HomeViestejäKim Hutchinson22.11.2019 - Todiste aikajanahypystä?

22.11.2019 - Todiste aikajanahypystä?

TODISTE AIKAJANAHYPYSTÄ?

Kirjoittanut Kim Hutchinson (clayhuthealing.ca)
22.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Löysin vanhasta albumista monta vauvakuvaani, joita en ollut nähnyt aiemmin. Minulla ei ole aavistustakaan, miten ne tulivat sinne. Ne ovat erilaisia kuin kaikki muut kuvat, joita minulla on tuolta ajalta. On helppo nähdä, että nuo "uudet" kuvat on otettu eri kameralla ja kehitetty erilaiselle valokuvapaperille, kuin kaikki muut vauvakuvani.
 
Kysyin perheenjäseniltäni, olivatko he antaneet nuo kuvat minulle. Kaikki vastasivat kieltävästi. Seuraavaksi tarkistin tietokoneelta – muutama vuosi sitten skannasin ja latasin kaikki vauvakuvani tietokoneelle säilöön. "Uusia" kuvia ei ollut siellä.
 
Sitten ongelmana oli vielä kuvien sijaintipaikka. Löysin ne valokuva-albumini keskeltä. Kaikki kuvat on laitettu aikajärjestykseen. Tämä vihjaa siihen, ettei minulla ollut kyseisiä kuvia, kun tein tuon albumin. Samalla logiikalla, jos minulla olisi ollut nuo kuva skannatessani tuon albumin, miksi ne eivät olleet tietokoneella? Ja mikä tärkeintä, miksi en muista niitä?
 
Noissa kuvissa ei ole mikään tolkullista minusta, ja kuitenkin minulla on nyt jotenkin hallussani viisi "uutta" kuvaa lapsuudestani. Olisivatko nämä kuvat voineet tulla vaihtoehtoisesta todellisuudesta? Ovatko ne todiste aikajanahypystä? Mitä ajattelet?
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >