HomeViestejäMatt Kahn1.1.2019 - Kurkistus vuoteen 2019

1.1.2019 - Kurkistus vuoteen 2019

KURKISTUS VUOTEEN 2019
 
Kirjoittanut Matt Kahn (www.mattkahn.org)
1.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Monta vuotta (ja elämää) olemme tehneet työtä, puhdistaneet kaavoja ja purkaneet uskomuksia. Olemme tuominneet itsemme herkkyydestä, selvittäneet perhe-ehdollistumisemme ja esivanhempiemme verkkoa ja lähteneet jopa sotaan omaa egoamme vastaan, kunnes itsemme rakastaminen ehdottomasti paljasti sen suloisen ja helpottavan loppupelin, jota olemme kaikki odottaneet. Kaikki on meille tuttu juttu, olemme saaneet t-paidan ja myös myyneet sen pihakirppiksellä.
 
Kaikki tämä sanomaan, että siirrymme planeetan tiennäyttäjinä, valotyöntekijöinä, empaatteina, maaenkeleinä ja rakkaussotureina uuteen kalenterivuoteen aidompina, sallivampina ja harmonisoituneempina vuoden 2019 uusiin energioihin.
 
Koska 2019 on numerologisesti 12 ja edelleen 3, se palvelee syvemmän henkisen integroitumisen aikana, kun ihmisitse, sielu ja universumi tulevat tasapainoiseen ja maadoittuneeseen harmoniaan kolmosen voiman avulla, joka on pyhän kolminaisuuden luku.
 
2019 on vuosi, jolloin sielusi syvin ydinolemus ja korkeimmat elämäntarkoitukset ilmestyvät universumin synkronistisella tuella tietoisuuteen toteuttamaan unelmasi. Sinun roolisi on tietysti jatkaa itsesi rakastamista – ei siksi, että on vielä monia asioita puhdistettavana, vaan sallimaan itserakkautesi laajentaa kenttääsi ja jalostaa harmoniaasi niiden korkeampien energia-aaltojen kanssa, joita olemme käyttäneet muutaman kuluneen vuoden tutustuaksemme paremmin korkeampaan värähtelytasoon.
 
Kunnioittamaan tätä teemaa – sielusi integrointia fyysiseen muotoon – universumi on antanut vuodelle 2019 nimeksi "kukoistavan valotyöntekijän vuosi". Tällöin ne jotka ovat loistaneet kirkkaimmin, alkavat tuntea, kokea ja tietää todellisen arvonsa universumissa, joka voi tukea tehtävääsi, nopeuttaa osallistumistasi ja luoda todellisuutesi yhtä ravitsevaksi sydämellesi ja yhtä täyttymykselliseksi sielullesi, kuin se rakkausvärähtely jota tuot maailmaan – vaikka kipuja, sydänsuruja, vastoinkäymisiä, kaavoja ja oireita edelleen viipyilisi.
 
Toivotan sinut tervetulleeksi osallistumaan 2019 jokaiseen tapahtumaan, jossa voimme yhdistyä henkilökohtaisesti (tai livestreamina joka on nyt käytettävissä) selvittämään huolenaiheesi ja transformoimaan olosuhteesi – kerta kaikkiaan. Kutsun sinut myös mukaan "Angel Academy 9" -ohjelmaan ja toivotan lämpimästi tervetulleeksi kaikki, jotka olette jo rekisteröityneet. Minulle on kunnia auttaa teitä läpi tästä nopeasta siirtymästä huomattavalla, taianomaisella ja iloisella tahdilla – kaikki linjassa akaasisten tiedostojen sielusopimuksesi mukaisesti.
 
Astu vuoteen 2019 kiitollisempana elämisestäsi ja luottavaisempana sielusi äärettömän voiman tahtoon, kun ylität kynnyksen 5D-tietoisuuden ylösnousemusaikajanoille, joita on kauan odotettu. Olet maailmassa, joka on täynnä ystäviä, perhettä ja tuttuja, jotka tunnet ja joita rakastat. Elämä vain kehittyy täsmällisemmin ja tuo ravitsevampia suhteita, kun katsot todellisuuttasi sydänkeskeisemmästä perspektiivistä.
 
Alkakoon juhlamme! Kaikki rakkaudesta kaikkiin,
Matt Kahn
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >