HomeViestejäCelia Fenn16.9.2023 - Viikko päiväntasausporttiin

16.9.2023 - Viikko päiväntasausporttiin

CELIAN BLOGI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Syyskuu 2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

16. päivä: Viikko päiväntasausportaaliin

Kyllä, energia on jatkunut intensiivisenä ja outona, ja meillä on vain viikko toiseen pyhään valopisteeseen, päiväntasausportaaliin 23.9.

Transformaatioprosessissamme tulemme "nestemäisemmäksi" ja juoksevammaksi, ja meihin vaikuttavat enemmän plasmavirrat, erityisesti vesituli- ja vesiplasmavirrat.

Myös Maan magnetismin on aktiivisuus lisääntynyt, kun planeetta tasapainottaa magneettivirtojaan. Tämä on vastuussa siitä eräänlaisesta merenaaltoepävakaudesta, jota jotkut teistä kokevat.

On syvän transformaation aikaa kaikilla tasoilla. Olen havainnut, että jokin säännöllinen, henkinen sielupohjainen harjoitus – mukaan luettuna fokus rakkauteen, tasapainoon ja rauhaan – auttaa valtavasti.

TASAPAINO on avainsana tässä, sekä MAADOITTUMINEN. Kun Aurinko siirtyy Vaakaan myös 23.9., huomaamme lisätarvetta työskennellä tasapainon kanssa, kun kaaos ympärillämme lisääntyy.

Huomaan myös, että nyt on hyvin tärkeä fokusoitua terveelliseen ja tasapainottavaan ruokavalioon ja pysyä nesteytettynä lähdevedellä ja/tai strukturoidulla vedellä. Vesi on jumalaisen tietoisuuden nestemäinen muoto, joka heijastaa tietoisuuttamme sekä yksilöinä että kollektiivina.

Jos pidämme kehomme puhtaana ja nesteytettynä, pystymme paremmin palvelemaan ihmiskuntaa puhtaina ja selkeinä valonvälittäjinä. Sitä tulimme tekemään, ja auttamaan uuden Maan luomisessa galaksin säteileväksi valomajakaksi.

Maa aktivoi tämän prosessin, puhdistaa ja heittää pois myrkylliset energiat, alkaen luoda uutta Maata ja uutta Lemuriaa. Voimme olla osa tätä pysymällä tasapainossa, erityisesti tunne- ja mentaalipuolessamme. Etsi puhtaan sydämen selkeää enkelipuhtautta, ja se opastaa sinut kotiin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >