HomeViestejäKim Hutchinson16.12.2019 - Valokielen voima

16.12.2019 - Valokielen voima

VALOKIELEN VOIMA

Kirjoittanut Kim Hutchinson (clayhuthealing.ca)
16.12.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine¨
 
Puhuin valokieltä, kun jotain hämmästyttävää tapahtui.
 
Valokieli on intuitiivinen ja moniulotteinen kommunikointimuoto, joka puhuu sydämelle ja sielulle. Siihen sisältyy ääni (puhuminen, soinnutus ja laulaminen), kirjoittaminen/piirtäminen (symbolit, geometria) ja eleet (käsiliikkeet, symbolien piirtäminen ilmaan).
 
Aloitin laulamalla. Sitten avasin sydämeni ja sallin valokielen virrata. Huomasin yhdistyväni viidennen ulottuvuuden plejadilaisiin juuriini. Äänet olivat hyvin tuttuja minulle, vaikka loogisilla ihmisaivollani ei ollut aavistustakaan, mitä sanottiin. Kun pohdin puhumieni sanojen merkitystä, mielessäni alkoi intuitiivinen dialogi. Sanat joita puhuin, käännettiin simultaanisti. Se oli kuin tulkitsijan kanavointia! Viesti oli hyvin kohottava ja täynnä rakkautta. Minusta tuntui todella siltä, että puhuin ja ymmärsin sieluni kieltä. Se oli suuri mielenliikutus!
 
Sen ilon lisäksi, että yhdistyin kotiin ja kommunikoin sieluni kielellä, tunsin myös voimakkaan energian virtaavan minuun. Se oli kirkasta valoa, jossa oli kultaista kimallusta, ja se valaisi minut päästä varpaisiin. Tunsin hehkuvani! Tuon energian sisäänvirtaaminen jatkui ja laajensi auraani. Tunsin tulevani suuremmaksi ja tulin tietoiseksi henkilökohtaisen pyörteeni pyörimisestä. Silloin tapahtui jotain todella yllättävää.
 
Kun olin täydessä kanavointivirrassa, nippu papereita lensi yhtäkkiä läheisestä kirjahyllystä ja leijaili huoneen toiselle puolelle. Luonnollisesti pysähdyin yllättyneenä. Yritin määrittää, mitä oli tapahtunut ja miksi, mutta en löytänyt loogista selitystä. Olin yksin kotona tuolloin. Ei ollut vetoa ja tärinää. Ikkunat olivat kiinni. Tuuletin ja lämmityslaite olivat poissa päältä. En myöskään muista kuulleeni tai tunteneeni minkään ison ajoneuvon menevän ohi. Ennen putoamista paperit olivat olleet tukevasti hyllyllä – ne eivät olleet reunalla, josta ne olisivat vahingossa pudonneet. Itse papereissa ei ollut mitään vinkkiä, koska ne olivat tyhjiä.
 
Päättelin sen, minkä sieluni tiesi jo: korkeammalla värähtelevän energian sisäänvirtaus oli saanut paperit lentämään huoneen toiselle puolelle. Uskon, että tämä on upea vahvistus valokielen ilmiömäisestä voimasta.
 
Jos valokieli ei ole tuttu sinulle, kehotan sinua kokeilemaan sitä. YouTubessa on joitain mahtavia videoita, joissa selitetään, miten se tehdään. Pidä hauskaa sen kanssa! Ei koskaan tiedä, mitä saattaa tapahtua.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >