HomeViestejäMatt Kahn6.2.2018 - Tunne-ennuste - maskuliini- ja feminiinivarjon parantaminen

6.2.2018 - Tunne-ennuste - maskuliini- ja feminiinivarjon parantaminen

TUNNE-ENNUSTE – MASKULIINI- JA FEMINIINIVARJON PARANTAMINEN

Kirjoittanut Matt Kahn (www.truedivinenature.com)
6.2.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Pitkän tauon jälkeen näissä kirjoitetuissa lähetyksissä, tänään tunsin Hengen tönivän minua kertomaan yhteisistä parantumisteemoista, joita hyvin monilla meillä on tällä hetkellä.

Feminiini- ja maskuliinienergioista puhuttaessa en välttämättä viitaa sukupuoleen, vaan tunnistan kaksi peruspolariteettia joka ihmisessä sekä kaksi toisiinsa liittyvää roolia, jotka sisältyvät suhteisiimme – rakastavaisten, lasten ja vanhempien tai myös ystävysten välillä. Maskuliininen edustaa universumin mieltä tai viisauskeskusta, kun taas feminiininen edustaa universumin sydäntä tai luomis- ja tunnekeskusta. Kun maskuliini- ja feminiiniaspektit transformoituvat varjosta jumalaisiksi aspekteiksi, mieli ja sydän sulautuvat yhteen ja sytyttävät heränneen, sydänkeskeisen tietoisuuskipinän.

Parhaillaan feminiini- ja maskuliiniaspektit ovat parantumisen kriittisissä vaiheissa, kun ne transformoituvat yhden ikuisen sielun varjoaspekteista jumalaisiksi täydentäjiksi. Voidakseen transformoitua jumalaiseksi feminiinisyydeksi ja jumalaiseksi maskuliinisuudeksi, kummankin aspektin varjo on parannettava. Koemme parhaillaan maskuliini- ja feminiinivarjon parantumista – polariteetin kaksi puolta jokaisessa ihmisessä sekä suhteissa toimivat dynamiikat.

Maskuliinivarjon parantaminen – vaihe 1

Tässä vaiheessa maskuliinisuus puhdistetaan tunnetuista viitekehyspisteistään ravistelemalla sen nykyistä normaalia todellisuutta, kun entiset tiedostamattomat harkitsemattomuudet tuodaan tietoisuuden valoon. Tässä varjo puhdistetaan jumalaisen maskuliinisuuden kunnioitukseksi, nöyryydeksi ja rohkeudeksi. Tätä on esitetty julkisesti, kun monia julkkiksia ja auktoriteettihahmoja kutsutaan kohtaamaan tiedostamattomat tekonsa ja vastaamaan niistä, on kyse sitten heidän nykyisestä tiedostamattomuustasostaan tai menneisyyden luurankojen siivoamisesta pois katumuskaapista.

Kun maskuliininen mieli tunnustaa viattoman feminiinisen sydämen pakottamisen, hallitsemisen, hyväksikäytön tai manipuloinnin, itselle anteeksiantamisen polku alkaa uudistaa maskuliinivarjoa.

Niillä jotka ovat tässä integrointivaiheessa, paras toimintatapa on läpinäkyvyys. Sen sijaan, että odotat julkisten noitavainojen löytävän kaduttavimmat tekosi, maskuliinimielen on nyt aika tunnustaa vastenmielisin käyttäytymisensä.

Vaikka tiedettäisiinkin nyt paremmin kuin ennen, tapana osoittaa, että olemme todella oppineet entisistä vahingoistamme, on puhdistaa ilmaa niiden kanssa, joihin olemme vaikuttaneet – riskistä tai kustannuksesta riippumatta. Antaa joku toinen sinulle anteeksi tai ei, niin pelkästään myöntämällä rajoittuneen käyttäytymisesi ja tunnustamalla negatiivisen vaikutuksen, joka sillä on mahdollisesti ollut jonkun toisen elämään, otamme rohkean askeleen anteeksiannon suuntaan, mikä auttaa maskuliinivarjon pelastamisessa pilkkaamisen sijasta.

Maskuliinivarjon parantaminen – vaihe 2

Tässä vaiheessa olet tehnyt tietyn määrän sisäistä työtä ja saatat myös ilmentää jumalaisen maskuliinisuuden ominaisuuksia. Siinä missä ensimmäisen vaiheen loppuunsaattaminen on jumalaisen maskuliinisuuden ilmaisemista vastuullisilla sanoilla ja teoilla, toinen vaihe voi olla vähän arveluttavampi. Tämä johtuu siitä, että toisessa vaiheessa maskuliinisuus ei enää paranna henkilökohtaista varjoaan, vaan pitää tilaa feminiiniarkkityypin varjon parantumiselle henkilökohtaisessa suhdepelissä.

Tämä merkitsee, että heräävä jumalainen maskuliinisuus laitetaan usein parantamaan feminiinisen täydentäjänsä karmaa ja tunnetukoksia tämän entisestä suhdehistoriasta. Vaiheessa 1 maskuliinisuus parantuu henkilökohtaisella tasolla. Vaiheessa 2 se parantaa suhdedynamiikkaa auttamalla feminiinisyyden transformoitumisessa varjosta jumalaiseksi aspektiksi. Saattaa kuulostaa epäreilulta, että täytyy maksaa karmalasku, jota toiset keräsivät ennen sinua, mutta se on ratkaiseva antautumisvaihe.

Tässä syvässä antautumisessa maskuliinisuus pitää kärsivällisesti tilaa auttaakseen feminiinisyyttä kehittämään luottamusta ja uskoa antautua maskuliinisen täydentäjänsä sydämelle. Feminiinisyyden antautuminen maskuliinisuudelle ei liity mitenkään vallan antamiseen kumppanille, vaan se liittyy feminiinisydämen symboliseen sulautumiseen yhdeksi taivaan kosmisen mielen kanssa.

Kun maskuliinisuus pitää tilaa ja auttaa parantamaan haavat, joita feminiinisyys on kantanut hyväksikäyttö- ja vainoamissykleistä, maskuliinisuus näyttää toteen harmoniansa Lähteen kanssa ja antaa feminiinisyydelle luvan yhdistyä jumaluuden valoon, mitä voidaan kuvata kahden sydämen tulemisena yhdeksi.

Aivan kuten herännyt mieli oppii pitämään uskollisesti tilaa sydämen avautumiselle, heräävän maskuliinisuuden täytyy olla se avoimuus, johdonmukaisuus ja ehdoton rakkaus, joka kutsuu varjon laskemaan puolustuksensa ja sallimaan viattoman feminiinisydämen tulla pois piilosta.

Niillä jotka ovat tässä toimintavaiheessa, paras toimintatapa on kehittää jokin päivittäinen kiitollisuus- ja itserakkausharjoitus, samalla pitäen rohkeasti tilaa, jotta sisäiset feminiiniaspektit löytävät vahvuutta luottaa taas. Ylimielisyyttä täynnä oleva henkinen ego saattaa ajatella: "Tämä ei ole reilua. Minun ei pitäisi tarvita parantaa näitä kerroksia, jotka eivät liity mitenkään minuun." Samaan aikaan heräävä sydän jonka juuret ovat nöyryydessä, sanoo: "Saanen kunnian auttaa rakastani parantumaan, jottei mikään este erota meitä siitä rakkaudesta, joka toi meidät yhteen."

Feminiinivarjon parantaminen – vaihe 1

Feminiinivarjo on solumuisto entisistä hyväksikäyttösykleistä, ja se suojautuu mahdolliselta vahingolta torjumalla ne, jotka pääsevät liian lähelle. Koska tiedostamaton uskomus antaa ymmärtää, että lisäloukkaantumista tapahtuu aina ollessamme avoin ja haavoittuva, feminiinivarjo joko torjuu ne, jotka haluavat olla lähellä, tai yrittää muodostaa intiimejä suhteita kumppaneiden kanssa, jotka eivät ole tunteellisesti läsnä.

Usein tunne-etäinen kumppanihistoria aiheuttaa tätä soutamista ja huopaamista niiden lähellä, jotka ovat avoimia ja kykeneviä rakastamaan. Tämä tiedostamaton itseään toteuttava ennuste heijastaa vääjäämättä feminiinivarjon taipumusta olla niin harkitsemattoman maskuliinisuuden loukkaama, hakkaama ja surun murtama, että se yrittää sopia yhteen tiedostamattoman maskuliinisuuden kanssa tapana suojella itseään.

Niiden jotka ovat tässä integrointivaiheessa, on kriittistä tehdä inventaari suhteistaan sen varmistamiseksi, ettei myrkyllisyyttä jatketa millään elämän alueella. Kun on myrkyllisiä suhteita, sinua epäilemättä kutsutaan tasavertaisen varjoaspektin luo, jotta pysyt suhteissa, jotka saattavat palvella henkilökohtaisia toiveitasi, mutta niiden ei ole tarkoitus heijastaa vakaata ja aitoa intiimiä kumppanuutta.

Sitten kun et vedä puoleesi silmiinpistävän myrkyllisiä häiriötekijöitä, seuraava kriittinen askel on kehittää syvä suhde itsesi ja niiden kanssa, joihin luotat, jotta voit alkaa olla kanssakäymisessä avautuen, ollen haavoittuva ja kyeten tuntemaan turvaa. Kun tämä tapahtuu, maailmasta tulee vakaa ympäristö vetää puoleensa merkityksellisempiä ja kestävämpiä suhteita, tuskallisen menneisyyden jatkuvan heijastamisen sijasta.

Yksi tehokkain tapa parantaa feminiinivarjoa koko ensimmäisen vaiheen ajan on löytää rohkeutta puhua omista kokemuksistasi. Koska hyväksikäyttö on hallitseva kokemus hiljentämisestä ja vasten tahtoaan pitämisestä, kokemuksistamme puhuminen antaa äänen äänettömille osillemme ja tarjoaa niitä vaihtoehtoja, jotka näyttivät puuttuvan hyväksikäytön tapahtuessa.

Henkilökohtaisesti ylistän sellaisia liikkeitä, kuin #MeToo, äänen antamisesta feminiinisydämelle tuskansa ilmaisemiseen. Kun tuskalle annetaan ääni tulla kuulluksi, feminiinisyys löytää rohkeutta ja vahvuutta antaa anteeksi maskuliinisuuden tietämättömyyden sen sijaan, että taistelee ns. tulella tulta vastaan. Vaiheessa 1 feminiinisyys löytää äänen ilmaista tuskaansa ja puhdistaa myrkyllisyyden suhteista, oppien samalla avautumaan itsessään ja toisille, tuntematta uhkaa tai tarvetta joko hyökätä tai sulkeutua. Tämä valmistelee feminiinisyyttä vaiheeseen 2, jossa syvempi sukellus tietoiseen kommunikointiin, luottamukseen ja anteeksiantoon viitoittaa tietä todellisen vapahduksen sarastamiselle.

Feminiinivarjon parantaminen – vaihe 2

Kun löytää turvallisuuden olla avoin itselleen ja toisille, kuten maskuliinisuudelle, feminiinisyys alkaa työstää suhdedynamiikan muuttamista. Aivan kuten maskuliinisuus pitää tilaa feminiinisyyden kukoistamiselle, feminiinisyys oppii kehittämään luottamusta kumppaniinsa, mikä sallii antautumisen todelliseen intiimiin suhteeseen. Kun feminiinivarjo transformoidaan vaiheessa 2, feminiinisyys sallii nykyolosuhteiden olla erilaiset kuin entisissä hyväksikäyttösykleissä.

Feminiinisyyden kriittinen taitosetti vaiheessa 2 on avoimuus ja kommunikointi. Avoimuus vastaa kysymykseen: "Miten voin olla läheisempi suhteissani tänä päivänä, ja jos en kykene ottamaan askelta läheisyyteen, pystynkö kommunikoimaan tarpeeni rakkailleni?" Vaikka kumppanin on luonnollista olla pettynyt aina, kun hänen rakkaansa ei pysty kohtaamaan häntä intiimissä tilassa, kyky kommunikoida se, missä olemme, kutsuu kumppanin omaan kokemukseemme sen vahvistamisen sijasta, miten ulkopuolelle jätetyltä, tyytymättömältä tai huomaamattomalta hänestä tuntuu.

Integroituneena terveeseen suhdedynamiikkaan, maskuliinisuus pitää feminiinisyydelle tilaa tuntea turvaa ja huolenpitoa, maskuliinisuuden voimaantuneimpien tietoisten tekojen luotettavuuden myötä. Kun maskuliinisuus pitää feminiinisyydelle tilaa antautua ja avautua, feminiinisyys sallii jokaisen päivän olla askel hyväksikäyttöhistorian uudelleenkirjoittamiseen olemalla läheinen uskollisten ja luotettavien kumppaneiden kanssa. Jos tätä ei kyetä tekemään, kommunikointi on välttämätöntä, jotta maskuliinisuus tuntee itsensä kutsutuksi feminiinisyyden parantumiseen, joka liittyy sen menneisyyteen tai on viipyilevää jäämää erillisistä kokemuksista.

Vaikka maskuliinisuus saattaa nähdä fyysisen läheisyyden tapana ilmaista tunteitaan feminiinitäydentäjäänsä kohtaan, aito läheisyys sisältää myös kädestä pitämistä, jalkahierontaa, silmiin katselua, hengittelyä, käpertymistä ja aktiivista kuuntelemista.

Kun feminiinisyys pystyy luottamaan, että maskuliinisuus on kiinnostunut yhteydestä eikä vain fyysisten halujen tyydyttämisestä, se kehittää luottamuksen olla avoin, päästää irti ja kutsua sisään kaiken rakkauden, jota hänen maskuliinitäydentäjänsä kaipaa jakaa.

Yksi tärkeä tekijä feminiinivarjon toisen vaiheen parantamisessa on ensimmäisen vaiheen maskuliinivarjon harkitsemattomuuksien anteeksiantaminen, maskuliinisuuden halventamisen sijasta, niin kuin maskuliinisuus on tehnyt feminiinisyydelle historian aikana. Aivan kuten maskuliinisuudesta ei ehkä ole reilua joutua maksamaan rakkaansa menneisyyden karmalaskua, feminiinisyydestä saattaa olla yhtä lailla epäreilua olla anteeksiantava maskuliinivarjolle, erityisesti hyvin järjettömien ja raakojen hyväksikäyttösyklien jälkimainingeissa. Anteeksiantamattomuus maskuliinivarjolle on varjoaspektin säilyttämistä feminiinisyydessä. Kun tätä tapahtuu, olemme mukava pinnalta, mutta armoton jokaiselle, joka uskaltaa ylittää polkumme, ja valmis pettämään kaikki tai kaiken saadaksemme tahtomme läpi. Vääjäämättä tämä vain ylläpitää sisäistä konfliktia, joka oikeutetaan helposti oikeamielisillä näkökulmilla. Tapa auttaa kumpaakin aspektia harmoniaan jumalaisen täydellisyyden kanssa on, että jos törmätään julkisuuden henkilöön, joka täytyy asettaa syytteeseen, annetaan oikeuden tapahtua ja samalla annetaan anteeksi hänen sielulleen, jotta se voidaan puhdistaa herkeämättömän rankaisemisen sijasta.

Kohtuuton rankaiseminen on ehkä paras kuvaus siitä, miten maskuliinisuus on kohdellut feminiinisyyttä, mutta se on feminiinisyydelle tilaisuus auttaa maskuliinisuutta uudistumaan suuremmalla armolla, myötätunnolla ja rakkaudella, mitä menneisyys voi koskaan heijastaa. Yhtä lailla maskuliinisuuden tehtävä on ankkuroida jumalainen feminiinisyys saman alkemisen kokonaisuuden toiseksi tasavertaiseksi aspektiksi.

Syvimmistä toiveistamme huolimatta, mitään näistä vaiheista ei voi kiirehtiä. Vaikka haluaisimmekin olla pidemmällä, kuin olemme, on oleellista olla rehellinen itselleen ja muille siitä, missä olemme parantumismatkallamme. Näin tehdessämme kaikkien yksilö- ja kollektiivitietoisuus parantaa ne säröt ja erimielisyydet, jotka ovat jakaneet maskuliinisuuden ja feminiinisyyden varjoaspekteiksi aivan liian kauan.

Kun maskuliinisuus uudistuu kunnioittamaan ja arvostamaan feminiinisyyttä, feminiinisyys nousee samanarvoiseen voimaan tarvitsematta ilmaista tahtoaan maskuliinisella tavalla. Tässä tasavertaisuustilassa jumalainen maskuliinisuus kuuntelee ja rakastaa kiintymättä, kun jumalainen feminiinisyys avautuu läheisyyteen ja kommunikoi tarpeensa pyhän kumppanuuden turvassa.

Riippumatta siitä, missä olet matkallasi, tunne todellisen täydellisyytesi valo ja toivota tervetulleeksi sydämeesi hurmio siitä rakkaudesta, joka asuu jokaisessa hengenvedossasi. Ei ehkä ole helppoa tai tunnu reilulta, mutta tunnelin päässä on valoa. Tämä heijastaa sen kirkkautta, joka on valmis menestymään, epäonnistumaan, nousemaan ylös, ravistelemaan itsensä ja jatkamaan liikkumista eteenpäin – kaiken todennäköisyyden vastaisesti.

Rakkauteni kaikkien sydäntemme kanssa nyt ja ikuisesti.

Monia siunauksia, rakkaat.
Matt Kahn

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >