HomeViestejäCelia Fenn9.9.2023 - 9-9-portaali

9.9.2023 - 9-9-portaali

CELIAN BLOGI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Syyskuu 2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

9. päivä: 9-9-portaali

Tänään on voimakas energiapäivä, 9-9-portaali, joka avaa käytävät syys/kevätpäiväntasausta kohti.

Tänään oli myös voimakas ja tuhoisa maanjäristys Marokossa – monia ihmisiä kuoli ja jäi kodittomaksi. Monet meistä ovat myös väsyneitä pitkän kesän/talven jälkeen, jossa oli monia haasteita.

Mutta 9-9-energia yllyttää meitä ammentamaan viisauttamme ja sisäisiä voimavarojamme. On aika kääntyä sisäänpäin ja sallia itselleen hiljaista aikaa yhdistyä korkeampaan itseensä/sieluunsa ja "tiimiinsä".

On aika tuntea todellinen yhteytensä "enkeli-ihmiseen" ja tuntea sitoutumisensa transformaatioon ja uuden Maan nousemiseen.

Todellisuudessa olemme eri maailmassa: meidän tarvitsee fokusoitua rakkauteen ja myötätuntoon, kun näemme myllerrystä vanhan Maan romahtaessa. Mutta voimme myös nähdä jo uuden Maan. Voimme tuntea muutokset parempaan, kun luomme uutta ympäristöä ja uutta yhteisöä, jonka "kehräämme" sydämestämme ja puhtaasta rakkaudesta.

Tänä pyhänä 9-9-päivänä saatat kuulla enkelinsiipien suhinaa, ja olkoot ne myös omat kauniit siipesi, kun kohoat korkeuksiin uuden todellisuuteen.

Kaunista 9-9-päivää kaikille!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >