HomeViestejäTanaaz19.7.2017 - Kahdeksan oppituntia tuonpuoleisesta eräältä kuolemasta selviytyneeltä

19.7.2017 - Kahdeksan oppituntia tuonpuoleisesta eräältä kuolemasta selviytyneeltä

KAHDEKSAN OPPITUNTIA TUONPUOLEISESTA ERÄÄLTÄ KUOLEMASTA SELVIYTYNEELTÄ

Kirjoittanut Tanaaz (foreverconscious.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Mitä tapahtuu, kun kuolemme? Olen kysynyt tätä itseltäni paljon viime aikoina. Vaikka minulla on aina ollut jonkin verran ymmärrystä kuoleman jälkeisestä elämästä ja henkiulottuvuuksista, tunsin tarvetta oppia enemmän ja ymmärtää elämää, kuolemaa ja niiden välisiä maailmoja.

Olen lukenut monista kuoleman lähikokemuksista, yhden suosikeistani tullessa Anita Moorjanilta, joka jakoi yksityiskohtia kirjassaan "Dying to Be Me". Mutta halusin enemmän, halusin ymmärtää asioita syvemmällä tasolla.

Tietysti heti kun ilmaisin aikomukseni universumille, törmäsin Cherie Aiméen, joka oli valmis jakamaan kuoleman lähikokemuksensa kanssani. Minua kiinnosti hänen tarinassaan eniten se, ettei se ollut täynnä enkeleitä ja harppuja. Kuoleman jälkeen tapahtuu paljon enemmän, kuin pystymme alkuunkaan ymmärtämään. Itse asiassa ei ole oikeasti sanoja edes kuvaamaan suurta osaa Cherien kokemuksista, minkä vuoksi on vaikeaa kasata ne tavalla, joka on konkreettinen ja helppo ymmärtää. On mielenkiintoista myös huomata, että jokainen kuoleman lähikokemus on erilainen riippuen ihmisestä ja siitä, mitä hänen täytyy nähdä, oppia ja kokea.

Vaikka on ehdottomasti joitain ydinteemoja kaikissa kuoleman lähikokemuksissa, näyttää siltä, että myös kuoleman jälkeen havaintomme asioista ovat erilaisia ja perustuvat omiin henkilökohtaisiin kokemuksiimme.

Puhuimme Cherien kanssa melkein kaksi tuntia kaikista asioista, jotka liittyvät hänen kokemuksiinsa tuonpuoleisessa. Voit lukea koko hänen tarinansa kirjasta "God's Fingerprints" (Cherien tarina on kahdeksannessa luvussa), mutta tässä on kahdeksan suosikkipoimintaani keskustelustamme.

1) Kuoleminen on helppoa

Kun Cherie lähti kehostaan, hän sanoi yllättyneensä, miten helppoa se oli. Hänen sanoillaan ilmaistuna, se oli yhtä yksinkertaista kuin kulkeminen ovesta. Se oli helppoa ja välitöntä ja hänestä tuntui välittömästi, ettei ollut mitään pelättävää. Itse asiassa vuosien ehdollistuminen kuolemanpelkoon suli pois, ja hän kertoi tunteneensa keveyttä, vapautta ja täydellistä autuutta.

Lähtönsä jälkeen Cherie näki itsensä valkoisessa valopallossa, joka tuntui mukavalta, rakastavalta ja hyvin turvalliselta. Hän tunsi leijuneensa ympäriinsä tässä valopallossa ja olevansa muodoton ja yhdistynyt kaikkeen.

2) Kuolema ei ole loppu

Leijuessaan tässä kauniissa, muodottomassa tilassa Cherie ymmärsi, ettei kuolema ollut ehdottomasti mikään loppu. Hän tunsi olevansa edelleen hyvin elossa, mutta vain eri tavalla. Hän halusi kommunikoida perheelleen, että hän oli edelleen maisemissa ja tunsi olevansa hyvin yhdistynyt heihin. Vaikkei hän ollut paikalla fyysisesti, hän oli hyvin läsnä heidän kanssaan ja tiesi, että suhde joka hänellä oli jokaisen perheenjäsenen ja ystävän kanssa, kasvaisi ja kehittyisi edelleen myös kuoleman jälkeen.

3) Ei ole paikkaa tai aikaa

Lääkäreiden mukaan Cherien sydän ei lyönyt yli puoleentoista tuntiin. Cheriä pidettiin hengissä vain laitteilla. Vaikka hänen tilanteensa oli kriittinen monta päivää, matkoillaan tuonpuoleisessa Cherie tunsi, että hän oli poissa ihmismaailmasta monta vuotta. Mielestään hän oli ollut poissa hyvin pitkän aikaa.

Cherie sanoi, että tuonpuoleisessa ei ollut aikaa ja paikkaa. Tätä meidän on erittäin vaikea ymmärtää tässä maaulottuvuudessa, mutta kaikki tuntui laajentavalta eikä aikaa voinut mitata niin, kuin mittaamme maan päällä.

4) Kommunikointi on telepaattista

Siirryttyään valkoisen valon läpi, Cherie huomasi ympärillään kuusi korkeampaa olentoa, jotka olivat kaikki pukeutuneet mustaan. Hän tunsi hyvin lohduttaviksi ja rakastaviksi nämä olennot ja tiesi, että he olivat auttamassa häntä, mutta he näyttivät vain seisovan siinä. Cherie tiesi vaistomaisesti, että he kommunikoivat telepaattisesti, mutta hänen täytyi opetella hiljentämään mielensä voidakseen kuulla heidät. Vaikka hänen oli helppoa tehdä se, hänen täytyi kuitenkin opetella tämä uusi kommunikointimuoto. (Kyllä, näyttää siltä, että vielä kuoleman jälkeenkin meidän täytyy opetella hiljentämään mielemme!!!)

Kun hän oli oppinut pitämään mielensä hiljaisena, hän kuuli olentojen kysyvän, halusiko hän jatkaa eteenpäin vai palata takaisin maan päälle. Koska hän tunsi äärimmäistä autuutta, Cherie päätti haluta jäädä tuonpuoleiseen, mutta ennen hänen päätöksensä hyväksymistä olennot halusivat näyttää hänelle selostuksen elämästä.

5) Olemme täällä kasvamassa

Kuoleman jälkeen käyt läpi elämän tarkastelun, jossa saat "kokea" kaikki elämät, jotka olet elänyt siihen mennessä. Cherie sanoi, että hänet pantiin katselemaan ja myös elämään läpi monia entisiä elämiä ja nykyelämänsä. Kokemus oli niin todellinen, kuin hän olisi elänyt läpi jokaisen elämänsä tähän mennessä.

Vaikka jotkut elämät menivät nopeammin kuin toiset, jotkut laahustivat eteenpäin ja Cherie pystyi oikeasti näkemään, että vaikeiden elämien kautta hän oli oppinut ja saanut paljon enemmän tietoa. Hän pystyi myös näkemään yleisen teeman, joka kulki jokaisen hänelle esitetyn elämä läpi.

Tuolla hetkellä Cherie tiesi, mitä oppitunteja hän oli tullut maan päälle oppimaan ja että jos hän ei palaisi takaisin nykyelämäänsä, hänen täytyisi kohdata nämä oppitunnit jossain muussa kohdassa. Näitä oppitunteja ei pakoteta meille, vaan sielu haluaa oppia ja kyetä ymmärtämään ne, ja Maa on melkein kuin "testimaaperä" sille. Tämä oivalluksen jälkeen Cheire päätti palata kehoonsa.

6) Rakkaasi tuntevat tunteesi

Matkallaan kuoleman jälkeiseen elämään Cherie tapasi joitain rakkaitaan, jotka olivat kuolleet monia vuosia sitten. Tavatessaan heidät hän näki, että he kamppailivat vähän tuonpuoleisessa. Vaikka he olivat vapaita kehostaan ja ihmiselämän stresseistä, he olivat huolissaan rakkaistaan maan päällä. He kertoivat Cherielle, että he pystyivät tuntemaan kaikki rakkaidensa tunteet ja tuskan ja kun joku rakas ei pysty siirtymään eteenpäin, hekään eivät pysty.

Vaikka on normaalia ja tervettä surra, näyttää siltä, että sielujen kyky siirtyä kuoleman jälkeen korkeampiin ulottuvuuksiin riippuu myös siitä, miten tiukasti taakse jääneet pitävät heistä kiinni maan päällä.

Cherie sanoi, että tuonpuoleisessa pystyy tuntemaan kaiken, mitä rakkaat tuntevat syvimmillä tasoilla, ja ymmärtämään, mitä heidän todelliset aikomuksensa ovat. Jos he ovat pitkittyneessä tuska- ja kärsimysjaksossa, se tekee heidän rakkaidensa sielulle vaikeaksi jatkaa eteenpäin.

Cherie toteaa: "On hyvin tärkeää kertoa niille, jotka ovat kuolleet, että suret heidän menettämistään fyysisyydessä, mutta tulet olemaan ok. Tämä auttaa heitä rauhallisessa siirtymässä tuonpuoleisten ulottuvuuksien läpi."

7) Jumalaiset olennot voivat puuttua elämäämme

Elämän tarkastelun jälkeen Cherie vietiin kauniiseen linnaan, jossa hänen täytyi odottaa, kunnes hänen kehonsa oli valmis palaamista varten. Tässä uskomattomassa valkoisessa linnassa johon Cherie viittaa taivaana, hän ymmärsi, että korkeammat olennot ja henkioppaat hänen neuvostossaan toimivat lääkäreiden kautta, jotta hänet saataisiin takaisin eloon.

Hän ymmärsi, että Hengellä oli valtava voima puuttua asioihin maan päällä ja vaikka lääkärit olivat uskomattomia ja lahjakkaita työssään, hänen henkitiiminsä tahto todellisuudessa salli hänen selviytyä. Olihan hänen selviytymismahdollisuutensa asiantuntijoiden mukaan vain alle prosentin.

Cheriltä kysytään paljon, miksi jotkut sielut tulevat takaisin Maahan ja toiset eivät. Cherie selittää, että noissa korkeammissa ulottuvuuksissa tapahtuu niin paljon, että on todella mahdotonta ymmärtää, miksi jotkut sielut saavat tulla takaisin ja toiset eivät. Jokaisella sielulla on oma matkansa ja jokaisella sielulla on erilainen tarkoitus tässä elämässä, joten on tärkeää olla vertaamatta.

8) Olemme kaikki yhteydessä

Yksi Cherin kokemuksen suurimmista anneista on, että olemme kaikki yhteydessä. Kuten Cherie kuvailee, olemme kaikki tähtipölyä, eikä tämä ole mikään epätodellinen käsite – meidät kaikki on oikeasti tehty tähtipölystä, mikä merkitsee, että meidät on tehty samasta aineesta kuin aurinko, tähdet ja galaksit ympärillämme. Periaatteessa kaikki se kauneus ja voima minkä näet universumeissa, asuu myös sinussa ja on sinä. Kuten Cherie sanoo: "Elämän ongelmat ovat hyvin pieniä verrattuna siihen suuruuteen, joka on sisälläsi."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >