HomeViestejäCelia Fenn2.4.2024 - Pimennyskäytävä ja elämänpuun sykkiminen

2.4.2024 - Pimennyskäytävä ja elämänpuun sykkiminen

CELIAN BLOGI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Huhtikuu 2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

2. päivä: Pimennyskäytävä ja elämänpuun sykkiminen

Olemme nyt alle viikon päässä suuresta auringonpimennyksestä 8.4. Kuunpimennyksen jälkeen (25.3.) ja juuri ennen 4-4-portaalia, tunnemme tuon muodostuvan voiman.

Tunnemme erityisesti Ma’atin, suuren tasapainon Jumalattaren, energiaa kuupimennyksen jälkeen Vaa’assa. Se mikä on poissa tasapainosta elämässämme, saa huomiomme.

Maskuliini- ja feminiinienergiat tulevat tasapainoon sisällämme, kun uusi jumalainen maskuliinisuus tulee esiin.

Näiden energioiden lisäksi myös komeetta (taipuneen pyrstön kera) ohittaa nyt aurinkokuntamme. Komeetat vievät minut aina syvälle omaan tietoisuuteeni ja kollektiivitietoisuuteen, ja tänä aikana usein huomaamme syviä tunteita tulevan esiin ja tarvittavan ilmaista.

Tämä on myös meille aikaa herätä ja tuntea suuren kosmisen sydämen syke, jota välitetään elämänpuumallin kautta. Lauletaan uuden Maan, suuren uudistumisen laulua, jolloin luonto ja eläimet taas kerran kukoistavat maan päällä.

Sisällämme, sydämissämme, nousee rauhan ja ilon uusi Maa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >