HomeViestejäKim Hutchinson23.9.2019 - Ylösnousemus - korkeamman polun valitseminen ja 7D-ankkuroituminen

23.9.2019 - Ylösnousemus - korkeamman polun valitseminen ja 7D-ankkuroituminen

YLÖSNOUSEMUS – KORKEAMMAN POLUN VALITSEMINEN JA 7D-ANKKUROITUMINEN

Kirjoittanut Kim Hutchinson ja Steve Clayton (clayhuthealing.ca)
23.9.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kaipaako sydämesi harmonisempaa ja rakastavampaa kokemusta elämästä korkeammassa ulottuvuudessa, vai oletko edelleen rakastunut siihen kontrastiin, jota kolmas ulottuvuus antaa? Haluatko jäädä Maahan, kun se ylösnousee takaisin seitsemännen ulottuvuuden kotiinsa, vai oletko tähtisiemen, joka kaipaa palata kotimaailmaansa? Haluatko auttaa sydänpohjaisen 5D-maailman uneksimisessa toteutumaan, vai testaisitko mieluummin selviytymiskykyjäsi aloittaen uuden sivilisaation toisessa 3D-maailmassa? Elämme suurta muutosten ja valintojen aikaa, ylösnousemusaikaa. Kun tietoisuus laajenee jatkuvasti, niin laajenee myös kollektiiviset ilmentämisvoimamme. Lopulta pystymme muuttamaan ulkoisen maailmanne sellaiseksi, kuin haluamme. Tämän vastikään palanneen voiman myötä vaihtoehtomme lisääntyvät eksponentiaalisesti.
 
Uuden polun valitseminen
 
Tulit 3D-maahan sielusi ilmentymänä. Korkeammalla itselläsi oli mielessään suunnitelma ennen inkarnoitumistasi. Kuitenkin henkisen muistinmenetyksen, vapaan tahdon ja jatkuvan vuorovaikutuksen vuoksi miljardien muiden inkarnoituneiden sielujen kanssa, suunnitelmaasi muutettiin tai jarrutettiin usein. Nämä estetyt yritykset saavat monet meistä reinkarnoitumaan toistuvasti voidaksemme toteuttaa pyrkimyksemme. Tämä oli kuviona aioneita, mutta nyt meillä on uusia vaihtoehtoja, joista valita.
 
Löytääksesi uuden polkusi keskity sydämeesi ja kysy sielultasi. Käy keskustelu korkeamman itsesi kanssa vaihtoehdoistasi, toiveistasi ja unelmistasi. Sitä vastoin jos tiedät jo vastauksen, saattaa tehdä hyvää palata tähän keskusteluun. Jatkuva henkinen kehityksesi on ehkä muuttanut määränpäätäsi. Luota sydämesi tietävän, mikä polku on paras sinulle.
 
Jos huomat henkisen määränpääsi muuttuneen, et ole yksin. Me yllätyimme hiljattain huomatessamme, että korkeammat itsemme ovat nyt ankkuroitumassa seitsemänteen ulottuvuuteen. Vuosia oletimme, että päätyisimme viidennen ulottuvuuden/neljännen tiheyden inkarnaatioon ylösnousseessa Äiti Maassa. Kun se ei ilmentynyt, luulimme, että ylösnousemus oli pysähtynyt. Kävi ilmi, että ruumiillistimme viidennen ulottuvuuden tietoisuutta ollen samalla edelleen vuorovaikutuksessa kolmannen ulottuvuuden rakenteen kanssa. Ulkoisesti asiat vaikuttivat suhteellisen muuttumattomilta, mutta sisäisesti kaikki muuttui nopeasti. 3D-todellisuusharha antoi meille sen vakauden, jota tarvitsimme käydäksemme läpi valtavia energeettisiä ja henkisiä hyppäyksiä, joista viimeisin vei meidät 7D-tietoisuuteen.
 
Kärsiminen ja henkinen valaistuminen
 
Tämä kulunut vuosi (2019) on ollut monille meistä intensiivisin ylösnousemuspolun vaihe tähän mennessä. Tiedämme, että moniin meihin on vaikuttanut tragedia, sairaus, voimakas pelko ja merkittävä menetys. Omassa elämässämme Kim menetti kuusi perheenjäsentä ja Steve melkein siirtyi kotiin hätäleikkauksen aikana. Tämä ylösnousemusmatka ei ole ehdottomasti pelkureille. Joillekin matka on enemmän, kuin he kestävät, joten he päättävät tehdä siirtymän jättämällä fyysisen kehonsa. Heidän sielunsa on sitten vapaa valitsemaan uuden polun, kun he ovat saaneet valmiiksi parantumisensa ja sopeutumisensa toisella puolella.
 
Me jotka olemme päättäneet jatkaa ylösnousemusta, olemme käyneet läpi massiivisia muutoksia – kiitos karman polttamisen, sekä henkilökohtaisen että suvun. Olemme kierteenkatkaisijoita, jotka pysäyttävät trauman muuntamalla sen. Jotkut meistä ovat tähtisiemeniä, jotka tulivat korkeammalla värähtelevistä maailmoista ja/tai ulottuvuuksista voidakseen auttaa ihmiskuntaa selviytymään aikakausien vaihtumisesta. Toiset ovat maasiemeniä, ikivanhoja sieluja jotka ovat inkarnoituneet tänne elämän alusta saakka tällä planeetalla. Yhdessä autamme ihmiskuntaa murtautumaan vapaaksi reinkarnoitumispyörästä tai -ansasta ja heräämään taas jumalaiselle alkuperälleen.
 
Vuoden 2019 aikana olemme kokeneet ylösnousemusprosessin korkeimman ja alimman kohdan tähän mennessä. Tämä äärimmäinen energiapolariteetti on auttanut sinkoamaan meidät korkeampiin maailmoihin. Meistä on tulossa todella moniulotteisia.
 
Miten yhdistytään 7D-Gaiaan
 
Jos sinäkin tunnet kutsun harmonisoitua seitsemännen ulottuvuuden kanssa, ilmaise aikomus maadoittua 7D-Gaiaan kuin puu, ja yhdistä sitten sydämesi sen sydämeen. Lähetä sille rakkautta, ja avaudu vastaanottamaan vastavuoroisesti sen rakkautta. Voit käyttää myös seuraavaa mantraa, joka tuli Stevelle spontaanisti meditaation aikana:
 
Olen seitsemännen ulottuvuuden valoa.
Olen seitsemännen ulottuvuuden valoa sisällä.
Minua ympäröi seitsemännen ulottuvuuden valo.
Minua suojelee seitsemännen ulottuvuuden valo.
Säteilen seitsemännen ulottuvuuden valoa.
Olen seitsemännen ulottuvuuden valoa.
(Sovita vapaasti tätä mantraa sopivaksi näkemälläsi tavalla.)
 
Jos värähtelysi on yhteensopiva seitsemään ulottuvuuden tietoisuuden kanssa, huomaat välittömästi jonkin positiivisen muutoksen. Tässä on muutamia etuja, joita ehkä saat:
 
* mielen, kehon ja hengen rauha
* ilo ja nauru
* suuremmat parantamiskyvyt (itsen ja muiden)
* voimakas intuitio
* selkeämpi näkökyky
* parempi muisti ja selkeämpi ajattelu
* selväjärkiset unet
* vähentynyt ruokahalu
* vähempi halu tehdä työtä
* lisääntyneet ilmentämiskyvyt
* totuutesi puhuminen ja eläminen
* paljon rakkautta!
 
Kun ankkuroimme lisää tietoisuusulottuvuuksia, meistä tulee multiversumi. Lopulta sulaudumme kaikki yhdeksi, ja tuo multiversumi häviää, mikä palauttaa meidät taas kerran siihen puhtaaseen tietoisuuteen, joka on Lähde.
 
Aikakausien vaihtuminen ei ehkä ole helppo, mutta palkkiot ovat valtavia. Olemme siunattuja eläessämme tässä valtavien vaihtoehtojen ja nopeatempoisen evoluution ajassa. Mahdollisesti uskomattomat tulevaisuudet odottavat meitä. Omasi löytämiseksi kehotamme sinua nyt menemään sisääsi ja yhdistymään siihen taianomaiseen polkuun, joka odottaa sinua.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >