HomeViestejäCelia Fenn16.6.2024 - Kesäkuun päivänseisaus ja täysikuu Kauriissa

16.6.2024 - Kesäkuun päivänseisaus ja täysikuu Kauriissa

CELIAN BLOGI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Kesäkuu 2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

16. päivä: Kesäkuun päivänseisaus ja täysikuu Kauriissa

Lähestymme uutta energioiden pyörrettä tällä viikolla.

Voimakkain on päivänseisausportaali 20.6. Tämä on kesäpäivänseisaus pohjoisessa ja talvipäivänseisaus etelässä. Tämä on hetki, jolloin Maa muuttaa kurssia elliptisellä matkallaan auringon ympäri, ja se merkitsee vuodenajan vaihtumista. Se on ennen kaikkea voimallinen hetki, jolloin valokoodeja auringosta ja sen tuolta puolen virtaa Maahan sallimaan tietoisuuden kehittymisen korkeammille tasoille. Voimme odottaa auringon säteilyn olevan voimakasta, ja on X-luokan roihupurkauksen mahdollisuus päivänseisausta edeltävinä päivinä.

Seuraavana päivänä, 21.6., Aurinko siirtyy Rapuun, vesimerkkiin, ja jumalaisen feminiinisyyden energiaan johtajana/papittarena. Tämä on melkoinen muutos aurinkoenergiassa, ja meidän täytyy siirtyä pehmeämpään ja virtaavampaan olemismoodiin. Hyväksyminen ja virtaus ovat avainaspekteja Rapuenergiassa, kuten myös hoivaaminen ja itsehoito.

Sitten 22.6. on täysikuu Kauriissa. Vaikka onkin maakuu, tämä on voimallinen sijainti. Pluto on ollut Kauriissa monta vuotta tekemässä työtään ja hajottanut vanhoja rakenteita, ja nyt se on Vesimiehessä. Mutta se perääntyy Kaurista kohti, viimeiselle kierrokselleen syys–marraskuussa. Emme ole vielä aivan valmiita Kauris/Pluto-synergian osalta, ja saatamme huomata, että täysikuu tuo esiin kotiin ja perheeseen liittyviä tunteita, joita täytyy vielä tarkistaa tai päästää niistä irti.

Siis odota voimakasta ja intensiivistä viikkoa, ja ryhdy toimiin itsestäsi huolehtimisessa.

Olemme myös Leijonaportin ”vauhdinottoajassa”, ja portti on voimakas tänä vuonna. Teemme tietoisuuden jättimäisen kvanttihypyn, ja kuten arkkienkeli Mikael opettaa, meidän täytyy käyttää iloprinsiippiä kantamaan meidät tulevien päivien haasteiden läpi. Fokusoidu sellaiseen, mikä antaa iloa ja tuo iloa, ja anna elämäsi ilmaista hiljaista iloa syvältä sielustasi. Upeaa päivänseisausviikkoa kaikille.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >