HomeViestejäMatt KahnMarraskuu 2018 - Henkisen perfektionistin tunnustuksia

Marraskuu 2018 - Henkisen perfektionistin tunnustuksia

HENKISEN PERFEKTIONISTIN TUNNUSTUKSIA

Kirjoittanut Matt Kahn (www.mattkahn.org)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ystävilläni ja minulla on toistuva vitsi. Sanomme usein: "En ole perfektionisti, mutta työstän sitä." Tämä kepeä sutkaus on lintuperspektiivi siihen intensiiviseen infrastruktuuriin, jota elin henkisen matkani varhaiskehitysvuosina. Parhaan kykyni mukaan menin sisäiseen tutkijamoodiin, innokkaana poimimaan jokaisen oivalluksen ja saavuttamaan jokaisen virstanpylvään siinä määrin, että olin niin huolissani kaiken tajuamisesta väärin, etten kyennyt nauttimaan evoluutiostani. Kenties tämä kuulostaa tutulta myös sinulle.

Vaikka kaikki me jotka elämme maaplaneetalla, olemme empaatteja vaihtelevalla tietoisuus-, ruumiillistumis- ja integroimistasolla, valtaosa empaateista jotka ovat tietoisia energiaherkkyydestään, ovat myös toipuvia henkisiä perfektionisteja. Koska energeettisesti herkällä olennolla on heikompi ego tai huonon itsetunnon ruokkimaa ehdollistumista, on melkein vaistomaista osallistua universumin loputtomaan potentiaaliin jatkuvasti peläten, että tekee virheen, tekee jotain väärin, ohittaa jonkin tilaisuusikkunan tai jää taakse korkeimmasta laajentumiskehityksestä.

Lainaan näitä esimerkkejä kokemuksina, joita minulla on ollut ja joista olen selviytynyt. Ja sitten olen havainnut universumin toimivan sellaisella täydellisyys- ja armotasolla, että on ehdottomasti mahdotonta koskaan astua kehittyvän kohtalonsa valokeilan ulkopuolelle. Kun ego kuulee tällaisesta täydellisyydestä, se tuntee usein universumin tahdon kukistaneen itsensä, ikään kuin se kilpailisi kosmoksen kanssa jakamattomasta huomiostasi. Aivan liian usein ego tuntee itsensä hyödylliseksi vain, jos se uskoo kontrolloivansa kaikkea. Kun se keksii syvän harmonian, joka on henkilökohtaisen kontrollin ulkopuolella, se murjottaa hyödyttömyyden tilassa, ikään kuin sillä ei olisi mitään roolia elämän uskomattomalla matkalla.

Koska kaikki on yhden ikuisen totuuden ainutlaatuista ja tasavertaista ilmaisua, ego esittää ratkaisevaa roolia evoluutiossasi, vaikkei sitä roolia, jota se kuvittelee tai toivoo esittävänsä.

Kun heräät, egosi tehtävä on purkaa asioita, jotta luodaan tilaa sielun esiintulemiselle. Ego on ikään kuin parkkeerannut autonsa energiakenttäsi numeroituun paikkaan tietämättä, että se on vain hetkellisesti pysäköitynä siihen, kunnes sielu on valmis tuomaan oman kulkuneuvonsa. Vaikka ego saattaisi omaksua uskomuksen, että se on tuon parkkipaikan hoitaja, pitäen sen myös väsymättä puhtaana ja roskattomana, se ylläpitää parkkipaikan koskemattomuutta, jotta sielulla on pysäköintipaikka. Saadessaan selville tämän yllättävän kohtalokäänteen, egosta voi tulla reviiritietoinen energiakenttäsi parkkipaikan osalta ja se pitää sielua myös torjuttavana tunkeutujana. Kyse ei ole niinkään siitä, että ego kieltäytyy päästämästä irti, vaan se viivyttää sitä, kunnes se tuntee saaneensa kaiken täydelliseksi. Tosiasiassa riippumatta siitä, miten täydellisesti ego hallitsee oman tanssinsa, se kuvittelee aina vielä korkeamman täydellisyystason, jonka voi saavuttaa, mikä jatkaa sen uskoa kontrolliinsa. Tätä analogiaa käyttäen ego pyytää sielua olemaan kärsivällinen, kun se siivoaa kiihkeästi parkkipaikkaa sen saapumiselle – ja löytää aina muutaman pikkukiven siirrettäväksi yrittäessään saada kaiken oikein.

Vaikka ego kuvittelisi saaneensa kaiken täydelliseksi, se alkaa käyttää saman määrän ponnistelua tuon täydellisyyden ylläpitämiseen, jonka aikaansaamiseksi se teki kovasti töitä. Koska se ei ole koskaan vapaa loputtomasta täydellisyyden tavoittelusta tai ylläpitämisestä, ennen kun se päästää irti, niin mitä useammin egon toistuvia taipumuksia käsitellään rentoutuneella ja rakastavalla huomiolla, sitä helpommin se siirtymä voi tapahtua, että ego poistuu parkkipaikasta ja sallii sielun siirtyä tilalle.

Auttamaan siirtymässäsi egon perfektionistimalleista todellisen sieluolemuksen loistoon, tässä on muutama hyödyllinen vinkki:

1. Teet aina kaiken oikein, silloinkin kun luulet tajuavasi jonkin väärin.

Siinä missä ego uskoo saavuttamisen olevan tulosta asioiden tekemisestä oikein, sielu ymmärtää, että sekä oikea että väärä ovat pelkästään tapa tulkita lopputuloksia. Sielu tietää, että jokainen kokemus on oikea, koska se yhdistää sinut juuri niiden tunteiden kanssa, jotka täytyy tuntea, jotta voidaan selvittää menneisyys ja inspiroida tietoisuus suuremmista oivalluksista. Kyse ei ole koskaan jonkin näkemisestä oikeana tai vääränä, vaan kyse on siitä, miten paljon aikaa sinun on tarkoitus olla eri tunnetiloissa voidaksesi laajentua.

Siinä missä ego uskoo, että asioiden tekeminen oikeammin auttaa sitä saamaan positiivisempia tunteita lyhyemmässä ajassa, sielu tiedostaa totuuden ja tietää, että sinun on tarkoitus tuntea, ajatella, uskoa ja valita juuri niin, kuin tapahtuu, jotta tukahduttamis- ja epämukavuustilassa rakennetaan liikevoimaa sinkoamaan sinut korkeampiin energeettisiin ja tunnetiloihin. Jos singahdat takaisin alas, niin tapahtuu vain löytääksesi suurempia parannettavia haavoja, mikä muodostaa painetta kiihdyttämään sinut vielä entistä korkeampiin laajentumishetkiin. Tämä merkitsee, että jos olet rauhassa juuri siinä, miten asiat ovat ja ovat tapahtuneet, elämä opastaa sinua juuri sinne, missä haluat olla, kunhan sallit universumin työskennellä parhaana pitämällään tapahtuma-aikajanalla.

2. Et ehkä saa, mitä haluat, mutta tunnet aina niin, kuin haluat.

Tämä saattaa ampua jättimäisen tykinkuulan vanhaan ymmärrykseen vetovoimanlaista, mutta se kannattaa hajottaa antamaan sinulle tuoreen perspektiivin ja tilaa hengittää. Kuvittele jokin, minkä haluat vetää todellisuuteesi. Huomaa, että tähän asiaan on liitetty uskomus, että sen tuominen todellisuuteesi tuo mukanaan myös kaikki ne positiiviset tunnetilat, joita haluat tuntea useammin. Koska energeettinen parantumisjakso on se aika, joka sinun on tarkoitus viettää alemmissa tiloissa rakentamaan sen liikevoiman, joka sinkoaa sinut korkeampiin tiloihin, niiden välillä ei ole luontaista yhteyttä, mitä haluat saada ja mitä toivot tuntevasi. Se on pelkästään rajoittava henkinen uskomus, jota ruokkii oletus, että sinusta tuntuu erilaiselta henkilökohtaisten olosuhteidesi näyttäessä erilaisilta. Tosiasiassa sinun on tarkoitus tuntea olosi paljon paremmaksi, luultavasti jo paljon aiemmin kuin olosuhteesi ovat valmiita muuttumaan. Kyse ei ole siitä, että universumi ei halua antaa sinulle, mitä haluat, vaan se toimittaa sinulle juuri sen, mitä tarvitset, voidaksesi tulla siksi, kuka synnyit olemaan.

Perimmiltään erilaisten olosuhteiden kuvitteleminen on tarkoitettu vain saamaan sinut kosketukseen sen kanssa, mitä haluat tuntea. Kun tämä on tehty, universumi tuo sinulle kaikki parantavat kohtaamiset ja hetket auttamaan, että vääjäämättä tunnet niin, kuin olet kuvitellut. Kun olet harmoniassa sielun kanssa, pystyt kuvittelemaan paremmat olosuhteet intuitiivisena tietämisenä, kun ei tarvita eri kokemuksia antamaan eri tunteita. Egossa hautuen kuvittelet, että tunnet olosi paremmaksi vain, kun elämänolosuhteesi muuttuvat egon täsmällisten ohjeiden mukaiseksi. Kun pystyt kunnioittamaan, mitä haluat, hyväksyen samalla, ettei tämä ehkä ole se asia, jota tarvitset voidaksesi tuntea sen, miten paljon paremmalta sinusta on jo tarkoitus tuntua sitten, kun enemmän parantumismatkastasi on tehty, harmonia suuremman kypsyyden kanssa auttaa purkamaan taikauskoiset uskomukset egon otteessa.

3. Universumi ei ole hauras.

Miten usein sipsuttelet todellisuudessasi toivoen, ettet häiritse pyhää olemassaoloa rajoittavilla ajatuksilla, yliajattelulla tai negatiivisten tunteiden laukaisemisella? Samaan aikaan kun on paljon hyötyä siitä, että on tahdikas sanoissaan, teoissaan ja reaktioissaan, elät evoluutiosi välttämättömiä ylä- ja alamäkiä erittäin kestävässä todellisuudessa. Todellisuus joka on puettu planeetaksi, joka on kestänyt jääkausia, tulivuorenpurkauksia ja pitänyt myös tilaa meteoriparvien saapumiselle, pystyy varmasti kestämään rajoittavimpienkin ajatustesi vaikutuksen.

Erityisesti jos vaaditaan ohjelmointia pois vanhan ajattelutavan uskomuksista vetovoimanlakiin, luultavasti luulet, että kaikenlainen epätäydellisyys saa universumin kurtistamaan kulmiaan käyttäytymisellesi ja viivyttämään syvimpien toiveidesi tulemista. Kun yrität "saada kaiken oikein" tapana houkutella universumi antamaan sinulle enemmän haluamiasi asioita, epäaitous jota ilmaistaan henkisenä materialismina, peittää selkeimmän näkökulmasi.

Universumi ei ole hauras ja se pysyy yhtä häviämättömänä kuin se kohtalo, joka tulee esiin jokaisella hengenvedollasi. Sinun ehkä täytyy tehdä pelkopohjaisia valintoja voidaksesi rakentaa rohkeutta ja resonoida inspiroituneempien vaihtoehtojen kanssa, tai viettää aikaa myrskyisissä olosuhteissa, kunnes olet valmis astumaan tuntemattomaan, mutta eikö elämänpelissä ole siitä kyse? Elämä on elävä laajentumismatka, jolla sinusta tulee tietoinen kaikesta, mitä tiedät, ja muistat kaiken, mitä olet – yksi valinta kerrallaan.

Elämäsi on keskeneräinen taideteos. Kuten useimmat taiteilijat kertovat, on mahdotonta herättää henkiin taiteen taikaa tekemättä ensin sotkua.

Kun ymmärrät, ettet voi tehdä virheitä, ettei elämän tarvitse tuoda sinulle eri olosuhteita voidaksesi tuntea olosi paremmaksi ja ettet elä hauraassa universumissa, olet hyvin matkalla maadoittamassa empaattisen energiasi ja toipumassa henkisen perfektionismin karikoista.

Sitten kun jokainen päivä ei ole vain sarja pelkopohjaisia rituaaleja tai asioiden jatkuvaa ruksaamista loputtomalta henkiseltä tehtävälistaltasi, pystyt kohtaamaan elämäsi mysteerin yhtä avoimesti ja aidosti, kuin se kohtaa aina sinut. Tästä tilasta pystyt näkemään jokaisen hetkellisen virstanpylvään tärkeyden ja tutkimaan henkilökohtaisten kokemusten ääretöntä kirjoa, ilman mitään johdettavaa, muistettavaa, kontrolloitavaa tai ojennuksessa pidettävää. Tästä henkisen matkan puhdas potentiaali todella alkaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >