiminen tai liiallisen sisäisen henkisen työn tekeminen pelkopohjaisesta perspektiivistä, olkoon tämä aikaa ottaa takaisin voimasi tehdä valintoja ja täyttää elämäsi toiminnoilla, jotka voimaannuttavat valoasi sen sijaan, että kietoudut egoon välittömän tyydytyslupauksen myötä.
 
* On tärkeää muistaa, että riippuvuus on joko 1) jonkin ulkoisen aineen, ihmisen, paikan tai asian liikakuluttamista turruttaakseen tuskaa tai piiloutuakseen syvempien totuuksien kohtaamiselta, tai 2) aineita joita ei ehkä käytetä liikaa, mutta säännöllisellä tai toistuvalla taajuudella. Sielusi syvyyksissä tiedät, mikä todella on ja mikä ei ole korkein harmoniavalintasi.
 
* Olkoon tämä otollinen kvanttihyppyaika tilaisuus toteuttaa muutos, eikä vain ajatella sitä muutosta, jonka universumi inspiroi sinua tekemään. Riippumatta siitä, miten ylivoimaiselta se näyttää, tiedän, että pystyt siihen. Uskon täysin sinuun.
 
Vaikka käsittelen lisää yksityiskohtaisesti ylösnousemusta, kun se jatkuu, tämän päivän energiapäivitys ei ole kutsu ylösnousta, vaan alkaa priorisoida todellisuudessasi suurempi energiatasapaino ja tunnetuki ylösnousemuksen kunniaksi, joka on hyvin käynnissä.
 
Nyt on aika liittyä yhteen ja säteillä valoamme tämän monumentaalisimman tietoisuusmuutoksen aikana, jota tämä maailma synnyttää. Minun sydämestäni sinun sydämeesi, olemme tässä yhdessä. Ketään ei voi jättää eikä ketään jätetä taakse. Mutta osallistumisesi on oleellista, jotta saadaan taianomaisimmat versiot tästä ylösnousemuksesta siirryttäessä Harmagedon-ajatuksista konkreettisesti elettyyn todellisuuteen maanpäällisestä taivaasta. Haluan tätä sinulle niin syvästi ja käsi ojennettuna, että kutsun sinut mukaan rakkauden, totuuden, ilon, paljastumisen ja laajentumisen upealle polulle.
 
Kuten universumi aina sanoo minulle: "Lisäohjeita seuraa."
 
Kaikki valo puolesta, kaikki elämän puolesta ja kaikki rakkauden puolesta,
Matt
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >