HomeViestejäCelia Fenn30.8.2023 - Täysikuu, sininen kuu, superkuu - voimaa!

30.8.2023 - Täysikuu, sininen kuu, superkuu - voimaa!

CELIAN BLOGI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Elokuu 2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

30 päivä: Täysikuu, sininen kuu, superkuu – voimaa!

Tämä täysikuu 31.8. on vaikuttava kuu. Se on sininen kuu, koska se on kuukauden toinen täysikuu – ensimmäinen oli 1.8.

Se on superkuu, yksi monista tänä vuonna. Superkuu on, silloin kun Kuu on normaalia lähempänä Maata ja näin vaikuttaa suuremmalta. Tämä superkuu on lähimpänä Maata vuonna 2023.

Siis Leijonaportin voimaenergioiden jälkeen Kuu tuo lisää voimaenergioita.

Nämä ovat voimakkaita magneettisia ja feminiinisiä energioita, vesiplasma- ja vesitulienergioita.

Saatat huomata nukkuvasi hyvin syvää unta ja nähdä voimakkaita unia. Ja myös erittäin voimakkaita päiväunia.

Nukkuminen tuntuu olevan avain tässä, ja transsin ja unen tunteet. Onhan se Kalojen täysikuu, ja superkuu voimistaa niitä Neptunus-energioita, jotka yhdistävät meidät voimakkaisiin sisäisiin ja henkisiin tiloihin.

Lisäksi uneliasta vedenvirtausta, joka vie meidät voimallisesti uuteen luomisspiraaliin, tehtyämme Leijonaportissa merkittävän "hypyn" eteenpäin.

Vesi- ja valtamerivirtaukset ovat hyvin voimakkaita, kevätvuorovesien nostaessa ja laskiessa valtameriliikkeiden virtoja.

Paras reitti nyt on mennä virran mukana, lempeästi mutta voimakkaasti. Se on jumalaista feminiinivirtaa, joka on voimakas kuin jumalainen äiti, mutta myös lempeä ja rakastava. OLE voimakas, mutta myös lempeä ja rakastava. Meitä viedään uuden olemassaolon rannalle.

Upeaa täysikuuta kaikille ... ja älkää unohtako uneksia/nähdä unta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >