HomeViestejäCelia Fenn15.-16.9.2020 - Päivän viesti

15.-16.9.2020 - Päivän viesti

PÄIVÄN VIESTI
 
Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
15.–16.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
15.9.2020
 
Tällä viikolla joka johtaa päivätasaukseen, meille muistutetaan, että olemme Maan vartijoita ja tilanhoitajia. Joskus unohdamme, että osa tarkoitustamme maan päällä on hoitaa puutarhaa ja työskennellä elementaalienerigoiden kanssa.
 
Läntisen USA:n kohdatessa katastrofaalisia maastopaloja, voimme kutsua sadetta ja helpotusta kärsiville. Mutta galaktisena shamaanina minä kysyisin myös tulelta, miksi se on niin vihainen ja tuhoava. Kutsuisin keijuja ja elementaaleja ja Maan ja veden lohikäärmeitä selvittämään, miksi ihmisten koteja viedään ja miten voin työskennellä niiden kanssa palauttamaan siihen Maan paratiisitilaan, jossa kaikki elämänmuodot ovat turvassa ja tyytyväisiä maan päällä.
 
Tänä vuonna päiväntasaus on Maan vartijoille aikaa kerääntyä pyhiin piireihin tekemään seremonioita, tuomaan tasapaino ja harmonia takaisin Maahan. On aika herätä korkeampaan tarkoitukseemme ja uuden Maan luomiseen!
 
Rakkautta kaikille.
 
16.9.2020
 
Ylösnousemusoirepäivitys.
 
Kun siirrymme päiväntasauksen ja Vaaka-auringon tasapainottavia energioita kohti, meillä on edelleen tiettyjä oireita, jotka liittyvät käpylisäkegeometrioiden laajentumiseen ja vagus-hermojärjestelmään.
 
Ensinnäkin, käpylisäke järjestettiin aiemmin tänä vuonna uudelleen kantamaan enemmän valoa ja olemaan aktiivisempi ihmis-enkelimallissa. Tämä merkitsee, että vasemman aivopuoliskon tai lineaarisuuden hallinta on lopussa ja oikea aivopuolisko tulee johtajaksi kasvussamme ja kehittymisessämme, yhdessä sydämen kanssa.
 
Niinpä saattaa huimata, olla hämmennystä ja väsymystä. Muita oireita ovat voimakas ahdistus ja kyvyttömyys nukkua, tai voimakas väsymys ja halu nukkua koko ajan, tai kumpaakin. Tämä johtuu energian heilahtelemisesta vähän arvaamattomasti, kun elimistö yrittää tasapainottaa tämä uuden järjestyksen.
 
Tämän rinnalla voi olla ruuansulatushäiriöitä, kenties liikasyömistä tai kyvyttömyyttä syödä, tai kumpaakin. Vagus-hermo kulkee aivoista ruuansulatusjärjestelmään, joten osa epätasapainosta saattaa ilmentyä ruuansulatusvaivoina.
 
Esiin saattaa tulla myös menneisyyteen liittyviä tunne-energioita, jotka usein liittyvät entisiin elämiin ja joita puhdistetaan hyvin syvällä tasolla – läsnä menneisyydelle, jotta voit harmonisoitua tulevaisuuteen, jota luot uudessa Maa-todellisuudessa tai galaktisessa todellisuudessa.
 
Siis … ole tyyni ja selkeä, hoida itseäsi ja lepää, kun menet päiväntasausta kohti. Älä anna ahdistuksen ja pelon saada valtaa, vaan fokusoidu rauhaan, harmoniaan ja rakkauteen näinä vaikeina aikoina.
 
Rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >