HomeViestejäCelia Fenn10.4.2024 - Elämänpuu ja maan uusi malli - 5-5-Härkäportti 2024

10.4.2024 - Elämänpuu ja maan uusi malli - 5-5-Härkäportti 2024

ELÄMÄNPUU JA MAAN UUSI MALLI – 5-5-HÄRKÄPORTTI 2024

AE Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)
10.4.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hyvin rakastetut ystävät, kun olette päässeet nyt läpi pimennysportista 8.4., olette sisäisen tasapainon ja virtauksen tilassa. Uudet jumalaiset maskuliinikoodit on aktivoitu ja integroitu, ja olette valmiita aloittamaan uuden vaiheen uuden maan ilmentämisessä. Tässä vaiheessa elämänpuun arkkityyppi esittää keskeistä roolia, kun siirrytte 5-5-Härkäportti-portaalia kohti.

Elämänpuu aktivoituu

Elämänpuu, tämän galaksin kaiken luomisen keskipisteessä, aktivoi auringonpimennyksessä uuden luomismallin. Tämä malli perustuu uusiin jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden koodeihin. Se ilmaisee Luojaenergian korkeinta taajuutta galaksissa.

Elämänpuu oli elämän alkuperäinen malli maan päällä. Sillä on juuret maassa, ja se oksat ulottuvat taivaisiin. Sen latvusto antaa suojaa ja turvaa maan päällä oleville, ja kun puista luodaan metsiä, kaikki elämä kukoistaa.

Uusi malli joka on aktivoitu, uudistaa pyhän sopimuksen elämänpuusta pyhän elämän ilmaisuna maan päällä.

Mu’n alkuperäinen puu

Alkuaikana oli vain yksi suuri Mu’n (äiti) manner. Keskelle mannerta Luoja/Elohim laittoi yhden suuren puun, jolla oli laaja juuristo ja joka ulottui 50 mailia taivaalle, kun sen oksat kurkottivat taivaisiin ja loivat yhteyden tai sillan taivaan ja maan välille. Siitä tuli luomisimpulssien generoija maan päälle, ja se loi elämän maan päälle ja antoi suojan tälle elämälle, Elohimin enkelien ohjauksessa.

Alkuperäinen puu sijaitsi siinä, mitä nyt kutsutaan Egyptiksi, ja Suuri pyramidi on merkki alkuperäisen puun paikasta. Kun luominen laajeni, Elohim laittoi neljä suurta puuta lisää merkiksi neljästä ilmansuunnasta – pohjoinen, etelä, itä ja länsi.

Siis, Suuri pyramidi Gizassa ja sen nelikulmainen perusta (neljä sivua) ja sen neljä kolmiota (4x3=12) muodostaa luvun 12, joka on yhteisön luku ja edustaa ihmisyhteisön alkukohtaa.

Kun nämä suuret puut levittivät oksansa ja lehvästönsä, ne loivat suuren katoksen taivaalle, joka tunnettiin taivaankantena. Tämä koostui oksista ja pyhästä geometriasta, ja se loi tehokkaan kilven suojelemaan elämää maan päällä.

Pian Elohim lisäsi neljä puuta lisää merkitsemään koillisen, luoteen, kaakon ja lounaan ja luomaan maan päälle kahdeksansakaraisen tähden, joka oli suuren voiman, luova geometrinen kuvio.

Surullista kyllä, kun aioneita kului ja elämä laajeni ja kehittyi, suuret puut eivät kyenneet pitämään katosta paikoillaan. Puut kaatuivat ja suojaava katos menetettiin. Elämä jatkui, mutta ilman alkuperäistä, suojaavaa kilpeään ja yhteyttään.

Uusi elämänpuu

Tällä kertaa Elohim/Luoja on aktivoinut uuden elämänpuumallin, joka täyttää tuon alkuperäisen tehtävän, mutta tehokkaammin.

Uusi elämänpuumalli aktivoidaan uuden maan ylösnousevien sielujen sydämiin. Te olette elämänpuu, ja pidätte sitä sisällänne. Yhdessä luotte pyhien energioiden verkoston, joka pitää neljää pyhää ilmansuuntaa ja josta tulee kahdeksansakarainen elämäntähti maan päälle.

Jokainen teistä on uuden luomisen siemenkohta. Teissä ja sydämessänne on uuden luomisen energia. Liitytte yhteen pyhässä yhteisössä, luomaan todella paratiisin sydämestä.

Tulevassa Härkäportissa, 5-5-portaalissa, tämä malli aktivoidaan täysin.

Uusi maa ja luomisen virta

Tämä uusi malli sydämessänne aktivoidaan energiasykkeillä Pääluojan suuresta sydämestä, jota ilmaistaan elämänpuun kautta galaksin keskustassa ja Aldebaranin tähtipuutarhassa.

Kun opitte hengittämään puun ja suuren sydämen sykkeiden tahtiin, aktivoitte puun sydämessänne.

Kun tunnette Lähteen pyhän puutarhan pyhää hiljaisuutta, yhdistytte jumalaiseen luovaan älykkyysvirtaan, joka voimaannuttaa teidät luomaan paratiisin uuden mallin mukaisesti. Jokaisella teistä on rooli esitettävänä tässä uudessa luomisessa.

Rakkaat ystävät, toivotamme teille paljon iloa, kun kehitytte tämän uuden luomismallin myötä, joka on sydämessänne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >