HomeViestejäCelia Fenn22.9.2020 - Päivän viesti

22.9.2020 - Päivän viesti

PÄIVÄN VIESTI
 
Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
22.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun aloitamme tämän viikon, kuljemme päiväntasausportaalin läpi ja Aurinko siirtyy Vaakaan. Hyvin voimakkaasti tuntuu, kun jumalainen feminiinienergia vaihtuu Neitsyt-jumalattaresta Vaaka-jumalattareen – joka on Ma'at, kosmisen tasapainon siriuslainen/egyptiläinen jumalatar.
 
Muinaiset egyptiläiset tervehtivät ystäviä sanomalla: "Olkoon Ma'at", ja he näkivät Ma'atin tai kosmisen tasapainon kaikissa asioissa, myös jokaisessa hengenvedossamme. Siis tällä viikolla toivotan teille kaikille, että löydätte Ma'atin jokapäiväisessä elämässänne.
 
Ma'atin symboli on valkoinen höyhen, joka on merkki olemisen keveydestä ja korkeista taajuuksista, joita tulee tällä viikolla, erityisesti 21.–23. päivä, joka on päiväntasaus. Tuolloin Maan spiraalimaisella matkalla aika-avaruudessa, päivä ja yö ovat yhtä pitkiä, mikä tasapainottaa valon ja pimeyden yhdeksi säteileväksi rakkaudeksi. Niinpä elämässämme on voimakasta painetta tasapainottaa energiamme ja saattaa kaksinaisuus ykseydeksi.
 
Teemana tästä lokakuun loppuun ja Skorpioni-porttiin ja 11-11-porttiin on myös syvä parantuminen ja aktivoituminen DNA:ssamme. Ihmisenkelimalli tulee esiin hyvin voimakkaasti, ja päästämme irti syvästä esi-isiltä peritystä tuskasta. Saatat tuntea tämän kaaoksena, ahdistuksena ja stressinä. Mutta kun tämä energia lähtee, se korvataan syvällä ja syvällisellä timanttivalolla. Tämä on syvää karmallista parantumista, joka liittyy menneisiin ja tuleviin energioihin sekä aurinkokuntamme ja planeettamme parantumiseen.
 
Virtaa näiden energioiden myötä rauhassa. Älä vastusta pelolla. Kaikki on hyvin.
 
Olkoon Ma'at. Voimallista ja upeaa päivätasausviikkoa! Rakkautta kaikille!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >