HomeViestejäKim Hutchinson22.6.2015 - Mitä pitäisi tietää aikajanahyppelyssä

22.6.2015 - Mitä pitäisi tietää aikajanahyppelyssä

MITÄ PITÄISI TIETÄÄ AIKAJANAHYPPEYLYSSÄ
 
Kirjoittanut Kim Hutchinson (www.in5D.com)
22.6.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Aikajanahyppely viittaa tietoisuuden muuttamiseen mahdollisuussarjasta toiseen. Jos olet yhdellä aikajanalla etkä pidä siitä, miten asiat kehittyvät, niin voit siirtyä toiseen aikajanaan, missä unelmasi ovat saavutettavampia. Tämä johtuu siitä, että elämä käyttää kaikkia mahdollisuuksia. Yksinkertaisesti ilmaistuna, tapahtumien jokainen versio tapahtuu. Vaihtoehtoja joita et valinnut tällä aikajanalla, tutkitaan toisissa. Se ikuinen, muodoton ja rajaton olento, joka sielusi on, ei tunne maallisia rajoja. Henki-itsesi on hyvin taitava monipaikantumisen taidossa. Tämä merkitsee, että olet monilla aikajanoilla samanaikaisesti.
 
Lineaarisille peräkkäisaivoille tämä käsitys on ylivoimainen. Sielu on kuitenkin ajan ja paikan ulkopuolella. Laajentunut tietoisuutesi voi nähdä kaikki mahdollisuudet kaikissa ajan suunnissa.
 
Mitä tarkoitusta tämä palvelee?
 
Ikuinen sielusi vaatii uusia asioita sekä tilaisuuksia oppia ja luoda. Lineaariset rajoittavat aikajanat antavat upean haasteen. Totuus on, että aika on keinotekoista. Kaikki asiat tapahtuvat samanaikaisesti. Me päätämme 3D:ssä vain kokea ne lineaarisella peräkkäistavalla. Se on kuin vaeltamista sokkelossa side silmillä.
 
3D-kokeilumme on loppumassa ja tietoisuutemme herää rinnakkaisten ja samanaikaisten luomusten olemassaololle. Ihmiset jotka vaeltavat sokeana elämän sokkelossa, voivat pian nähdä. Se auttaa meitä ratkaisemaan arvoituksen nopeammin ja siirtymään muihin luomisulottuvuuksiin. Osa heräämisprosessiamme on muistaa, miten päästään rinnakkaisille aikajanoille.
 
Esimerkkejä aikajanahyppelystä
 
Tätä voi nähdä tapahtuvan henkilöiden välisissä yhteyksissä sekä maailman näyttämöllä.
 
Onko sinulla ollut koskaan tolaltaan saava erimielisyys jonkun kanssa ja sitten keskustelu vaihtuu mystisesti eduksesi kesken kaiken? On mahdollista, että vaihdoit aikajanaa yksimielisyyden saavuttamiseksi.
 
Huomaatko, että oma versiosi menneisyyden tapahtumista eroaa joskus radikaalisti ystäviesi tai rakkaasi versiosta? Laitamme usein nämä eroavuuden väärän muistikuvan piikkiin, mutta taas kerran voi olla niin, että muistatte tapahtumat eri aikajanalta.
 
Vaihdamme aikajanaa myös massana – kiitos kollektiivitietoisuuden. Katso vain ennustettuja maailmantapahtumia, jotka eivät ilmentyneet.
 
Silloin kun olemme intohimoisia jonkin muuttamisesta parempaan tai huonompaan, siirrymme rinnakkaiselle, mutta erilaiselle aikajanalle. Mitä suurempi halu ja tarve muutokseen, sitä suurempi hyppy.
 
Te jotka olette riittävän vanhoja tajutaksenne viittauksen, niin se on kuin naarmuuntunut levy. Kun levylautasen neula osuu naarmuun, se hyppää pois uraltaan. Mitä suurempi naarmu, sitä enemmän neula hyppää.
 
Tämän henkisen harjoituksen hyödyt ovat selviä.
 
Yksinkertaistettu ilmentäminen
 
Jos olet kuin useimmat ihmiset, olet luultavasti yrittänyt hallita ilmentämistä. Nyt sen sijaan, että luot tavoitteesi alusta saakka, voit harmonisoitua aikajanaan, missä tavoitteesi on täysin ilmentynyt. Se vaatii paljon vähemmän aikaa, ponnistelua ja energiaa.
 
Poissa on tarve anoa korkeammalla värähteleviä olentoja auttamaan. Voima on ollut käsissämme kaiken aikaa. Kiitos ohenevan verhon, alamme taas yhdistyä moniin unohdettuihin kykyihimme.
 
Tämä ei ole mitään uutta
 
Tiesitkö, että olet hyppinyt aikajanoilla kaiken aikaa? Ainoa ero on, että olemme vakaasti tulossa tietoisemmaksi tästä totuudesta. Se merkitsee, että osaat tehdä tämän. Sinun täytyy vain oppia hyppimään aikajanoilla aina, kun haluat.
 
Miten hypitään aikajanoilla tietoisesti
 
* Ensimmäinen askel on omistaa oma voimansa. Sinun on tietoisesti otettava takaisin tämä kyky hyppiä aikajanoilla tunnistamalla, että se on tosiaan mahdollista.
 
* Seuraava askel on tunnistaa, että kaikki on tehty energiasta. Tuolla energialla on puumerkkivärähtely. Ajatustesi, tunteidesi, sanojesi, tekojesi ja luomustesi täytyy sopia taajuudeltaan yhteen halusi kanssa. Jokaisen osasi on keskityttävä aikomukseesi.
 
* Kun värähtelysi muuttuu, vaihdat automaattisesti aikajanaa.
 
* Jos pidät siitä, mitä koet uudella aikajanalla, ylläpidä tuo värähtely jatkamalla niiden tunteiden tuntemista, mitkä harmonisoivat sinut halusi kanssa.
 
* Aikajanan muuttamiseksi, muuta ajatuksesi, sanasi, tunteesi ja tekosi harmoniaan uuden tavoitteesi kanssa.
 
Vaatii luultavasti useamman yrityksen, jotta tämän saa onnistumaan, mutta kokiessasi sen, motivoidut yrittämään uudestaan. Lopulta tästä harjoituksesta tulee toinen luonto.
 
Hyvää hyppelyä!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< Prev