HomeViestejäCelia Fenn10.6.2024 - Luomisen kattila - väriä, valoa ja elävöitymistä

10.6.2024 - Luomisen kattila - väriä, valoa ja elävöitymistä

LUOMISEN KATTILA – VÄRIÄ, VALOA JA ELÄVÖITYMISTÄ

AE Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)
10.6.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Niiden revontulten näyttävät värit, joita nähtiin maailmanlaajuisesti toukokuussa 2024, olivat ilmentymä suurista muutoksista Maassa ja galaksissa. Uusi elämänpuumalli aktivoitiin armonpuun kautta. Se hyvän ja pahan taistelu, joka oli kaksinaisuuden tuntomerkki, antoi tietä armon ja rakkauden virralle, jota ilmaistaan maan päällä jumalaisena rakkautena ja tukena korkeammilta valotasoilta.

Nämä uudet energiat aktivoitiin maailmanlaajuisesti niiden pyhien paikkojen verkon kautta, jotka olivat kerran suurten pyhien puiden sijaintipaikkoja. Nämä yhdistyivät muodostamaan elämänverkon maan päälle.

Ja näin ollen, kun aktivoitte uuden elämänpuumallin sydämessänne, teistäkin tulee osa tätä uuden Maan pyhää verkostoa.

Nämä uuden energian voimakkaat pyörteet ja spiraalit ovat uuden Maan luomisen kattila. Värit, valot ja taajuudet auttavat elävöittämään Maan ja aktivoimaan uuden luomisen.

Tämä intensiteetti selittää, miksi teistä on voinut tuntua oudolta viime viikkoina, kun pääsette käsiksi näihin uuden Maan pyhiin verkkoihin.

Tässä on joitain tunteita, joita teillä on saattanut olla.

1. Suuri väsymys, nääntymiseen saakka. Tämä johtuu siitä, että fyysinen keho järjestää DNA:n uudelleen, harmoniaan uusien mallien ja taajuuksien kanssa. Tähän voi sisältyä lihassärkyä, - kipua ja -kouristuksia, erityisesti jaloissa sekä yläselän ja niskan alueella. Teidän täytyy levätä ja hoitaa itseänne. Älkää puskeko itseänne.

2. Tarve juoda paljon enemmän vettä ja syödä yksinkertaista luomuruokaa, kun mahdollista. Ne tukevat syväpuhdistusta ja muutoksia kehossanne.

3. Hyvin intensiivisiä unia, jolla on viestejä teille.

4. Tunnette vetoa luontoon ja sen elvyttävyyteen. Halu kokea täydellinen uppoutuminen luontoon, tuntea luonnon, puiden ja villieläinten rakkaus ja tuki.

5. Tunnette vetoa luonnonlääkintään ja energialääkintään.

Mentaali/tunnetasolla:

1. Tarve hidastaa. Aika tuntuu kuluvan liian nopeasti, ja mitä nopeammin juoksette, sitä enemmän uuvutte. Korkeammissa ulottuvuuksissa teidän täytyy hidastaa ja hengittää syvään voidaksenne työskennellä tulevien valokoodien kanssa.
2. Tarve elää sydän avoimena ja harmoniassa rakkauden ja myötätunnon kanssa.
3. Syvää rauhan ja harmonian tunnetta ajoittain, kun onnistutte hidastamaan.
4. Tunnette tarvetta asua jossain muualla, tai olosuhteet siirtävät teidät ”uuteen paikkaan”.
5. Tunnette tarvetta muuttaa työtänne tai missiotanne, mutta ette ole varma, mikä seuraava askel on, koska se ei ole ilmentynyt vielä.
6. Tunnette kutsun olla uuden Maan tiennäyttäjä.
7. Tunnette tarvetta löytää heimonne tai yhteisönne.
8. Teillä on paljon syviä tunteita, autuudesta suruun. Tunnette kaikkia tunteitanne, myös haavoittuvuutta.
9. Tunnette tarvetta luoda suhteita, joissa kaikki ihmiset ovat voimaantuneita, rakastettuja ja kykenevät ilmaisemaan korkeinta olemistasoaan.

Henkisellä tasolla:

1. Syviä tunteita yhteydestä korkeampaan itseen ja galaktiseen/tähti-itseen.
2. Tiedätte olevanne ihmisenkeli ja galaktinen valo-olento.
3. Tunnette armoa ja olevanne jumalaisen rakkauden tukema.
4. Tunnette olevanne siunattu ja elävänne yltäkylläisyydessä.
5. Syvää rakkautta ja myötätuntoa kaikkia elämänmuotoja kohtaan maan päällä.
6. Halu palvella ihmiskuntaa ja uutta Maata korkeimmaksi hyväksi.
7. Halu ilmaista sieluanne ja korkeampaa itseänne kaikkina aikoina.

Nämä tunteet ovat kaikki merkkejä, että olette siirtyneet suuren muutoksen kynnykselle korkeampaan tietoisuuteen tiennäyttäjänä ja opastatte monia ihmisiä tähän odotuksen ja ilon paikkaan.

Olkoon polkunne siunattu rakkaudella ja ilolla kaikkina aikoina.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >