HomeViestejäKim Hutchinson13.9.2017 - Ylösnousemusoireita - olemmeko tyhjiössä?

13.9.2017 - Ylösnousemusoireita - olemmeko tyhjiössä?

YLÖSNOUSEMUSOIREITA – OLEMMEKO TYHJIÖSSÄ?

Kirjoittanut Kim Hutchinson (clayhuthealing.ca)
13.9.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Merkkejä muutoksesta?

Luulen, että megamyrskyjen, maastopalojen, kuivuuden ja valtavien auringonpurkausten välissä olemme kaikki samaa mieltä siitä, että jotain suurta tapahtuu. Kenties hienovaraisemmilla tasoilla tapahtuu myös jänniä esoteerisia asioita. Kun ne laitetaan yhteen, mihin ne osoittavat? Minusta kyse on siirtymisestä 5D:hen. Ylösnousemusrintamalla on tapahtunut niin paljon viime aikoina, että alan epäillä, että aikajanat ja maailmat ovat jakautuneet ja matkaamme nyt todellisuuksien välisessä tyhjiössä.

Hyvät värähtelyt

Olemme puhuneet vuosikausia värähtelynsä nostamisesta. Tähän saakka tuo värähtely on ollut hienovaraista. Tänä vuonna se on kuitenkin todella vahvistunut.

Monissa meditaatioissaan puiden kanssa, Steve on yhdistynyt Gaiaan hyvin syvällä tasolla, ja se mitä hän on havainnut, on syvällistä. Sen värähtely on niin korkea ja voimakas, että siitä tuntuu rakettialukselta, joka on käynnistetty ja valmis laukaistavaksi. Myös puut lähettävät voimakasta värähtelyä, joka resonoi iloon.

Samalla tavalla olemme huomanneet, että oma värähtelymme on lisääntynyt. Monena iltana kun olemme nukahtamassa, kehomme alkaa värähdellä. Tämä kehon hienovarainen ja nopea tärinä on samanlaista kuin tunne moottorin käymisestä, energia on kuitenkin rauhallista. Joskus myös käteni tai jalkani nousevat ylös. Sama tapahtuu, kun Steve tekee minulle jotain hoitoa.

Poikkeamia matriisissa

Olen pannut viime aikoina merkille pieniä poikkeamia, jotka tuntuvat ongelmilta vanhassa 3D-matriisissa.

* Arvaamaton aika. Aika on tuntunut nopeutuvan kuluneella vuosikymmenellä. Nyt tunnen sen eniten nukkuessani. Tunnin lepo tuntuu kahdeksan tunnin yöltä. Joskus kuitenkin aika laahaa tai tuntuu kulkevan jopa taaksepäin. Yhtenä päivänä olin varma, että oli jo illallisaika, mutta järkytyin nähdessäni, että oli vasta puolipäivä.
* Esineiden siirtyminen. Joskus katsoessani jotain esinettä, se näyttää vilkkuvan tai hyppäävän. Yhtenä hetkenä se on siinä, sitten poissa tai toisessa paikassa.

Kevyt olemus

Sain Lähdemeditoinnin aikana viestin, joka kehotti minua keskittymään parantumisen sijasta transformaatioon. Minua opastettiin myös lakkaamaan olemasta työnarkomaani ja tuomaan enemmän iloa ja rauhaa elämääni valmisteluna 5D-elämiseen. Otin tämän viestin sydämeeni. Siitä lähtien olen huomannut seuraavaa:

* Muissa aatoksissa. Olen nyt niin "muissa maailmoissa", että minulta hukkuu pitkiä aikoja. Rehellisesti sanottuna luulen, että raivaustraktori voisi joinain päivinä mennä olohuoneen läpi, enkä huomaisi sitä. (Tämä on virkistävä muutos hypertietoisuuteen kaikesta.)
* Nauraminen. Steve ja minä olemme nauraneet enemmän viimeisen kuukauden aikana, kuin luultavasti sen jälkeen, kun olimme lapsia.
* Terve painon putoaminen. Minusta on tulossa painoltani kevyempi. Yritettyäni vuosikymmeniä pudottaa painoa, minulta alkoi kadota senttejä pari kuukautta sitten. Ruokavalioni on pääasiassa raaka vegaani, koska sitä kehoni nyt kaipaa.
* Auringonvalo. Olen kaivannut aurinkoa ja istunut pihallani jokaisena aurinkoisena päivänä tänä kesänä. Huomaan myös valomäärän lisääntymisen sekä auringonvalon "rusottavuuden".

Tyhjiö

Löydän nyt itseni ns. tyhjiöstä. Se tuntuu tilalta, joka erottaa ulottuvuudet, paitsi että näyttää edelleen 3D:ltä. Minusta tuntuu, etten ole enää maan päällä – no, ainakaan vanhalla maapallolla. Olen tietoinen vanhasta Maasta, mutta tuntuu siltä, ettei kukaan siellä tiedosta minua. Se on kuin olisi rauhallisessa "keskeytystilassa". Esimerkiksi:

* Eristäytyminen. En ole saanut elokuun jälkeen yhtään työhön liittyvää sähköpostia. Äkkiseltään se ei ehkä kuulosta kovin isolta jutulta, mutta koskaan ennen ei ole ollut näin pitkää aikaa ilman yhteydenottoja. Olen testannut kaikki sähköpostiosoitteeni ja nettisivuni ja ne toimivat.
* Loppumiset. Tunnun joka päivä kuulevan odottamattomista loppumisista, kuten ihmiset siirtyvät nopeasti Kotiin, ystävät muuttavat yhtäkkiä pois, suhteet loppuvat äkkiä ja new age -mentorit kieltävät aiemmat opetuksensa.
* Kadonnut. Ihmisiä ei yhtäkkiä ole. Ystävät tuntuvat etäisiltä tai vaikeilta lähestyä. Olen terävämmin tietoinen yksinolemisesta. (Luojan kiitos on Steve!)

Näkymättömyys

Olen nähnyt myös unta lähteneistä ihmisistä ja näkymättömänä olemisesta. Elävissä unissa olen ihmisten kanssa, jotka ovat siirtyneet Kotiin, ja he pyytävät minua auttamaan ihmisiä, jotka he ovat jättäneet taakse. Yritän tulla nähdyksi ja kuulluksi. Kommentoin myös näkymättömyyden tunnetta. Voin kävellä ihmisten talojen läpi ilman, että he näkevät minut. Kaikki tämä tuntuu hyvin todelta.

Merkkejä, merkkejä, kaikkialla on merkkejä

Riippumatta siitä, ovatko aikajanat jakautuneet tai jakautumassa, yksi asia on varma: asiat muuttuvat nopeasti. Kun mietin, mitä kirjoitan tähän lopuksi, auto ajoi talon ohi pauhaten Queenin upeaa Bohemian Rhapsodya. Tiesin sen olevan merkki minulle, sillä kuulin selvästi seuraavan lauseen: "Onko tämä todellista elämää? Onko tämä vain fantasiaa?" Todellakin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >