HomeViestejäCelia Fenn11.5.2024 - Äärimmäiset aurinkotapahtumat jatkuvat / 15.5. - X8.7-luokan auringonpurkaus ja luontoon uppoutuminen

11.5.2024 - Äärimmäiset aurinkotapahtumat jatkuvat / 15.5. - X8.7-luokan auringonpurkaus ja luontoon uppoutuminen

CELIAN BLOGI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Toukokuu 2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

11. päivä: Äärimmäiset aurinkotapahtumat jatkuvat

5-5-portaalin jälkeen meillä jatkuu äärimmäinen aurinkosää. Tämä on tehnyt minusta hyvin väsyneen, joten tarvitsin tauon. Tässä on yhteenveto, mitä on tapahtunut: ”Koronan massapurkaus iski Maan magneettikenttään 10.5., käynnistäen suurimman geomagneettimyrskyn melkein 20 vuoteen – ääritapahtuma (luokka G5). Se on laantumassa nyt (parhaillaan luokka G3), mutta se ei ole ohi. Lisää koronan massapurkauksia odotetaan iskevän Maan magneettikenttään seuraavien 24–48 tunnin aikana, ja ne voivat palauttaa myrskyn takaisin koville tai ääritasoille.” (Spaceweather.com)

Vautsi.

Näin on, koska olemme äärimmäisen transformaation keskellä ja Aurinko lähettää aurinkoplasma-aaltoja auttamaan meitä aktivoimaan täysin hologrammikehomme, joka on moniulotteinen keho.

Tämä ei ole helppo prosessi, ja meidän täytyy pitää äärimmäisen hyvää huolta itsestä ja pysyä tasapainossa sydämessämme, saavuttaaksemme sen sisäisen harmonian, jota tarvitsemme, jotta meistä tulee homokristus, ihmisenkeli-kristustietoisuusolento.

Puhumme tästä webinaareissamme tänä viikonloppuna, ja odotan innolla jakamista kanssanne.

Rauhallista ja rakastavaa viikonloppua.

15. päivä: X8.7-luokan auringonpurkaus ja luontoon uppoutuminen

Juuri kun luulit sen olevan ohi … Aurinko latasi tämän syklin voimakkaimman roihupurkauksen tähän mennessä.

"Ajankohtaisen syklin voimakkain roihupurkaus. Eilen 14.5. (klo 16.51 UT) auringonpilkku AR3664 ”tykitti” syklin voimakkaimman roihupurkauksen – X8.7-luokan purkaus auringon länsiosassa.” (Spaceweather.com)

En itse asiassa edes huomannut mitään vaikutuksia, paitsi positiivisia, koska tänään vietin upeaa aikaa pienen paviaanijoukon kanssa, jonka tunnen paikallisesti ja jonka kanssa työskentelen. Ne olivat niin rauhallisia ja tyyniä, että se tarttui minuun. Minusta tuntui, että elin uudessa Maassa, jossa kaikki oli kultaista ja säteilevää.

Luonnolla on vastaus.

Elä ja virtaa luottaen jumalaiseen rakkauteen ja tukeen. Elä armossa. Kun jokainen upea hetki avautuu.

Olemme hyvin matkassa. Meidän täytyy vain odottaa ihmeiden paljastumista.

Rakkautta kaikille.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >